Отидете към основна версия

2 942 3

Тръмп пак не внимава в картинката

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • ангела меркел

"САЩ са могъща компания...страна", каза президентът, но после продължи без да му трепне окото

Снимки: БТА/АР

Доналд Тръмп често се хвали, че е невероятен бизнесмен. Този път това му направи лоша шега и той сбърка старата си работа с новата, предаде Еи Ен Ен.

"Тръмп Организейшън" е не просто невероятна компания - тя е мултинацонален конгломерат от невероятни компании, обичаше да казва той. Ами САЩ?

"Ние сме много могъща компания", заяви президентът вчера на пресконференцията в Белия дом с германския канцлер Ангела Меркел. "Ние сме много могъща компания...страна. Ние сме много, много силна страна".

Никой от присъстващите не трепна и не показа да е забелязал нещо, а Тръмп продължи, без да му мигне окото, с думи, които със същия успех може да е използвал многократно за своите компании: "Скоро ще бъдем на ниво, на което може би никога преди не сме били", допълни стопанинът на Белия дом.

По време на пресконференцията Тръмп в един момент се опита да разчупи леда с шега как и двамата с канцлера са били жертва на подслушване, Двете страни се постараха да загладят различията в мненията, но ясно личеше липсата на дългогодишното приятелство между Меркел и предшественика Барак Обама, отбелязват германските медии.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини