03 Юли, 2019 12649

Къде ходят по нужда навън?


  • Борис Джонсън британски консерватор Ако трябва да му го кажа директно (на Путин) в света има държави, където богатството е концентрирано в ръцете на олигарси и обкръжението на вожда. В тях убиват журналисти и осмиват либерални ценности. Според официални руски статистики, руските граждани не могат да си позволят да си купят повече от два чифта обувки годишно, а 12% нямат санитарен възел в къщи и ходят по нужда навън. Реалните доходи там падат за пета поредна година.
  • Владимир Путин президент на Русия Либералната идея предполага да не се прави нищо. Мигрантите могат да убиват, да плячкосват и да изнасилват безнаказано, защото техните права на мигранти трябва да бъдат защитени. Какви права са това? За всяко престъпление трябва да има наказание. Либералната идея влезе в конфликт с интересите на мнозинството от населението. Русия не е хомофобска страна, но склонността на Запада да приеме хомосексуализма и половата неопределеност изглежда прекалена.

    159 гласа
    10%
    90%
    1305 гласа

Коментари

  • 1 El chochone

    13 66 Отговор
    СЛАВА НА САЩ му ха ха ха
  • 2 El traficante

    39 97 Отговор
    Хипито направо ги утрепа ватниците.!
  • 3 Ъхъй

    55 4 Отговор
    Едно време като не са стискали да търсят тоалетна не са страдали от хемороиди , виж животните нямат такива проблеми , а политическата паплач ще дойде време всички до един на дръвника

    Коментиран от #23

  • 4 Bahti

    69 18 Отговор
    Тоя рошавия от британистан да си трае, че Лошо.
  • 5 Бари

    56 11 Отговор
    Вашите пари пък са концентрирани в ръцете на РотШилд и компания . Олигарсите в Русия до един са хазарски Евреи и бяха създадени като такива във времето на пияницата Елцин .

    Коментиран от #6

  • 6 Bahti

    13 6 Отговор

    До коментар #5 от "Бари":

    Изгледай лекции на шейх Имран. Нищо, че е чалма.

  • 7 Радо

    38 11 Отговор
    Както се казва - тундра балшая.....да му мислят ингилизите, 50 милиона народ на територия малко по-голяма от Б-я къде ще ходят по нужда.
  • 8 въх

    27 9 Отговор
    как е зяпнал само разплетената сламена шапка
  • 9 Bahti

    36 8 Отговор
    При брекзит, робовладелците от бившата империя ще останат без Роби. По точно Ислямизация им ще е Пълна. А и ще фалират, това е остров.
  • 10 ГАВАРИТЬ МАСКВА

    23 54 Отговор
    ХАХАХА, ПЪЛНО С ЧЕРВЕНИ ОТР.ПКИ. БИЛИ ЛИ СТЕ В РУСИЯ СКОРО, ВЕ??? ХАХАХА! ЗНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ ЖИВЕЯТ НА 60 КИЛОМЕТРА ОТ ГОЛЯМ ГРАД? ЗНАЕТЕ ЛИ ДАЛИ ИМА АСФАЛТ? АЗ НЕ ВИДЯХ, ГАЗИХМЕ КАЛ. ЗНАЕТЕ ЛИ 80% ОТ РУСНЯЦИТЕ КЪДЕ ОБИТАВАТ, КАКВО КАРАТ, КАКВИ СА ИМ ЗАПЛАТИТЕ. ХАХАХА. ВАЖНОТО Е ПУТИН ДА Е ВЕЛИК, А СЪНАРОДНИЦИТЕ МУ, КУЧЕТА ГИ ЯЛИ. ЗНАМ, ЧЕ ИМА РУСКИ ТРОЛОВЕ ОТ ФАБРИКАТА НА ЛЕНИНГРАД, АМА СЪБЕРЕТЕ СИ МАЛКО МОЗЪКА. ДЕЦАТА НИ ВСЕ ЗА РУСИЯ ЗАМИНАВАТ, КАТО ПОДМИНАВАТ АНГЛИЯ, ХАХАХАХА, ЗАБОЛЯ МЕ КОРЕА ОТ СМЯХ.
  • 11 георгиев

    23 41 Отговор
    Като толкова харесвате Путин и Русия защо не живеете там, а миете чинии в Лондон, български граждани?

    Коментиран от #13, #16

  • 12 бббббб

    41 7 Отговор
    За там не знам къде ходят,ама по нашите села сигурно на 60% тоалетните са на двора.За туй да си гледаме нашия двор ,а не в чуждия.

    Коментиран от #33

  • 13 МРАЗЯ ГЕЙБАРАСТИ

    38 8 Отговор

    До коментар #11 от "георгиев":

    Ти пък да не мислиш,че им харесва в Лондон,ама 10 години сме в съюза-обикновения човек нищо добро не видя!
  • 14 Борисе Борисе

    27 7 Отговор
    Алоуууу Борисе, САЩ също се противопоставя на либерализма!!!!
  • 15 Мунчо

    32 9 Отговор
    Интересно показно прави Джонсън с устата си; всеки английски гей, заема тази поза, когато види насреща си надървен, и направо му омекват колената да коленичи.
  • 16 Истината

    19 20 Отговор

    До коментар #11 от "георгиев":

    Е това е най точния отговор !
    Цъкате точки за Путин а всеки с пари урежда живота си в Англия ! В Русия я си казал.нещо стещу Путя я си изчезнал !
  • 17 Лошо лошо лошо

    23 3 Отговор
    За съжаление по света диктаторите стават все повече ! А има и много страни между които и България където демокрацията и либерализма са чист фалшификат !!!!
  • 18 Цар Вул

    26 9 Отговор
    КОЙ КЪДЕТО МОЖЕ/ако имаш зор/Може и в гащите стига да не ти мерише!/А за Русия не берете грижа!Живял съм там и всичко съм видял!В Америка съм ходил/но не в големите им мегаполиси/,а по селата и ранчата!НЯМАТ НИКАКВА РАЗЛИКА ОТ РУСКИТЕ!!Ето аз си купих на село къща,но я търсех с вътрешна тоалетна/макар и с помийна яма/и селото да е без"шерпи"!Все още се намират и такива села в България!!Но най ме кефи да излеза нощно време на полето и на сефелък да се облекча и да си пея:"Отгоре грееше Луната и ми броеше ла.ната!КАЗАХ!!!!
  • 19 Питащ

    12 18 Отговор
    Интересно защо при тази подкрепа за Путин, съотношението на заминаващите за Великобритания спрямо Русия е 100 към 5?

    Коментиран от #21

  • 20 Англичанин

    17 0 Отговор
    Отивам в РУСИЯ...да друсам под КРУШАТА....!!
  • 21 Фактолог

    20 7 Отговор

    До коментар #19 от "Питащ":

    Интересно, защо на 100 заминили, милион остават? Защото то е като ходенето по голямата нужда – отпадък при отпадъци отива, а човек при човеци остава! ... Така че когато се питаш, и ти замирише, знай, че ти си в отговора!! ... Детето в утробата не пита майкато, взема колкото му трябва. Така е и с Родината, дава всичко, но което човек не може да вземе, го търси в чужбина. На Изтока е дадена мъдростта (Р. Пърсиг я нарича Дзен), на Запада са дадени продуктите (парите). Всеки избира дали да храни духа или да прави ла..а!!!

    Коментиран от #24

  • 22 aaa

    10 5 Отговор
    Британец върни си нечестно спечелените пари. И ще промениш мирогледа си.
  • 23 Грую

    17 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ъхъй":

    Животните нямат хемороиди защото не преяждат , не пият алкохол, не работят в някой офис седнали по цял ден, нямат стрес и най-вече не ядат боклуци. Я вземи се опитай да дадеш на някое улично куче един кренвирш да видиш дали ще го яде. Ще яде другия път. Въобще не го възприема като храна!
  • 24 Питащ

    11 10 Отговор

    До коментар #21 от "Фактолог":

    Фактолог
    Отговорът ти е като на политически офицер от соц. казармата ! Питам защо не ходят в Москва , а се редят за Лондон ? Имаш ли факти, или разчиташ на опорки?

    Коментиран от #28

  • 25 гоуем маж с ботокс

    10 12 Отговор
    На путя от ботокса очичките вече не му се виждат.
  • 26 Токо

    5 2 Отговор
    Са като им духнат на Англичаните под опашките и излезнат от евро съюза , и се разбягат всички работници из цяла европа ... Тогава ще видим как ще накараш Англичанин да ходи на работа и да работи на полето . Тогава ще ги питам къде ще акат ....

  • 27 antimediator

    6 6 Отговор
    Всички ушанки са ги мобилизирали да ни обясняват колко е умно и красиво джуджето от КГБ!
    Да , ама не !
    В Русия още живеят в комуналки без канализация и течаща вода, какво има да го обсъждаме повече ?!
  • 28 Фактолог

    3 3 Отговор

    До коментар #24 от "Питащ":

    Питаещ, политическите офицери от соц. казармата са правели от момчето – мъж. Днес тази роля, без казарма, са поели политическите партийни офицер- –и видимо от твоите лутания (питания), ти маршируваш в последните редици на строя. Набиваш десен крак, левият ти е само за опора. И в главата си така – лявата половина служи да се дърпаш, дясната да те водят. За юзди говоря. ... От Москва излитат пътници, в Лондон кацат пасажери. Едва ли ще разбереш каква „опорка” ти давам. Един джокер – първите (от Москва) са „груви”, вторите (в Лондон) са „квадратни”. Другите който тук четат, ще разберат... Нямам повече отговори за теб!!!

    Коментиран от #29

  • 29 Госта

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Фактолог":

    Пок хаповете и лягай,няма нужда да “обясняваш” просто кажи,че си освидетелстван,не е срамно
  • 30 СПРАВЕДЛИВИЯТ

    4 3 Отговор
    БОГ ДА ПАЗИ ПУТИН.

    БЕЗ НЕГО СВЕТЪТ ЩЕ Е ПЪЛЕН СЪС СБЪРКАНИ МОРМОНИ, ГМО И ВСЕ ТАКИВА ИЗВРАЩЕНИЯ...
  • 31 Etnolog

    3 0 Отговор
    Няма нужда от спорене... Който иска да живее като дивак и му трябва бащица- бегом на изток при анцузите, ланците и външните кенефи !
  • 32 кора ми Янку

    1 0 Отговор
    те 2 чифта обувки стигат само да не са капиталистически тип /за покойници/
  • 33 отговор

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "бббббб":

    Ако България беше толкова зле, колкото се опитваш да изкараш, русняците нямаше да търчат тук да си купуват къщи. Да, не купуват в селата, но разликата при селата в Бг и РФ е - избери най-бедното и порутено българско село, заедно с хората, умножи го по 5 и си представи 80% от селата да са ти такива.
  • 34 гощо

    1 0 Отговор
    Малееее мноуууу русифил тука мноууу нещУ!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта