Отидете към основна версия

33 823 31

Сестра, грижила се за премиера: Омръзна ми

  • великобритания-
  • премиер-
  • борис джонсън

Недоволство от британското правителство

Снимка: БГНЕС/EPA

Една от медицинските сестри, грижили се за британския премиер Борис Джонсън, обяви, че напуска своята работа, съобщи Chanel 4.

Сестрата е била част от екипа, който се грижеше за премиера през миналата година. Впоследствие той призна, че този екип е спасил неговия живот.

Джени Макджий е била неотлъчно до него тогава. Сега тя е решила да напусне своята работа, обидена от политиката на правителството.

Тя обяви, че нейните колеги не получават уважението и заплащането, които заслужават. Затова и е решила, че ще потърси нова работа.

Според нея много от нейните колеги смятат, че правителството не ръководи правилно сферата. Вероятно се визира и решението заплатите на служителите на Националната здравна служба в страната да получат повишение на заплатите с по един процент, което беше определено като обидно.

От кабинета на премиера обявиха, че правят всичко възможно, за да подобрят работата на персонала в сферата.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 53 гласа.

Свързани новини

  • Плановете на Борис Джонсън са под заплаха

    Британският премиер Борис Джонсън заяви на специална пресконференция, че индийският вариант на коронавируса може да доведе до „сериозно нарушени ...
    15.05.2021
    2 896
    10
  • Борис Джонсън разкрива истината

    Британският премиер Борис Джонсън ще обяви своята декларация за финансови интереси, съобщи Гардиън. Това ще стане през следващите седмици. Идеята е ...
    13.05.2021
    7 233
    9
Новини по държави: