Last news in Fakti

6 Юли, 2022 15:54 1 497 0

Hyundai показва мистериозен спортен автомобил другата седмица

  • hyundai-
  • hyundai n-
  • ioniq

Корейците обявиха специален N ден на 15 юли

Hyundai показва мистериозен спортен автомобил другата седмица - 1

Датата 15 юли ще бъде специална за Hyundai и феновете на марката след като по-рано днес от компанията разкриха повече подробности за специално събитие, което ще се проведе тогава. Корейците обявиха датата за N ден в чест на нов спортен модел, носещ името означението N. Както знаем и от предишни коли, то символизира най-наточените автомобили на марката.

Една от снимките, които от Hyundai разпространиха ни показва силуета на автомобил под черно покривало. От това което виждаме, можем да отличим дългата предница и пропорциите на спортно купе с голям спойлер в задната част. Формите са класически за кола с предно разположен двигател.

Hyundai показва мистериозен спортен автомобил другата седмица

Интересното е, че в друг тийзър, виждаме размазана снимка на син автомобил с неясни форми, но придружен с кратко описание. „Желаете ли забавлението от шофирането в ерата на електрическите автомобили?“. В пълна противоположност с пропорциите на автомобила, описанието загатва за електрическа природа на модела.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА