Last news in Fakti
26 Юни, 2019 5781

Продава ли се Палестина?


  • Исмаил Хания Лидер на Хамас Палестина не е за продан.
  • Джаред Къшнър Съветник на президента на САЩ Планът ще открие милиони работни места, ще намали наполовина бедността при палестинците и ще удвои палестинската икономика.

    380 гласа
    79%
    21%
    99 гласа

Коментари

  • 1 плевен

    37 3 Отговор
    Благородна позиция и благородни думи! А сега нека компютърджийте отворят където трябва, и кажат колко милиарди са дали за тях глупавият Запад, глупавото ООН, и глупавият Варшавски договор, за примерно 70 години. Защото когато бях студент, и пердашех "Русенско варено" и лютеница, палестинците не знаеха къде е студентския стол.

    Коментиран от #4

  • 2 ИВАН

    77 5 Отговор
    Не знам за Палестина, но България отдавна е продадена, явно ние българите сме много умни и хитри, че не си оценихме земята оставена от деди ... Протягаме ръце в окови, към нашия изгубен рай, горчива скръб сърца ни трови, прощавай Роден край. - Яворов - "Заточеници"

    Коментиран от #3

  • 3 Фактолог

    28 2 Отговор

    До коментар #2 от "ИВАН":

    И нашия Яворов ще сложат на тезгяха, по-точно ще го осъвременят с новите пориви... В нещо като" Протягаме ръце към Америка..." – няма днес друх по-надарен от гласът на Сорос!!! ... Но аз си паза ученическите оригинали...
  • 4 Фактолог

    41 4 Отговор

    До коментар #1 от "плевен":

    Така беше, но и да си признаем – и "Русенското варено" беше от месо, и лютеницата от чушки... Сега ръгаме месо от хормони и чушки от полиестери...А и общежитията трептяха от истинска любов, сега разни алтернативи настъпват... момиче с брата, момче въри със задник напред... Пази, Боже, пази, за новия човек Соросовидът да обявят...
  • 5 ДУХ

    20 33 Отговор
    Палестинците не искат по-добър живот. Като всички други мюсюлмани, те предпочитат да бомбят евреи и християни, да завладяват чужди земи, но не и да живеят мирно и спокойно.

    Коментиран от #7, #12

  • 6 ИВАН

    23 4 Отговор
    Това на снимката - младичкото, умничкото, изученичкото - да го схрускаш, толкова е сладко, но маймуната по ми е симпатична, ако и да не е толкова харизматична ... мъже трябват в този свят /и човеци/, стига толкова демокрация и дипломация - някой да краде милиони, а за други - само репресивни закони

  • 7 Stoich

    21 7 Отговор

    До коментар #5 от "ДУХ":

    Все едно македонците да се настанят в България и ние да си траем. Естествено че ще ги бомбят. Евреите са македонците на Палестина. Християни не съм чул да бомбят.
  • 8 нико

    7 17 Отговор
    Когато Израел е завладял Палестина ,Палестина не е била държава !Имало е палестински племена коита са били там по това време и Израел е воювал с тези палестински племена за да завладе тази земя. Така че да си дойдем на темата ,на кой е земята ? на Израел. Все едно преди българите да се настанят в днешна България и някои от тогавашните племена да е просъществувало до днес и да претендира за части от България, не че е нямало племена по това време населяващи днешна България ! Историята си го доказва . Израел по това време са били 12 племена и от всяко племе избират хора и отиват да разузнаят могат или немогат да превземат тогавашните земи които БОГ обещава да им даде. Четете и Библията също !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Шалом

    8 0 Отговор
    Евреите и арабите са първи братовчеди,така че викайте спешно-ФЮРЕРА!
  • 11 Шашавелчо

    1 2 Отговор
    Видя ли някъде американец да чертае светло бъдеще работата е ясна.
  • 12 Шашавелчо

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "ДУХ":

    Често срещан тъпанар.Тия "християни" им викат чифути, и тия чифути не им пука за такива християни като теб, още повече че те са натрапници там, върни се в часовете по история и виж как е създадена държавата Израел.Християнин съм, който държи на правдата...и тук тя е на страната на Палестина.
  • 13 Алексей Сергеев

    1 2 Отговор
    Ако не сте ходили в Палестинската автономия на територията на Израел, почетете, питайте. Там само се занимават с търговия, услуги, нищо не произвеждат-няма заводи, фабрики. Целият арабски свят им снася пари да тормозят с бомби, атентати и запалителни балони Израел. И разни хуманитарни организации им наливат средства. Па да не говорим едно време България с колкйо долари и оръжие им помагаше. Сега чичко Путин им доставя оръжие

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта