Отидете към основна версия

20 287 49

Любовницата на Тръмп: Сексът ни продължи 2 минути

  • сторми даниелс-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • любовница-
  • президент

Американският президент отново под прицел

Снимка: БТА/ AP

Порнозвездата Сторми Даниелс, която взриви американската общественост с твърденията си за сексуален акт с Доналд Тръмп, разкри любопитни подробности за аферата на милиардера.

В интервю за Vogue 39-годишната Сторми Даниелс разказа за ада, в който живее, след като разгласи за изневярата на настоящия президент. Тя твърди, че двамата са спали заедно през 2006 година след голф турнир в Невада, а в разгара на президентската кампания преди две години хора от екипа на републиканеца са й платили $130 000, за да си мълчи.

Сторми Даниелс твърди, че са й платили, за да не разгласява за аферата на Тръмп, защото това може да удари по амбициите му да стане президент. Републиканецът все пак спечели вота. Даниелс заяви, че животът й се е превърнал в ад, защото постоянно получава заплахи от привърженици на Тръмп. „Превърнах се в беглец“, разказа порноактрисата.

Тя бе попитана и за въпросната афера. „Колко детайли може да дадете наистина за нещо, което е продължило две минути“, заяви шеговито Даниелс. Тя твърди, че е станала мишена на Белия дом и постоянно се мести от хотел в хотел. Освен това се случвало да си тръгне от ресторант заради лоши погледи или недоставена поръчка. Даниелс получавала и смъртни заплахи. Доналд Тръмп отрича за аферата.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини