Last news in Fakti
02 Януари, 2022 4543

Трябваше ли футболните първенства в Европа да бъдат прекъснати при появата на Омикрон?


  • Футболните федерации Организаторите на топ 5 първенствата няма намерение да спират футбола Футболните федерации из Европа започнаха да взимат решения на парче, вместо да отменят коледно-новогодишния цикъл от мачове, въпреки появата на далеч по-заразния вариант на COVID-19 - Омикрон. Въпреки призивите за временно спиране на шампионатите, мачовете от английското, италианското и испанското първенство се организират по план, като всеки отделен клуб заявява писмено желанието си за отлагане, ако не може да се събере група от 13 полеви играчи и 1 вратар в следствие на карантина и контузии. Това доведе до десетки отложени срещи, а някои клубове изостават с графика си с по 3 мача от опонентите си.
  • Треньорите Голяма част от футболните специалисти призоваха за COVID-пауза Треньорите на някои от водещите клубове из Европа възроптаха срещу решението на футболните федерации, че мачовете трябва да се провеждат по план, независимо от факта, че десетки от техните играчи и помощници бяха поставени под карантина след заразяване с COVID-19. Юрген Клоп многократно призова за временно спиране на английската Висша лига, а скоро след това сам се зарази с вируса и ще пропусне дербито срещу Челси. Италианският Салернитана бе възпрян от здравните власти в Италия от пътуване в края на декември, а в същото време ръководството на Серия А отсъди служебна победа за Удинезе, след като клубът не се яви за провеждането на мача. Шави пък се готви за мача срещу Майорка в началото на годината с отбор, съставен основно от юноши, защото апелът за отлагане бе отхвърлен.

    190 гласа
    78%
    22%
    52 гласа

Коментари

  • 1 гого

    12 2 Отговор
    Снета е луднал, и и някой които има полза от това се възползва по най добрия начин.

    Коментиран от #2

  • 2 Хитлер

    21 2 Отговор

    До коментар #1 от "гого":

    С тая измишльотина съсипаха толкова много браншове и бинзеси.Направиха хората затворници по целия свят. Спасявали човешки животи в пародийните болници.Преди и по време на "пандемията" смъртността е една съща просто никой не се е интересувал от цифрите защото не ни е интересувало, а сега ни го натрапват колко хора били починали и го изкарват все едно е нещо УАУ.
  • 3 Пловдив

    21 1 Отговор
    Че това е една измама с библейски размери, е ясно на всеки нормален човек... Но как станаха толкова много ненормалните, дето продължават да вярват на безумията за делти-мелти, омикрони и незнамсикво още?!...
  • 4 дявола

    17 2 Отговор
    Кога и кой ще издаде заповед да се спре със тази простотия?Нищо не трябва да се затваря и спира всеки си умира от каквото му е писано а сега голяма мания да се следи колко умират и интересното е че всичко е корона вирус,тази световна измама побърка хората просто трябваше да се създаде финансова криза и да се изпишат много трилярди които вече бяха изчезнали някъде и всичко това за сметка на населението.Хора не им вярвайте тези вируси ги е имало има ги и ще ги има просто се измислят разни имена и побъркват хората.БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ
  • 5 антрашпиц

    1 5 Отговор
    Да трябва!Целия свят трябва да : първо,да се имунизира,второ,локдаун,трето със маски на лицето даже кат спи и със памперс на гъ.а че кат се пър.ди да не се зарази някой .Тези правила трябва да не важат за БГ,шот ние не сме либерасти,или поне по-голямата част от населението.
  • 6 Ох тежко се живее в българия

    2 0 Отговор
    Тези който създадоха ковид, искат да блокират целият свят,

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта