Отидете към основна версия

1 309 3

Вашингтон скандира: Тръмп е нашият президент (СНИМКИ)

  • вашингтон-
  • демонстрация-
  • доналд тръмп

Само няколкостотин души се събраха в столицата на САЩ на демонстрация в подкрепа на Тръмп 

Снимки: БТА/АР

Само няколкостотин души се включиха в демонстрация в подкрепа на американския президент Доналд Тръмп, която бе рекламирана като "майката на всички митинги", съобщи Fox News.

Имаше няколко напрегнати момента във Вашингтон, но като цяло митингът премина мирно, но привлече по-малко хора от очакваното.

Няколко участници казаха, че целта е била да се отправи послание за единство и да се покаже, че поддръжниците на Тръмп подкрепят разнообразието.

Напрежение се създаде, когато протестиращи от групата "Животът на чернокожите има значение" се появиха с плакати в ръце, но им бе дадена възможност за изява на сцената, след което напуснаха с охрана.

Друг напрегнат момент бе по-рано, когато жена с мегафон опита да прекъсне един от ораторите. Тя бе надвикана от поддръжниците на Тръмп, които скандираха "САЩ! САЩ" и я обкръжиха, но в крайна сметка тя си тръгна и не се стигна до инциденти.

Сред изявилите се на сцената имаше представители на организациите "Латиноси за Тръмп", "Гейове за Тръмп", кандидати за конгреса, християнски организации. От високоговорители звучаха патриотични песни и се вееха американски знамена.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини