Отидете към основна версия

28 960 41

Сашо Диков: Костадин Ангелов не лъже за първи път

  • боец-
  • георги георгиев-
  • коронавирус

Защо за Жоро от БОЕЦ може, а за другите не може?

Снимка: Архив

"Трябва да се продължава. Трябва да се работи". Това заяви в ефира на "Делници" водещият на "ЕвроДикоФ" Сашо Диков.

"Какво е заглавието на автобиографичната книга на Тед Търнър по повод създаването на CNN: "Не е толкова лесно, колкото изглежда", допълни още той.

"Тед Търнър създава CNN, защото тогавашните три големи частни телевизионни компании ABC, CBS и NBC са затъмнявали съзнанието на американския народ с недостоверна информация", сподели водещият на "ЕвроДикоФ".

"За да може американският народ на има от извора честа информация, е създал CNN. Така че и ние "Евроком" тук сме един своеобразен тогавашен CNN, защото по-късно там станаха други неща. Тед Търнър направи големи пари, продаде за няколко милиарда CNN и забрави някои неща, но това е така", коментира още Сашо Диков.

"Костадин Ангелов лъже не за първи път. След като на предния ден три болници отказват да приемат съпругата на Георги Георгиев от БОЕЦ. Истината: тя е очевадна за всички. Обажда се Бойко Борисов и праща две линейки и така. На първо четене: Браво на Бойко Борисов, колко е великодушен. Неговият най-жесток критик - Жоро, той се грижи за неговото оздравяване и за оздравяването на неговата съпруга. Само че се пита в задачата: Какъв е критерият? Защо за Жоро може, а за другите не може?", изрази своето възмущение Диков.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 155 гласа.

Свързани новини