Last news in Fakti
27 Октомври, 2021 10458

Кой ваксинира по-успешно срещу COVID-19?


  • Бойко Борисов бивш премиер Над 70% щяха да са ваксинираните срещу коронавируса, ако ГЕРБ управляваше. С добро, със зло, щяхме да сме спасили народа, младежта да е на училище и всички да си живеят живота. Това го направи „белият свят“. Хората тръгнаха по нощни барове, а нас ни върнаха не с една, а с 10 години назад. Тези партии с това дойдоха на власт - антиваксърство. Оправете си грешката. Ние от ГЕРБ сме готови да не говорим за мерките в името на човешкия живот.
  • Румен Радев президент Време е Борисов да даде ясен отговор защо саботира ваксинационния процес с изказвания за ваксини с изтекъл срок на годност. Не ми е до г-н Борисов изобщо. Това, което вече се измориха лекарите да обясняват, е че изходът от ситуацията да се движим от локдаун на локдаун е ваксинацията. За момента няма друга по-надеждна защита. България е водеща по смъртност, а "златния шанс" го дават именно тези хора.

    530 гласа
    29%
    71%
    1269 гласа

Коментари

  • 1 ТИКВА

    165 41 Отговор
    Тиквата плаща ли си че заема повече от необходимото в изданието Ви? Той е за затвора! И това чака и неговите подлоги от ДПС - БСП и ГЕРБ!

    Коментиран от #40, #56

  • 2 Werty

    60 99 Отговор
    Това е все едно да спорят, кой е по-голям убиец. И двамата са мега прозти.

    Коментиран от #58

  • 3 Дилдо

    70 79 Отговор
    И двамата са хвани единия, удари другия...
  • 4 ДДД

    100 94 Отговор
    БОРИСОВ ВЕЧЕ ПАДНА, СЕГА ЕВРЕМЕ НА РАДЕВ!!!

    Коментиран от #60

  • 5 123

    38 68 Отговор
    И двамата работят за Антихриста от Ватикана.
  • 6 Stoich

    127 27 Отговор
    Борисов за Сталин ли се мисли? Нещо много си е повярвал. Имам ваксивирани приятели, които вече за втори път я карат тази болест. Какво като 80% не искат за се ваксинират? Останалите нали са ваксинирани. Защо се плашат, нали ваксината ги предпазва?

    Коментиран от #33, #61


  • 7 Мен

    111 15 Отговор
    И как щеше да ваксинираш над 70% ? Какво ще рече с зло ? Насила ли ще ваксинираш с мутри и качулки ме връзвате и ме боцвате и казвате че е за мое добро. Не се сещам как ще стане ???

    Коментиран от #17, #43, #66

  • 8 Сульо и Пульо

    109 29 Отговор
    В крайна сметка ще стане точно това, което твърдеше доц. Мангъров от самото начало на епидемията. Вирусът ще мине през 70% от нас и ще се създаде естествен колективен имунитет, който не може да бъде постигнат чрез сега прилаганите ваксини дори при 70-80% ваксинирано население. Ковид не е смъртна присъда, немалка част от заболелите го изкарват като сезонен грип и създават траен имунитет. Проблемът е в ковид истерията, съсипаните икономики и агресивната инфлация, която ще убие от глад и студ значително по-голям брой хора, отколкото може да убие ковид. Огромна вина за паниката и недоверието сред българите имат Борисов и неговият НОЩ, които вместо хладнокръвно и спокойно да информират населението за опасностите и начините за справяне с тях, ни облъчваха с трупове, черни чували и безнадежност. Мислете рационално и спокойно, нашият хладнокръвен разум е най-силното ни оръжие срещу бедите, които ни сполитат от всички посоки. Българите са преживели какво ли не, ще преживеем и това. Трябват ни само разумни и мъдри лидери, каквито на този етап не се забелязват.

    Коментиран от #18, #21, #39, #67

  • 9 user

    29 78 Отговор
    Днec чeтa изкaзвaнe нa мaтeмaтици, кoитo cлeдят кoвид кризaтa, чe кoгaтo кръвoлaкът Бoкo упрaвлявaл кризaтa имaлo c 15 000 души пo-мaлкo пoчинaли. Ceгa щe cтигнaт зa гoдинaтa 30 000 при "дoбрoтo" упрaвлeниe нa Рaдeв. Значи кръволакът Боко е спасил 15 000 живота на българи, а Радев с безхаберие и неадекватност е убил 15 000. И всичко заради този пуст втори мандат. Дa ви e чecтитa прoмянaтa. И пo-лoшo щe cтaвa!
  • 10 Жан Клод ( с двата ножа)

    21 2 Отговор
    Успокоителни трябват тук!
  • 11 Вампир

    78 18 Отговор
    Простака от Банкя не е за ДРАНГОЛНИКА, него като Николае Чаушеско трябва да го "излекуват".
    Заедно с един изро...д с КАСКЕТ И един МИРИЗЛИВ ДЕБЕЛ ПРЕСТЪПНИК.
    Чак тогава в България може нещо добро да се случи.

    Коментиран от #13, #71

  • 12 Toxic

    74 52 Отговор
    Нямаме по-добър държавник в момента от президента Радев!
  • 13 user

    16 45 Отговор

    До коментар #11 от "Вампир":

    За мен ти си за дранголника. Чудя се как може да има толкова прост народ по тези земи. Тук сте от малоумник надолу :(

    Коментиран от #16, #41

  • 14 galia

    24 50 Отговор
    На какво отгоре сравнявате изобщо ваксинирането . По времето на Борисов още нямаше ваксини . Популизъм в действие. борисов имаше повече кураж да действа твърдо ,дори и в собствен ущърб. радев се мотае и допусна това положение в момента .
  • 15 Кичка

    20 4 Отговор
    Вие сте едни плювалници и нищо друго!За това сме на това дередже!От сутрин до вечер едно и също(кой кого да оплюе,а заарода дръжки)
  • 16 Трагедия

    25 9 Отговор

    До коментар #13 от "user":

    Администраторите!!! Няма ли да прочетете коментара на този бастун user! Обижда българския народ и хората с отрицателни коментари против ГЕРБ и Бойко Борисов!
  • 17 Ами

    20 32 Отговор

    До коментар #7 от "Мен":

    Ще стане като в цивилизованите страни.То вече започна да става.Като не те пускат никъде без зелен сертификат. Като останеш без работа,пък имаш семейство,ипотека и т.н.Като не можеш да влезеш в нито една институция и да си свършиш дадена работа.Да не говорим,че даже да отидеш на среща с приятели в дискотека,ресторант и т.н НЯМА ДА МОЖЕШ. Не ритай срещу ръжена.Когато имаше бяс по животните,ги изклаха.При хората,ваксината е единственото средство да се справим с проклятия вирус.Колкото и да се дърпаш,ще ти се наложи.Колкото по-рано,толкова по-добре.Нещата се решават в световен план,не само на местна почва.Българите обаче,първо трябва да се ИНАТИМ известно време.

    Коментиран от #77

  • 18 Бат Тоз

    41 13 Отговор

    До коментар #8 от "Сульо и Пульо":

    Няма как един МУТИРАЛ ПРЕСТЪПНИК, като банкянския Тулуп, да бъде почтен!!!
    В неговата природа е да лъже, манипулира, граби и да тормози хората.
    Та това е "любимия" Борисов, мами, лъже народа нагло и ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТО!!!

    Коментиран от #49

  • 19 ДАААААА,.... ДА ВИДИМ....

    25 30 Отговор
    ЕДИНИЯ КЛАТЕЙКИ УШИ ОТ ШИПКА ТВЪРДЕШЕ ,ЧЕ ВИРУС НЕМА,..ПАЛЕХА МАСКИТЕ А ФАТМАКА ..ДЕЗЕРТИРА ЗА ЦЯЛА ЗИМА ВЪВ ЗЕМЛЯНКАТА, СЪБИРАХА МИТИНГИ И МАНИФЕСТАЦИИ, МАНГЪРА ГИ ЛЕКУВАШЕ С..КУРБАН ЧОРБА , ПРОДАДОХА И ПОДАРИХА МИЛИОНИ ВАКСИНИ И УВОЛНИХА ВСИЧКИ ЧИТАВИ ЛЕКАРИ-СПЕЦИАЛИСТИ!!!
    ДРУГИЯ,..ДОКАРА 13 000 000 ВАКСИНИ, ВАКСИНИРА 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ,..БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ОТ НАЙ-СТАБИЛНИТЕ ДЪРЖАВИ, НИСКИ ЦЕНИ, СПОКОЕН ЖИВОТ, ИКОНОМИКА С РАСТЕЖ, .ЕКСКУРЗИИ,ПОЧИВКИ И Т.Н.....НАКРАТКО .... ФАТМАКА Е НАЦИОНАЛЕН ИЗМЕННИК--И ПУЧАДЖИЯ ДОКАРАЛ БЪЛГАРИЯ ДО...НАЦ.КАТАСТРОФА
  • 20 Error

    28 8 Отговор
    Чакам буса на кренвирши Леки да мине по нашата улица и да ми достави ваксина ! Поръчал съм за хоремага. Приготвил съм и един стар хладилник Зил да я складирам. Казаха, че фирмата на Борисов била най-добрия доставчик, но нещо бил скъсал минискус и закъснявал с доставките.

    Коментиран от #24

  • 21 Когато

    23 24 Отговор

    До коментар #8 от "Сульо и Пульо":

    Когато твоят син загине във войната,за теб войната е загубена. Когато твой близък почине от ковид,ти разбираш ,че това заболяване не е безобидно! Когато твой близък има нужда от помощ,защото не може да диша,а няма място в болницата,ти попадаш в истински кошмар.Мразя да се чувствам безпомощна !!! Не бъдете егоисти!!! Ваксинирайте се !!! Хората от Западна Европа не са прости,а са се ваксинирали 70-80 %.

    Коментиран от #31

  • 22 Доктор Косев

    19 17 Отговор
    Тиквата пак бръщолеви глупости. Няма как да ваксинира насила тъпунгерите от територията. Големата грешка и на това, и на предишното правителство е, че не ограничиха достъпа до болниците и ни задръстиха. Трябваше да оставят ценителите на естествения имунитет да си мрат естествено по панелките, а ние да си гледаме бизнеса. Аман от тоя ковид, белите хора по света вече го забравиха.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор

  • 25 Перо

    27 8 Отговор
    Като гледам степента на затъпяване на тиквата,след ваксинирането,никога няма да се ваксинирам. Той е пример до къде може прогресивно да се затъпее, не че е бил умен,но сега е уникум! Тромбоза и инсулт не може да получи,защото липсва мозък. По-лош пример за анти-реклама на ваксинирането,от примата няма!

    Коментиран от #28

  • 26 Sion

    5 8 Отговор
    бси, само червени хмери
  • 27 Перо

    21 8 Отговор
    Тиквата “ваксиниране”,чрез КПП-та на околовръстното и бележки от работодател. Простотия,до шия!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор

  • 29 ГУМЕН КРАДЕВ

    8 18 Отговор
    АЗ ВАКСИНИРАМ НАЙ-ДОБРЕ ! Особено заблудените ваксъри !
  • 30 майк ПАТЪН

    24 11 Отговор
    Простакът от Банкя съвсем съзнателно саботира ваксинирането , като каза , че се слагат ваксини с ИЗТЕКЪЛ СРОК ! Кой е провокатор и лъжец , пак Радев ли ?

    Коментиран от #48

  • 31 ГУМЕН КРАДЕВ

    8 11 Отговор

    До коментар #21 от "Когато":

    Е ти на изкара 80 процента прости бе ! А ти умната да не мислиш че само ти си пострадала ?!?! Хитлер и Ленин точно така са дошли на власт - " Който не е с нас е против нас " !!!

    Коментиран от #37

  • 32 Стефан

    8 8 Отговор
    Нито боико нито Радев хората по света премахват ограниченията ние поставихме нови.значи и хората сме си виновни
  • 33 Едноок ЦИКЛОП

    8 15 Отговор

    До коментар #6 от "Stoich":

    Ваксиниран може да се разболее пак , но ЩЕ ИЗКАРА МНОГО ПО-ЛЕКО и няма да се налага да лежи в болницата !
  • 34 Станчо

    12 20 Отговор
    Р. Радев се тресе от страх за преизбирането и няма кураж да въведе адекватни мерки в страната. Последиците ще ги отнесе населението. Малшанс - избори три пъти в тежка година , когато трябваше да има решителни политици , способни да отстояват твърди позиции и да не се огъват на натиск.
  • 35 Продай България

    10 17 Отговор
    Радко най големия предател надмина Толупа
  • 36 Свиреп Охлюв

    24 7 Отговор
    Колко прав е гениален е бил Алеко ! Явно е пътувал във времето , видял е нашия Бойко Борисов и след това е написал" Бай Ганьо " , описвайки типичния селяк , простак , използвач и егоист !

    Коментиран от #42

  • 37 Няма

    13 6 Отговор

    До коментар #31 от "ГУМЕН КРАДЕВ":

    Със злоба няма да ти се оправи живота. Казвам,че българинът е ГОЛЯМ ИНАТ и не слуша експертите,а и не мисли.Действа първосигнално!!! Винаги е на принципа"Той ще ми каже на мен" Колкото и да се дърпаш-пак ще ти влезе(казвам го грубо,за да го осъзнаеш)Нещата не зависят нито от теб,нито от мен.

    Коментиран от #78

  • 38 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    3 7 Отговор
    Тия двамата няма ли къде да си мерят онези работи?
  • 39 един друг

    13 8 Отговор

    До коментар #8 от "Сульо и Пульо":

    В крайна сметка Мангъров стана като Нострадамус, нищо от това, което е казал не се случва. Но все още има балъци, които му се връзват.
  • 40 До Лъжливите Радеви Тролове

    12 15 Отговор

    До коментар #1 от "ТИКВА":

    Стига лъжи бе хора що за омразни българи сте България интересува ли ви Нито Борисов нито Радев са незаменими Радев докара България до разруха разграбване пандемия огромната това аз не го искам Искам си Демокрацията стига разни от Бкп са определяли тук действителността Лустрация Лустрация Лустрация
  • 41 БАЙ СТАВРИ

    12 5 Отговор

    До коментар #13 от "user":

    Я ТИ НЕЩАСТНИК МИ ЕЛА ТУК В ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР , ДА ТИ НАМААМ ЕДИН ДРАНГОЛНИК ЧАК ДО ДАРДАНЕЛИТЕ НАПРЯКО НА ВИБРАЦЙИ , ЩОМ ПОДКРЕПЯТЕ НЕЩАСТНИКА БОРИСОВ СТЕ ВСИТЕ МАЛОУМНИ ИДЙОТИ , КРАДЦИ И МОШЕННИЦИ , ЕЛА МИ ТУКА ДА ТИ КАЖА АЗ КАКЪВ ДРАНГОЛНИК ЩЕ НАМЕРИШ , И КАК ОЩЕ ПЪК Е НЯМАЛО ВАКСИНИ ПРИ БОРИСОВ , А ЗА ХЛАДИЛНИКА ЗИЛ 50 ГОДИШНИЯ МАЙ ГО ЗАБРАВИХТЕ ИЛИ ТОЛКО ВИ Е КАПАЦИТЕТА В КРАТУНИТЕ ВИ , А КАМЬОНИТЕ С ЧУВАЛИ С ТРУПОВЕ КАКВО ? ПАК ЛИ ГО ЗАБРАВИХТЕ , ВИЕ НЕ МОЖАХТЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕТЕ ОТ ДУМА ЧЕ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ЛЪЖЛИВ КОЛКОТО ПО МУ ВЯРВАТЕ ТОЙ ПО ВИ ГО ВКАРВА НА ВЪТРЕ , ЖАЛКО ЧЕ ИМА КАПАЦИТЕТИ КАТО ВАС НА ТАЗИ ЗЕМЯ А НЕ НАРОДА КОЙТО ГО ПОСТОЯННО МЪЧАТ И ТОРМОЗЯТ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН , И ВСЕ ИЗМИСЛЕНИ КУМИРИ И ИДИОТИ С ПРОПАГАНДИ ОТ ВСЯКЪДЕ , А МА МОЛЯ ВИ СЕ НАЙ НАКРАЯ СЕ ВРАЗУМЕТЕ И МИСЛЕТЕ ТРЕЗВО НА НЕЩАТА , ЧЕ ТОВА ПРОСТО С 12 ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ СТИГНАХТЕ ДЪНОТО ПО ПРОСТАЩИНА ТОТАЛНО ДЕГРАДИРАЛИ ХОРА , КОГА ЩЕ СЕ ВРАЗУМИТЕ КАТО ЕДНИ НОРМАЛНИ ХОРА КОИТО МИСЛЯТ ЗА СВОЯТА ДЪРЖАВА КАТО НАРОД И КАТО НАЦИЯ !!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️❤️!!!!.

    Коментиран от #45

  • 42 До Радевите Мразещи България

    9 12 Отговор

    До коментар #36 от "Свиреп Охлюв":

    Защо така обиждате Борисов Радев е огромна Злоба Мразещ България Диктатор Затри Срути Разруши България Лустрация за всички Бкп Всички Дс Лустрация за Всички Грабители За да може България да се отърве от такива като Радев и кръгът около него
  • 43 Дългият

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Мен":

    Само като те чета и разбирам, че вече си боцнат.
  • 44 Андро

    9 6 Отговор
    Като му гледам процентите на банкянския тулуп май намаляват всеки ден. Затова плюе и вие. Целта е колкото по зле толкова по добре за мен. Изберете ме за да ви оправя.

    Коментиран от #46

  • 45 ДоФакти Бг Докога ще давате

    4 4 Отговор

    До коментар #41 от "БАЙ СТАВРИ":

    Трибуна на Разни убийци тук Това ли е Радевата държава Убийци се саморазпразплавят по сайтовете Викове Крясъци Беззаконие Това ли е европейска България

    Коментиран от #89

  • 46 По добре си гледайте Толупи

    8 1 Отговор

    До коментар #44 от "Андро":

    Собственият живот Явно е жалък Продължавайте все така Сами ще се затриете
  • 47 Не ме интересува

    9 6 Отговор
    Кой се е справил по - успешно с ваксинацията! Въпроса трябва да бъде! Кой принуждава хората да се ваксинират против волята им! Това можеше да е и Борисов, но в случая е Радев! Този човек трябваше да застане зад народа, а той е срещу него! Е втори шанс няма да има за него! Освен за принудителното ваксиниране е виновен и за високите цени на стоки и услуги! Това е истината той не мисли за нас, а за себе си!
  • 48 Ваксината са с изтекъл срок защо лъжете

    6 8 Отговор

    До коментар #30 от "майк ПАТЪН":

    Просто са ги удължени сроковете тук в Бг можеш да прочетеш на флаконът Знаеш ли да четеш А Измислените проценти високи на Радев са Лъжа И стига пишете Лъжи Радеви тролове Лустрация Лустрация Лустрация Това е

    Коментиран от #82

  • 49 Герб Победа

    6 7 Отговор

    До коментар #18 от "Бат Тоз":

    Радеви тролове Лустрация за Дс около Радев са пълно е Лустрация за Бкп Лустрация за всички Комуняги милиционери номенклатурчици Лустрация и най после България да се отърве от тези
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор

  • 51 Ваксината са с изтекъл срок защо лъжете

    4 8 Отговор
    Просто са ги удължени сроковете тук в Бг можеш да прочетеш на флаконът Знаеш ли да четеш А Измислените проценти високи на Радев са Лъжа И стига пишете Лъжи Радеви тролове Лустрация Лустрация Лустрация Това е
  • 52 По добре си гледайте Толупи

    6 2 Отговор
    Собственият живот Явно е жалък Продължавайте все така Сами ще се затриете
  • 53 ДоФакти Бг Докога ще давате

    7 8 Отговор
    Трибуна на Разни убийци тук Това ли е Радевата държава Убийци се саморазпразплавят по сайтовете Викове Крясъци Беззаконие Това ли е европейска България
  • 54 До Радевите Мразещи България

    3 6 Отговор
    Защо така обиждате Борисов Радев е огромна Злоба Мразещ България Диктатор Затри Срути Разруши България Лустрация за всички Бкп Всички Дс Лустрация за Всички Грабители За да може България да се отърве от такива като Радев и кръгът около него
  • 55 До Радевите Мразещи България

    3 7 Отговор
    Защо така обиждате Борисов Радев е огромна Злоба Мразещ България Диктатор Затри Срути Разруши България Лустрация за всички Бкп Всички Дс Лустрация за Всички Грабители За да може България да се отърве от такива като Радев и кръгът около него
  • 56 Днес КС обяви з.чорап за престъпник

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "ТИКВА":

    Петков ще поведе дружинката за при бай Ставри! Мутри, ходом МАРШ !
  • 57 НАТО ВЕЦ

    4 1 Отговор
    Най-добре ваксинира АК 47.
  • 58 Чорапа е самия връх!

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "Werty":

    Да си взема хвърчилото и на село с Деси.
  • 59 жокер

    3 4 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел. Единия действаше хаотично, но поне докара ваксините, а другия си е прикрит антиваксер не направи нищо за да се използват тези ваксини. Сега като видя ДЕБЕЛИ. който може да му изяде абсолютно сигурния втори мандат се поразмърда леко леко - но какво от това народа мре ...
  • 60 ГЕРБ ще победи!

    4 9 Отговор

    До коментар #4 от "ДДД":

    Слава на Бойко Борисов!
  • 61 И аз съм ваксиниран

    3 10 Отговор

    До коментар #6 от "Stoich":

    И аз за втори път заради антиваксърите боледувам. Но, сравнително леко в домашни условия. Добре, че се ваксинират защото 90% от неваксинираните са с тежко протичане на Covid19 и ,,ритват камбаната"!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор

  • 63 панагюрец

    2 4 Отговор
    И двамата са продукт на бсп! И двамата нестават са нищо! Фалшиви герои конекрадци!
  • 64 Реалист

    4 9 Отговор
    То е видно от километри, че Фатмака и Служебните тотално се провалиха със ВСИЧКО! Цяло лято, месеци наред се занимаваха с политически метли, смениха хора на ръководни позиции без реална оценка на работата им, без конкурси се спуснаха парашутисти с цел ПОДМЯНА! Спряха стратегически проекти, отклониха или по-точно ОТКРАДНАХА парите за тях, сега наредиха нови заеми на гърба на държавата. Фатмака Радев е уникално нагъл, то няма такова дебелоочие никъде! Такова краткосрочно разграбване с такива темпове не бях виждал от Костово време! Не го ли променим това сега на 14.11., то НИКОЙ повече няма да иска и да може да ни помогне!!!
  • 65 Бацо

    3 4 Отговор
    Е позор тикни го в затвор
  • 66 Кой от двамата какво направи

    10 8 Отговор

    До коментар #7 от "Мен":

    Бойко подготви държавата материално и инфраструктурно за борбата с Covid19 в следващите етапи. Радев с неговите антиваксъри постигна най-високи антирекорди по заболеваемост и смъртност в Европа. Лошото е, че не излиза в отпуск и може още да се влошат нещата.
  • 67 За Мангъров е време Прокуратурата

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "Сульо и Пульо":

    Да се самосезира. Но докато го има това управление.. няма да спадне графиката на заболеваемостта.
  • 68 Еднорог

    4 2 Отговор
    Срокът на годност на ваксините изтича, защото не искаме да ни ваксинират. А господин президента трябваше да се изтъпани по телевизиите като държавен глава, да дръпне една реч, както го прави на 31-ви декември в 23.55 ч. и да ни подкани да се ваксинираме. А не тези двамата като бици да си блъскат главите и да се опитват да си строшат рогИте.
  • 69 gragdanin

    1 3 Отговор
    Тази анкета очевидно е поръчкова, което е срамно!!!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор

  • 71 ммммм

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Вампир":

    Ако Тошо беше на мястото на Николае Чаушеско, чак тогава в България може нещо добро да се случи.
  • 72 Редник Райън

    2 1 Отговор
    И двамата се ваксинираха и доколко са устойчиви на болестта не ги знам, но сякаш ги е яд, че не "дадоха тон" на българското население да ги последва.
  • 73 гост

    2 1 Отговор
    Аз не вярвам на политиците. В моите очи те нищо не правят и се чудят на кой да прехвърлят топката. Защо тестовете до сега не бяха безплатни или на символични цени? Сега се сетили 10лв за антигенен тест. Защо не овладеят цената на тока, газа и горивата? Защото не искат и си намират оправдания.
  • 74 Реалист

    2 3 Отговор
    Тук е пълно с червени тролове на Фатмака...пляскат минуси и бълват фейкове!
  • 75 7666

    6 3 Отговор
    Червени боклуци държат този сайт! Същите дебили като Мунча! На бялото казват черно без да им мигне окото!При служебното правителство на тоя пъпеш раед никой не се ваксинира ! ! ! ! стойчо късарофф дойде и зяви"..... нукакви мерки, времето се оправи и вирус няма!" Вярвайте на маниполираните статистики в двубоите! Аксте червен в този сайт няма как да загубите двубой! УСПЕХ! Ха ха ха ааааа
  • 76 5789

    8 3 Отговор
    Който ваксинира повече, той ваксинира по-добре, при Борисов 40/50 000 на ден, при радев 5/8 000, всеки може да прецени
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор

  • 78 ГУМЕН КРАДЕВ

    2 2 Отговор

    До коментар #37 от "Няма":

    Ами като искаш на тебе нека да ти влиза .
  • 79 ФАКТ

    8 3 Отговор
    ... Борисов лош лош..факт е..обаче тоя Радев се оказа пълен ид-от..меко казано..буквално за има няма 5-6 месеца съсипа държавата..цените на всичко литнаха..мерките относно корона -кризата..буквално неадекватни..в всяко отношение...мерки няма никакви но за сметка на това има сертификати..:),,а бе ХАОС Е МЕКО КАЗАНО..АМА МНОГО МЕКО..АКО ТОЯ ТЪП-Р СТАНЕ ОТНОВО ПРЕЗИДЕНТ ПО ДОБРЕ ДА ЗАТРИЯТ ДЪРЖАВАТА НИ КАТО ДЪРЖАВА....НЕ СЪМ ВЯРВАЛ ЧЕ ЩЕ ГО КАЖА..НО ДО КАТО СИ МИСЛЕХ ЧЕ ПРИ БОРИСОВ НЕ СМЕ ДОБРЕ..СЕГА РАЗБРАХ ЧЕ ИМА И МНОООООГО ПО ЗЛЕ...ТО ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НАИСТИНА ПРИ БОРИСОВ СМЕ БИЛ ИДЕАЛ ПЕТРОВ В СРАВНЕНИЕ С ТОЗИ БУШМЕН РАДЕВ...,,САМО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА НЕГО НЕ ГО ЛИ Е СРАМ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ОТНОВО..КАТО ЗА 4 ГОДИНИ НЕ ГО ПОКАНИХА В НИТО ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА....НЕ СЕ ЛИ УСЕЩА ЧЕ ЯВНО ВСИЧКИ СА ГО РАЗБРАЛИ ЧЕ Е ПЪЛЕН КУКО..И АКО ДО ПРЕДИ 7 МЕСЕЦА БИХ ИЗБРАЛ РАДЕВ ПРЕД БОРИСОВ..СЕГА МОГА ДА КАЖА С РЪКА НА СЪРЦЕ..ПРЕДПОЧИТАМ 1000 ПЪТИ ПОВЕЧЕ БОРИСОВ ПРЕД ТАЗИ ШУШУМИГА РАДЕВ..И ТОВА ЧУЧУЛО Е И ПРЕЗИДНЕТ..ДА ТЕ Е-ВА ДЪРЖАВО ДА ТЕ Е-ВА ЧУДО ..ЩО ЗА НАРОД ЖИВЕЕМ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ МИ Е ЯСНО ПРОСТО....ВИЖ СИ ПРЕЗИДЕНТА..И ПО НАТАМ Е ИЗЛИШНО ДА ГОВОРИМ....ПЪЛЕН КРЕ-ЕН..1 КОРАБ 2 МЕСЕЦА СТОИ В МОРЕТО И НЯМА КОЙ ДА ГО ИЗМЪКНЕ.:)..И ТОВА ЧУДО ЩЕ МИ Е ПРЕЗИДЕНТ..БОЖЕ БОЖЕ..:)
  • 80 ФАКТ

    8 3 Отговор
    ....И ДРУГОТО КОЕТО Е ГОСПОДИН РАДЕВ А БЕ ПИЧ..КАК МОЖЕ ДА ВЪВЕЖДАШ ОГРАНИЧЕНИЯ В ХРАНИТЕЛНИ МАГАЗИНИ РЕСТОРАНТИ И КАФЕТА..А ДА СИ РАЗПУСНАЛ ДИСКОТЕКИТЕ..И ПОСЛЕ ДА ОБВИНЯВАШ ЧЕ БОРИСОВ ТИ ВИНОВЕН..:),,,,ДИСКОТЕКИТЕ ЛИ СА ТИ ПО ВАЖНИ БЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ..ИЛИ ХРАНАТА НА НАРОДА..ЧОВЕЧЕ ТИ СИ ПЪЛЕН АМА ПЪЛЕН МАЛО-МНИК..,И КАКВИ СА ТЕЗИ СЕРТИФИКАТИ БЕ ИД-ОТ..АМИ ТО ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ ГО ПРЕБОЛЕДУВА ТОЯ ГРИП..ВКЪЩИ..БЕЗ ДА ЗНАЕ НИТО РЗИ НИТО МЗИ.....КАК СЕГА ТЕЗИ ХОРА ДЕТО НИКЪДЕ НЕ СА ЗАВЕДЕНИ ДА ОТИДАТ ДА СИ ИЗКАРАТ ТАКЪВ СЕРТИФИКАТ..????...КАК ДА ДОКАЖАТ ЧЕ СА БИЛИ БОЛНИ..,,ВЪОБЩЕ ТЪ=ИТЕ ТИ МИНИСТРИ....МИСЛЯТ ЛИ КАТО ПРАВЯТ НЕЩО..ИЛИ СИ ГИ СЛОЖИЛ ТАМ ЗА УКРАСА..ЗАЩОТО ОЧЕИЗВАДНО ОСВЕН ДА СЕ ИЗЛАГАТ ДО ЕН-ТА СТЕПЕН ДРУГО НЕ ПРАВЯТ...КАКТО КАЗАХ АКО ТОВА ЧУЧОЛО РАДЕВ ПАК СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ..ДАНО ДОЙДАТ ТУРЦИТЕ ИЛИ ГЕРМАНЦИТЕ ИЛИ КОИТО И ДА Е..И ДА НИ ЗАТРИЯТ КАТО ДЪРЖАВА И КАТО НАРОД....ЧЕ ТО ПЪК И ЕДИН НАРОД....ПОЛОВИНАТА КРАДЦИ ДРУГАТА ПОЛОВИНА ЛУДИ..ХОДИ ИЗБИРАЙ БРАЧТЧЕ...

    Коментиран от #91

  • 81 Петър

    6 3 Отговор
    Г-н Радев, на 03.03.2020г. на Шипка, кой каза че няма тъкъв Вирус, кои съботира ваксинацията в България ?
    Г-н Радев в гр.Перник преди дни , казахте че сте се ваксинирали през лятото на 2020г, но май тогава още нямаше ваксини в България , кво правим ?

    Коментиран от #86

  • 82 Тото 1 и Тото 2

    1 1 Отговор

    До коментар #48 от "Ваксината са с изтекъл срок защо лъжете":

    Нещо нервен ми изглеждаш ! И знаеш ли , това е много , много добре ! Браво !
  • 83 Ох тежко се живее в българия

    3 2 Отговор
    И двамата сте у б иици, то в докладите пише че 70 процента ще умрът от ваксините, на шефа и баща му умря от ваксината, доказано е,
  • 84 Iliana

    3 1 Отговор
    Радев трябва да се засрами!
    Назначи антиваксер и анти-лекар за министър на здравеопазването и
    вместо с ваксиниране и информация се занимаваха с лъжи и реваншизъм.

  • 85 дам

    3 1 Отговор
    Борисов не ви е искал по 10 лева за да ходите на работа. Толкова струват безплатните уж тестове на Радев. Българите от миналата седмица си плащат за да ходят на работа. Пълен Провал
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор

  • 87 селянина

    1 1 Отговор
    Другарят Радев нали разправяше, че Ковид бил само в главите на ГЕРБ. Хахахахаха. Популист!!!
  • 88 8729

    1 1 Отговор
    +Да, точно така, не съм от Герб, но фактите са си факти. Много по-навременни бяха мерките срещу COVID. И наистина, ваксинираните щяха да са много повече и смъртността щеше да е много по-малка, защото говореха, убеждаваха и то не Бойко, а специалисти, хора които са спасили стотици човешки живота. Г-н Радев само се оправдава с Борисов. Той и неговия здравен министър оплескаха нещата. Изобщо не им пука за хората. Гледат си само предизборната кампания. От хора с такова голямо его нищо добро не очаквайте. Резултатите са налице. Така ще бъде и в следващите години! Да е честит на българския народ новия президент! Дано бог се смили над нас и направи чудо!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор

  • 91 РАДЕВ

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "ФАКТ":

    А ВАКСИНИТЕ АЗ ЛИ ГИ ПОРЪЧАХ С ИЗТЕКЪЛ СРОК ИЛИ БОРИСОВ , ТА ПИТАМ ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ , ДА НЕ КАЖА ЧЕ ГОЛЯМА ЧАСТ СА С КЕРОСИН ВЪТРЕ ИЛИ БЕНЗИН А-86 ДЪРЖАВЕН КУПЕН С БОНОВЕ ОТ ДАП КАСПИЧАН ХАСКОВСКА ОБЛАСТ !!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️!!!.
  • 92 БАЙ СТАВРИ

    1 0 Отговор
    ТИ КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА НА ТЕБЕ ? А , А ВАЩА ГЕРБАДЖИСКА ТРИБУНА ОПИКАХТЕ ТОТАЛНО ПЕЙЗАЖА ТОТАЛНО , Я СЕ ВЪРНИ И ПРОЧЕТИ НА ЕДИН ГЕРБАДЖЙИСКИ ОЛИГОФРЕН , КОЛКО ПОСТА ИМА С ГЛАВНИ БУКВИ И САМО ТРОЛИ И ПЛЮВАТ ПО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛЧЕТА КРАЙ НЯМАТЕ , ВСЕ СЕ НАПЪВАТЕ ПРЕДИЗБОРНО АМА НА ПРАЗНО ПРОПАГАНДИРАТЕ !!!!.🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️❤️!!!.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта