Last news in Fakti
30 Юни, 2019 4175

Отживелица ли е либерализмът?


  • Владимир Путин Президент на Русия Традиционните ценности са по-стабилни и по-важни за милиони хора, отколкото тази либерална идея, която според мен вече наистина престава да съществува. Либералната идея е отживелица.
  • Доналд Туск Председател на Европейския съвет Не съм съгласен, че либерализмът е отживелица. Който си позволява да твърди това, завява и следното: че свободата е отживелица, че върховенството на закона е отживелица и човешките права са отживелица.

    631 гласа
    84%
    16%
    118 гласа

Коментари

  • 1 El chochone

    6 46 Отговор
    СЛАВА МА САЩ хе хе хе
  • 2 El traficante

    6 45 Отговор
    СЛАВА НА САЩ хе хе хе
  • 3 Bahti

    16 96 Отговор
    Джуджето го чака съдбата на Кадафи.!

    Коментиран от #18, #27

  • 4 Behemoth

    20 18 Отговор
    Баце, император на Вселената!
  • 5 Анти милиционер

    88 9 Отговор
    Сорос им е изпил акъла на западните допотопни примати. Съжалявам, че обиждам приматите със сравнението.
  • 6 Ю Кортес

    16 66 Отговор
    Който смята че е отживелица,да върви в Русия и Северна Корея, може и при мадурко на венецуела.на мен ми е добре,искам свободен нет и демокрация.гледам,че и синовете и дъщерите на бесепето все на запад отиват .или,не ме слушай какво ти говоря,глей какво правя

    Коментиран от #7, #11


  • 7 Панов

    11 28 Отговор

    До коментар #6 от "Ю Кортес":

    Че как,на курнито и на Ст Данаилов синовете станаха американски граждани

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Гост

    56 6 Отговор
    Думите са от интервю на Владимир Путин с двама журналисти от "Файненшъл таймс".Те саго молили за интервюто и през цялото време бяха угоднически наведени към него. Ако някой беше заобиколен, това беше Макрон, когото Тръмп подмина за да се ръкува с някой друг. Докато Тереза Мей позираше при ръкостискането и се правеше на сфинкс, Путин пръв си отдръпна ръката от нейната. Гледайте правилните медии ( за тези, които гледат, а не преписват директно от листчетата, спуснати от Козяк).

    Коментиран от #12, #14

  • 10 Всичко

    9 22 Отговор

    До коментар #7 от "Панов":

    И всички обичат трафиционните ценности докато не им попречи да живеят хубав живот,тогава те отиват на запад.Да лицемер и помяр е призвание присъщо за мнозина,които обичат да са командвани.
  • 11 Гост

    16 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ю Кортес":

    Пътувай, пътувай свободно до щатите.
  • 12 хахаха

    8 25 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Ти там ли беше та видя всичко без очила? Всички путинопитеци ли сте такива бе, ужасТ…….

    Коментиран от #22

  • 13 ultra

    7 39 Отговор
    С това изказване г-н Туск е зашлевил такъв оглушителен шамар на самозабравилото се бозаво джудже, че не знам дали може да му се отговори по по-добър начин! Който има малко мозък и не е болен от русофилия, ще разбере какво казвам!
  • 14 Фактолог

    35 3 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Добър коментар! Всички западни лидери се държат в поза на древна астатуя – така де, ценност за подражание и поклонение; Путин се държи като човек, в качество на човек, което липсват на всички (включително и тук), които го мразят заради своето отражение в огледалото! Да се прекланя пред либерални статуи, това е унижение за всеки свободно мислещ човек!!!
  • 15 Порно

    35 0 Отговор
    Всъщност либерастията ограничава човешките права на всички , които не попадат в политически коректни групи. Ама критиката срещу това е политически некоректна.
  • 16 гостенин

    39 1 Отговор
    Да,нормално е за всеки нормален човек да уважава традиционните семейни ценности,Родината,народа си,нормалните човешки отношения! А неолибералните фашизоидни соросоиди,кланящи се на задокеанските рушители и войнолюбци,нека оставят народите сами да решават как е по-добре да живеят!Нека престанат да разграбват и рушат цели държави под формата на "оранжеви" революцийки и "демократични" ценности.Нека ни оставят на мира.Ние обичаме БЪЛГАРИЯ, не искам да пренаписват нашата история,не искам да подменят нашите ценности! Те разграбиха и унищожиха нашата държава,взеха нашите пазари,ограбват,тровят и унищожават нашият народ!Същото се опитаха да направят и в Русия,но не им стигна времето,дойде Путин! Той им попречи да разграбят и унищожат Русия! А соросоидните лакеи,хрантутници на разни фондации и НПО-та са ми ясни-те са предатели на собствения си народ.
  • 17 Гонзо

    27 1 Отговор
    Участниците от Прайда и навлеците от ИНДИЯ и ПАКИСТАН нямат право да коментират.
  • 18 Киркор

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Bahti":

    Щом ти казваш!Но кога,сигурно не знаеш?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 соросоидни кърлежи

    13 0 Отговор
    Докато цяла Европа не се напълни с бурки и чалми,
    дотогава има още хляб в либерализма,най вече докато не станем всички меки китки..Човешки права за талибанска сган и ужас за нормални хора..

  • 21 ттт

    26 0 Отговор
    До Доналд Туск.

    Свобода е пришълецът да ми изнасили жената или дъщерята и държавата да каже "нищо не се е случило" ли бе? Такава беше реакцията на държават Германия, когато на Първи януари 2015-та година повече от 1000 германки се оплакаха, че били насилвани от мигранти. Циганите да ни грабят и пребиват ли е свобода бе?
    Да ти кажа ли колко си неадекватен? Толкова неадекватен, че когато взривяваха и разстрелваха в Парин и Брюксел вие евролидерите вървяхте и носехте плакати "не ни е страх". Знаем, че вас не ви е страх, до вас не могат да се доберат, но нас ни е страх.
  • 22 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "хахаха":

    Хората са изобретили през 20-ти век едно нещо, наречено "телевизия". Там се показват образи с говор. Може да не бъдеш на места и въпреки това да знаеш какво се е случило там. Дано да съм ти помогнал.
  • 23 Crohme BG

    15 0 Отговор
    Либерализмът е инструмент на богатите да управляват масите.
    Заличаването на националностите и държавите е в интерес на богатите.
    Либерализма е съвременното робство .
  • 24 Живия

    4 0 Отговор
    Как дявола чете евангелието, така и лошите разбират сбободата като привилегии и безнаказаност за транс-граничния криминалитет. Никга не са се застъпвали за истински поробените, потиснатите, обезправените. Винаги се борят за "свободната далавера" ...
  • 25 Бай Джон

    0 0 Отговор
    Путин е прав....сега остава да отвори границите за да емигрираме всички в РУСИЯ....!!
  • 26 Дякон

    1 0 Отговор
    Както и повече път в последни години, политици се относат към изявлениа на други политици као обекти на техната критика и заемане за една или друга страна.Истината е да в това изявление вероятно поради т.н.р. политическа коректност не е доизказно пълно оценяване на настоящ либерализам който се превърнал в собствена негация поне заради трите неща който Туск се опитва да "защити".
    Свобода е имат само хора с тлъсти портфейли (още повече отнемат безнаказно свобода но тези кои немат фондове за отбрана). Финасова сила дейстав и в законодателна сфера и изкарва закони който пак още презащитени, преуспяли либерални капиталисти. Беше известна една песен ("Жега") каде пеят : "за кокошка няма прошка, за милиони няма закони". Релноста днес да не е различна_
    И на края човешки права каде се те днес? Нашите животи вече не се наши а на групичка упарвляващи кои се управлявани от още по малка група управници. За какво ти говориш Доналд?
  • 27 Еееееееех

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Bahti":

    Още довечера Кабаева , може да го накара да умре, а може би и още един път.
  • 28 Нико

    0 0 Отговор
    тоя Туск даже неможа да разбере какво искаше да му каже Путин .

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта