Last news in Fakti
17 Октомври, 2021 5992

Легитимен ли бе според Вас Конгресът на БФС?


  • Йордан Лечков Член на Изпълкома към БФС "Уставът на Конгреса не е нарушен. Увaжaвaм мнeниeтo нa вceки, иcкaхa кoнгрec. Cъдът гo нaзнaчи. Вcичкo в тaзи държaвa бeшe cъoбрaзeнo c жeлaниeтo нa групa млaди хoрa, нямa знaчeниe дaли ca мoжeщи или нeмoжeщи. Вcичкo, кoeтo пoиcкaхa вчeрa - прeбрoитeли, приcъcтвиe oт УEФA, ФИФA. Ниe вce пaк cмe oргaнизaция, кoятo пoдлeжи нa кoнтрoл."
  • Димитър Бербатов Кандидат-президент на БФС "242 делегатски гласа представляват повече от 50% и са необходими за вземане на решения". Единствената проверка е направена от г-н Трайко Младенов (Председател на Комисията за проверка редовността на делегатите) и е записана от мандатната комисия, която установява 483-ма присъстващи делегати! На база на което е горното изявление в зала на водещия на конгреса на БФС Камен Костадинов с молба да бъде записано в протокола! В чл. 44, ал. 3 от Устава на БФС ясно и категорично се казва "Президентът се избира с мнозинство от присъстващите делегати". Изборът е нелегитимен, тъй като Борислав Михайлов има 241 гласа от присъстващи 483-ма! Трябва да има балотаж! Сега на ход е съдът!"

    88 гласа
    6%
    94%
    1190 гласа

Коментари

  • 1 Вън мафията

    90 5 Отговор
    От управлението на БФС .Това е :-).За толкова години се видя ,че Боби нищо не направи!Промяна

    Коментиран от #6, #11

  • 2 Друга реалност

    14 79 Отговор
    Не разбирам какво иска Бербатов!? След две поредни световни титли, европейска такава, Меси в ЦСКА, Роналдо в Левси и хегемони в Шампионска лига! Какво не му харесвате на Михайлов? Кажете?
  • 3 xxxx

    45 3 Отговор
    Ако перуката предобри с пиенето и свърши в земята ще направи услуга на Българският футбол.
  • 4 Левски 1914

    13 50 Отговор
    Много хора казват, че супата и Бербатов разбират много от футбол. Уж много разбират, а супата е в Царско село, а Бербатов никъде.

    Коментиран от #7

  • 5 6992

    72 1 Отговор
    Българският футбол трябва да бъде закрит, а милионите от него да бъдат пренасочени към други, много по преспективни спортове. Алчните маскари Боби, Лечков и Костадинов, се опозориха и от любимци на нардода се превърнаха в презирани хрантутници. Съд и затвор!
  • 6 Nnn

    61 1 Отговор

    До коментар #1 от "Вън мафията":

    Ако нищо не беше правил нямаше да е толкова зле бг футбола! Много ама наистина много поразии направиха Боби и Йордан, направо си плюха на реномето от 1994 - ЖАЛКА РАБОТА

  • 7 Бай Стою касапина

    15 3 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    А ти не разбра ли, че имаш здравословни проблеми? Стой на топло, пий липов чай и си вземай редовно медикаментите. Колко пъти да ти го повтарям?
  • 8 А бе

    5 18 Отговор
    Че Перуката е боклук е ясно,но и Бебчо не става за тая работа.
    Ревльовци не ни трябват. И то намусени ревльовци.
  • 9 bgred

    31 1 Отговор
    Боби мисли само за далавери и марков алкохол, фотбола му е последна грижа.Мутри Вън!
  • 10 любител

    32 0 Отговор
    докато перуката управлявя ще има само кражби лапане и никакъв футбол.показателно от колко години не се класира национала за някакъв форум. стига само лапане вън от футбола.
  • 11 любител

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вън мафията":

    в грешка си направи много поразии и открадна няколко милиона.хахаха.
  • 12 абе

    12 0 Отговор
    Стига с тоя измислен,, цар футбол дето в цял свят се перат законно милиарди както и у нас! ,,царя като в приказката на Андерсон е много гол по автобиография са ама никой не смее да го отбележи...Държавата НЕ БИЛА ИМ ДАВАЛА НИЩО ами Общините РАЗДАВАТ С РЕШЕНИЯ НА ОБ. СЪВЕТИ МИЛИОНИ ЗА СЪЩИТЕ И НЯМА КРАЙ ти на мене аз на тебе
  • 13 гост

    21 0 Отговор
    Перуката да си вземе малкото лекенце от Левски от което не става и чеп за зеле и да емигрират в африканска дэржава
  • 14 Българин

    13 0 Отговор
    Не е легитимен
  • 15 Иван Асен

    9 0 Отговор
    Трябва да се промени устава на БФС и фенове и почитатели да имат поне 1/3 от правото на глас иначе софрите с тежки алкохолни завършеци ще продължават да държат футбола ни на ниво черно тото.

    Коментиран от #17

  • 16 Martin

    9 1 Отговор
    От години не гледам българското първенство, защото не струва, само балерини и чужденци със съмнителни качества. Според мен Бербатов има огромното желание да допринесе за развитието на футбола у нас, но каузата е обречена, поради много лош материал(човешки).
  • 17 Martin

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "Иван Асен":

    Масата фенове са хора с много ниско ниво и тази идея е крайно деструктивна според мен.
  • 18 ЕКСПЕРТА

    3 1 Отговор
    ПЕРУКАТА ПИЯНИЦА ДА СЕ МАХА ,НЯМА ДА ГО ТЪРПИМЕ ПОВЕЧЕ
  • 19 Един

    1 1 Отговор
    Я де им разваляйте "рахатя"! Таман са се наместили! А бе кво ми пука за ритнитопките - хляба стана 2 лева, тока стана 300лева мегавата , а те - топките!
  • 20 истината

    1 0 Отговор
    Тоя Сливенски наркоразпространител защо не е в затвора?

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта