12 Юли, 2018 11:53 7 436 3

Арестуваха любимата порнозвезда на Тръмп

  • сторми даниелс-
  • доналд тръмп-
  • порнозвезда-
  • стефани клифърд-
  • майкъл коен

Сторми Даниелс участва в съдебна битка с президента на САЩ по твърденията за връзка между тях

Арестуваха любимата порнозвезда на Тръмп - 1
Снимки: БТА/АР

Порнозвездата Сторми Даниелс, която участва в съдебна битка с президента на САЩ Доналд Тръмп по твърденията за връзка между тях, е била арестувана в сряда, докато била на сцената в стрийптийз клуб. Според нейния адвокат става дума за "политически мотивирана" акция.

Даниелс била арестувана в клуб в Кълъмбъс, щата Охайо, докато се изявявала така, както го е правила, за да радва посетителите на близо 100 стриптийз клуба в Америка, написа свидетел.

Той каза, че Даниелс е била арестувана, защото позволявала на клиент на клуба да я опипва сексуално.

Даниелс, чието истинско име е Стефани Клифърд, съди Тръмп и неговия бивш личен адвокат Майкъл Коен за анулиране на споразумението за неоповестяване от 2016 г., което не ѝ позволява да говори за аферата с Тръмп през 2006 г.

Арестуваха любимата порнозвезда на Тръмп

Само дни преди изборите от 2016 г. Коен платил на Даниелс 130 000 долара в замяна на мълчанието ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба

    17 2 Отговор
    Тъй, тъй..Хубаво ли им беше на демократите от номера с Люински?Още помня как бабата си кривеше усмивката и "подкрепяше" Клинтън.Сега е ред на Мелани.
  • 2 Съдилища

    13 1 Отговор
    Целта и тук е хората да станат такива машини, да се съдят до дупка .... и то не за престъпление, а че тя ги изнудва и те не и плащат ... Ако беше нормална държава там, щяха да я осъдят за изнудване !
  • 3 Морук

    21 1 Отговор
    Не му е издала касов бон