Отидете към основна версия

6 379 11

Кинозвезда разказва как пребори коронавируса

  • актриса-
  • конозвезда-
  • коронавирус-
  • джулиана де сио-
  • изолация-
  • карантина

Джулиана де Сио се заразила по време на турне

62-годишната киноактриса Джулиана де Сио сподели за кошмара, преживян, докато се е борила с коронавируса, след като се заразила през февруари по време на турне. “От две седмици съм в изолация в „Спаланцани” (римската инфекциозна болница – бел.а.) и това беше най-тежкото изпитание в живота ми”, сподели в социалните мрежи италианската актриса.

Тя разказва, че се е заразила с коронавирус в средата на февруари, по времe свое турне – тогава Де Сио играеше в театрална постановка в Кремона. Актрисата казва, че се е разболяла от пневмония, заради което още лежи в болница.

Към физическите болки от заболяването се прибавили и психологическите страдания заради самотата и страха. „Щастието вече го няма. Останах безмълвна, защото нямах нито глас, нито думи, за да разкажа ужаса. И сега нямам, но се надявам в един следващ момент да имам енергията да опиша неописуемото, което ме мъчи от седмици. В изолация съм в „Спаланцани”.

Жестоката самота на тази ситуация и физическата и душевната болка, които произтичат от всичко това, са най-силното изпитание, на което съм била подложена в живота си.” 63-годишната актриса допълва, че с малкото ѝ останала енергия сега се опитва да комуникира със света, за да обясни изчезването си.

„Добрата новина е, че вирусът е преборен, вече съм на третата отрицателна проба, въпреки че съм с безкрайно отслабен организъм. Обичайте ме, защото тук се действа по бързи методи и се чувствам по-изоставена от всякога”.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.

Свързани новини