Отидете към основна версия

4 259 7

Джигит фучи със 180 км/ч. в насрещното (ВИДЕО)

  • джигит-
  • насрещно-
  • гърция

Излезе клип с шокиращ инцидент от Гърция

В интернет се появи видео показващо преследването между полицията и шофьор, който кара в насрещното в Гърция, съобщи Lamia Report.

Инцидентът се разигра по магистралата Атина – Солун. Там шофьор шофираше в насрещното движение със скорост от 180 км/ч. Въпреки, че продължително полицията го призоваваше да спре, той отказваше да намали скоростта.

Колата е преминала през пунктове за ТОЛ такси, трошейки бариерите. Според полицията, шофьорът е хвърлял и предмети по полицейските коли.

Шофьорът беше спрян, след като беше организирана блокада с ТИР и полицейски коли. Той се вряза в блокадата и сега е настанен в болница.

В интернет се появиха кадри от бясното преследване. Все още не е ясно каква е причината за бясното каране на шофьора. Инцидентът се размина без пострадали цивилни. Районът беше отцепен за известно време. Предстои извършителят да бъде разпитан.

Видеото можете да видите Тук.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Масова стачка на железничарите в Гърция

    В Гърция обявиха 24-часов протест ба железничарите в страната, съобщи „Екатимерини“. Служителите на железниците не са доволни от приват ...
    06.03.2018
    1 189
    0
  • Ново напрежение между Анкара и Атина

    Турски съд отхвърли искане за освобождаване на двама гръцки войници, които бяха задържани след като навлезли на турска територия при лошо време, преда ...
    05.03.2018
    7 298
    196
  • Гръцката армия е готова за Турция

    Гръцките въоръжени сили ще реагират предпазливо на провокации от страна на Турция. Това заяви шефът на гръцкия генерален щаб Евангелос Апостолакис,, ц ...
    02.03.2018
    12 772
    119
Новини по държави: