Отидете към основна версия

2 712 10

Вокалистът на The Prodigy имал дългове за милиони

  • кийт флинт-
  • вокалист-
  • the prodigy-
  • дългове

Британският музикант се самоуби през месец март

Снимка: БГНЕС/ EPA

Вокалистът на The Prodigy Кийт Флинт е натрупал дълг от 7,3 милиона британски лири заради данъчни удръжки и различни заеми, съобщи вестник The Sun. През март изпълнителят се самоуби на 49 години.

Според британската преса към момента на смъртта му състоянието на Флинт е било 11,6 млн. паунда, което е намалено до 4,3 милиона британски лири след изплащане на всички задължения на певеца. Сред тях е дълг към верига заведения. Сумата е около половин милион паунда.

Няколко дни преди смъртта си музикантът пусна в продажба имение в графство Есекс. Кийт Флинт беше намерен мъртъв през месец март. Причината за самоубийството, според феновете на певеца, е била депресия поради развода със съпругата му. Експертите откриха кодеин, кокаин и алкохол в кръвта на изпълнителя.

Кийт Флинт посегна на живота си в своето жилище в Есекс, което споделял с японката Маюми Кай. Двамата са се разделили, а музикантът бил принуден да продаде любимото си жилище. Има информация, че искал да продаде и заведението, на което бил собственик. Той имаше връзка с японската диджейка и модел, която по време на трагичния инцидент е била в Япония, а не на Острова. Заради раздялата Кийт Флинт е изпаднал в тежка депресия, като е започнал да употребява наркотици.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: