Last news in Fakti
31 Декември, 2021 6320

Разчистват ли БСП от хора с различно мислене?


  • БСП партия Налага на члена на НС на БСП Кирил Николаев Добрев мярката за партийно въздействие „Изключване“ и прекратява членството му в БСП, на основание чл. 13, ал.3 и чл. 33, т.23 във връзка с чл. 5, ал.3, чл. 6, ал.3 и ал.4, чл. 11 т.1, 2 и 4, чл.12, ал.4, т.5 и чл.13, ал.1, т.4 и ал.2, т.3 от Устава на БСП.
  • Костадин Паскалев бивш депутат от БСП Очевидно Председателя на БСП и Изпълнителното бюро на БСП са забравили извода от предишни заседания, че откриването на вътрешнопартийни фронтове нанесе сериозни щети на авторитета на Партията и изборните резултати. Методичното разчистване на партията от хора с различно мислене от това на Председателя няма да ни доведе до нищо добро.

    201 гласа
    36%
    64%
    344 гласа

Коментари

  • 1 Миризлив пор

    32 15 Отговор
    Нинова направи за БСП много повече от колкото направи ББ!
  • 2 Перо

    53 9 Отговор
    За хората с различно мислене има друга партия,наречена АБВ. Нека второто поколение паразити на обществото с криминални наклонности,там да се изявява за постигане на изборна победа,като последната!

    Коментиран от #29

  • 3 Превратажиите в БСП работят за Борисов!!

    56 17 Отговор
    К Добрев Гергов, Паскалев и още 7-8."Вождове"" останали без Индианци!!!! Вижда се с просто око!! Това е "Последната Сламка" на Борисов Преди да Потъне напълно!!

    Коментиран от #6, #31

  • 4 Нинова ни развали коледното настроение

    19 33 Отговор
    С простотии .
  • 5 ИВАН

    30 3 Отговор
    Не може да делите лявото на 1000 леви и дясното също, не може и да делите България на леви и десни - резултата го видяхме - отчаяно бедни и свръх богати .... народа е един и България е една - намерете друг начин, този не действа в полза на България

    Коментиран от #13

  • 6 Какви превратаджии ?

    9 15 Отговор

    До коментар #3 от "Превратажиите в БСП работят за Борисов!!":

    Докараха тоя изборен резултат бе?

  • 7 Бай Шиле

    19 28 Отговор
    Авторитаризъм в действие е и майката на диктатурата!Нинова е полезна само на себе си.
  • 8 бесепар

    42 10 Отговор
    Тоя Паскалев е вечна контра. Непрекъснато воюва срещу собствената си партия. Винаги говори завоалирано, като Валентин Михов. Винаги е недоволен и обиден, разсърден, дръпнат. Крайно време е да изчезне от БСП. Старите муцуни като него, като Пирински, Овчаров, Божинов, Гергов, Лечева, Паргов да си отидат. Да дойдат младите, които не са чували за 9 септември и червените куфарчета.
  • 9 Дина

    27 5 Отговор
    Досега не съм разбрала какво е различното мислене в идеен смисъл. Колко пъти социалисти от “Социалист и XXI век се срещнаха с обикновени социалисти и обясниха идеите си - набиват само Нинова е воновна, Нинова е злото. Нинова ли им пречи за такива срещи? Високомерие и презрение към “бедните духом” е отношението им.
  • 10 Георгиев

    35 4 Отговор
    Паскалев, едно е да имаш различно мнение, съвсем друго е да водиш война срещу партията и всеки ден да висиш по телевизиите и да плюеш по нея. Паскалев, всеки има право на мнение до момента, в който болшинството вземе решение. След това трябва да се работи за изпълнението му.

    Коментиран от #11

  • 11 Изключиха го скоростно по празници

    11 22 Отговор

    До коментар #10 от "Георгиев":

    И без възмижност за обсъждане. По заповед на председателя в оставка. Така работи "мнозинството" на Нинова. Това решение не е легитимно.
  • 12 Хаах

    13 3 Отговор
    Представете си на съседната маса, шезлонг, една тайфа мутри, или повредени силоваци от военни и ДС олигарси.
    Как е търпяла Нинова това с години......
    Съчувстваме и..
    И... нямат намерение да излязат от азиатските и Ким ченовски нрави..
    30 години ни повреждат психиката и физиката..Въън.от медии, телевизии, вън от обществото
  • 13 Станимир

    1 5 Отговор

    До коментар #5 от "ИВАН":

    Ами спри да си беден
  • 14 Отврат

    27 4 Отговор
    Заради такива като Паскалев, Добрев и сие, хората предпочетоха мутрите преди 10 години.Те са причината за този резултат на БСП, а не Нинова.Докато не ги размисти Нинова няма да има проценти нагоре за БСП.

    Коментиран от #18

  • 15 БСП за България и Радев

    29 6 Отговор
    Пияницата е подводница на ГЕРБ. Радвам се с цялото си сърце и душа, че другарката Нинова го изчегърта. Ще изпия два буркана вино тази вечер
  • 16 Златев

    8 18 Отговор
    Нинова прави много повече за България затривайки БСП отколкото бидейки министър! Давай Корни само в същия дух!
  • 17 ААА СМЯХ

    12 2 Отговор
    АМИ ДОЖИВОТНИ ЛИ ДА СА и като депутати и като членове,...После, да сте чули и видели някой от ГЕРБ да плюе и да е недоволен от ББ,.. ЗАЩО сега такава реакция, нали уж всички сме срещу БСП, а сега сте жревнали да защитавате нещо, което не знаете какво е, освен разкол,
  • 18 бай пешо

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "Отврат":

    МНОГО ПРАВИЛНО,.. нали всички искаме промяна,.. независимо в коя партия е....А тези които на са с нас
    са против нас
  • 19 БСП🌹

    17 3 Отговор
    В Българската Социалистическа Партия място за предатели како Кирил Добрев няма! Следващия ренегат дето ще изхвърпи е Калоян Паргов.

    Коментиран от #20

  • 20 Доказахте ли го?

    5 9 Отговор

    До коментар #19 от "БСП🌹":

    И как като го изключихте без да се защити? Етикети без съдържание.

    Коментиран от #23

  • 21 ЦарВул

    1 2 Отговор
    Чували ли сте тая:ОНТОГЕНИЯТА ПРИПОВТАРЯ ФИЛОГЕНИЯТА!!ЕДИНИЧНОТО ПРИПОВТАРЯ ОБЩОТО,НО САМО ВЪНШНО ИНАЧЕ ЧОВЕК СЕ РАЖДА "ТАБУЛА РАСА"-БЯЛА/ЧИСТА/ ДЪСКА!!ЯВНО ТОЗИ НИЩО НЕ Е НАСЛЕДИЛ ОТ БАЩА СИ КАТО ИНТЕЛЕКТ!!!А ДАЛИ ПРАВИЛНО ИЛИ НЕПРАВИЛНО СА ГО ИЗКЛЮЧИЛИ ТЕ САМИ СИ ЗНАЯТ,КАКТО И ТОЙ РАЗБИРА СЕ!!ПРЕВРАТА ПЪРВО СЕ ПОДГОТВЯ И ТО ДОБРЕ,А СЛЕД ТОВА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА С РИСК ДА НЕ СПОЛУЧИ И СИ НОСИШ ПОСЛЕДСТВИЯТА!!ТОЛКОЗ!!!
  • 22 баста

    9 1 Отговор
    Какъв е този първобитен и извратен средновековен кастов и семеен модел за привитизиране на идеи и Партии.Кирил Добрев-сина на Н. Добрев-Синът на Недялко Йорданов-Синът на Станиш Бонев, Зарков от котилото Кацамунски- фаворита на ДС антуража на Радев и сума ти други имащи политиката за семеен бизнес.Та си задаваме въпроса, по синовете или бащите да съдим какви токсични семейства за обществото са те.Всъщност бащите са ги възпитавали.Наравете си сметка за бащите.Браво на Нинова за мандатността.Иначе тези се канеха още 100 години да ни учат на морал и бедност.
  • 23 Отряд ",, Чавдар,,"

    4 2 Отговор

    До коментар #20 от "Доказахте ли го?":

    От Евророма - ГЕРБ защо се бъркате на БСП и защо правиш коментари изобщо за чужди партии на 100+ години ?

    Коментиран от #25

  • 24 ШАПКИ ДОЛУ

    9 3 Отговор
    Достатъчно е само факта, че Нинова успя да спаси Партията от групата на "статуквото" ГЕРП и ДПС където бяха я пришили и ако групата на бай0ня в БСП (гергов, добрев, станишев, миков, жаблян и т.н.) беше успяла, то БСП наистина щеше да е мъртвец и част от "статуквото" и ШАЙКАТА!!!!
    Така, че мирно и за почест пред Корнелия!!!!
  • 25 Отряд Тиквар

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Отряд ",, Чавдар,,"":

    21 век сме. Не сме 1950г-1954г години. Тогава се е работило тъй.
  • 26 възмутен

    5 5 Отговор
    БРАВО НИНОВА! Действаш смело. Поздравления!
    Какво направи и в какъв възход беше БСП докато беше председател Михов. Както казва Н. Робева - ЗЕРО.
    Хайде да мълчат. такива осиротели господа - другари. Да се възхищаваме ли на свинаря от Маноле и неговата вихрушка? Хайде стига работещи за ГРОБ и Б.Б.
    Гони ги Нинова! Пропуснах мушмола от Перник, дето олензен с никвун го възнася, но е станал кмет подкрепен от БСП. СРАМ и ПОЗОР за него и кликата му, същинска като кликата ГРОБ - младежи - ГРОБ.
  • 27 Бивш левскар

    7 3 Отговор
    Другарката Нинова се е вживяла в ролята на гробокопач на БСП, ако перевразираме Енгелс.

  • 28 Дааа

    8 3 Отговор
    Време е БСП да се изчисти от Лукановата крадлива сволач. Социалистическа партия пълна с крадци, довели България до банкрут няколко пъти. Народа страда от тея боклуци. Нинова започна процеса, дано да завърши и измете крадливите милионери, те само я спъват.
  • 29 Десо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    Адмирации!Уважавам хората с чувство за хумор!
  • 30 АНТИКОМУНИСТ

    4 1 Отговор
    $АМО ТАКА ДРУГАРКО $ЛАНИНОВА,ИЗКЛЮЧ€Т€ ГИ В$ИЧКИ Б$-ПАРИ!
    77г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ!
  • 31 е да

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Превратажиите в БСП работят за Борисов!!":

    много важно ,че мислят различно избор има да се развиват в други партии тая партията не им е бащиния що в герб не лаят през главата на пожарникарчето мълчат си като заловени кумонисти през23година , като пръднала девойка във влак каква драма...
  • 32 гост

    3 1 Отговор
    Още има за чистене много боклук!!
  • 33 Чебурашка

    3 1 Отговор
    Пука ми че ми дреме за кравата и нейната партия! знам само че в тази кочина са най-големите родоотстъпници и престъпници в България, там са техните наследници там са и техните внуци и правнуци, някои от които по наследство са в партията и в краденето и в предателството спрямо България и българския народ. Видимо е обаче че на повечето от върховното "главнокомандване" в предателската партия хич не им пука за партията, на тях им е кеф да са по телевизорите всяка вечер и да им се "отварят вратички" навсякъде.
  • 34 КАРЛИ

    0 2 Отговор
    Кой е този К.Добрев, социалист ,или капиталист?Ами той е В един отбор Б.Борисов , като Гергов- панаири дупки за 40 мил.Добри пари , нали трябва да има връщане назад към Добродетеля. Защо ние обикновените хора не можем да играем техните номера, макар и да сме по-умни от тях. Много ясно, че ИМАМЕ МОРАЛ И не сме корумпиране , като тях.
    Те са пердета, приказват ли приказват, търсят оправдания- Нинова им е виновна.
    За разлика от тях може и да не я харесвам , но Нинова има ТОПКИ.
    тАКА ЧЕ ВЪН ОТ бсп НА ТАКИВА КАТО ТЯХ И НА ЦЯЛАТА КОХОРТА,У БАРАБАР СЪС СТАНИШЕВ.
  • 35 ЦарВул

    0 0 Отговор
    К,во сте се взрели в Нинова!!По добре си дайте сметка кой ВИ НАКАРА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА КИРЕ/БАШ МАЙСТОРА/ПО ЛЪЖИТЕ!!И НАЙ ГОЛЯМАТА Е,ЧЕ Е ЗАВЪРШИЛ ХАРВАРД!!ОТ СВ-ТО МУ ЛИЧИ,ЧЕ Е ИЗКАРАЛ ДВЕ ГОДИНИ МАГИСТРАТУРА ,КОЕТО ОЗНАЧАВА,ЧЕ ПЪРВИТЕ ЧЕТИРИ Е УЧИЛ В НЯКОЕ ДРУГО ЗАВЕДЕНИЕ НЯМАЩО НИЩО ОБЩО С ХАРВАРД!А МАГИСТРАТУРАТА НЕ Е РЕДОВНО ОБУЧЕНИЕ С ПОСЕЩЕНИЕ НА ЛЕКЦИИ ВСЕКИ ДЕН,А ОТ ДЪЖД НА ВЯТЪР И ПИШЕШ НЯКАКВА ЗАЩИТА НА ТЕМА ДАДЕНА ТИ ОТ НАДЗОРНИКА/ПОМОЩНИК И НАСТАВНИК/!ПОСЛЕ ПРАВИШ НЯКАКВА ЗАЩИТА И "ГОТОВО ПАЛТО БЕЗ РЪКАВИ"!ТА Т,ВА Е ТОЙ КИР/ЛИВ/ЧО"ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ"!А ТЕА ДЕТО РАЗДУВАТ ЗА ХАРВАРД ИМАТ МНОГО ПО ЗДРАВИ ОТ МЕН ЗАВЪРШИЛИЯ ДВЕ ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ И ВСИЧКО МИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО!КОЙ?КАК И ЗАЩО "НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ!!!!!!ТОЛКОЗ!!!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта