Last news in Fakti
26 Януари, 2022 7925

Има ли пропаганда срещу НАТО в България?


  • Николай Малинов председател на Национално движение „Русофили” Никой не е питал България за влизането ни в НАТО и по този въпрос трябва да има референдум. Чужди войски не трябва да има в страната ни. Да ни се помага с оръжие и техника – да, но не и да влизат чужди военни в България.
  • Огнян Минчев политолог Води се пропаганда с цел да се убедят българските граждани, че всяко наше пълноценно участие в структурите на НАТО е насочено против българския национален интерес, защото ще ни вкара в конфликт с Русия. Това е една много неприятна лъжа.

    1035 гласа
    72%
    28%
    398 гласа

Коментари

  • 1 еми да

    75 179 Отговор
    От предател като маринов какво да дойде. Защо всички тези години не се избра една анти-нато партия с мнозинство? Защото болшинството от българите не са против нато, за това.

    Коментиран от #40, #49, #82

  • 2 Мутю

    57 52 Отговор
    Всъщност ако беше влязъл Мутин в Донбас отдавна тоя конфликт да беше завършил . Проблема е и в това че МУТИН допусна грешка(но за него е по важен двореца в Геленджик и 30 фамилии които управляват Русия ) и след като си казал " а" не трябва да си стигнал до "Б" и да нямаш смелост за "Я" .Генадий Зюганов му каза че отдавна трябваше да се признаят републиките в Донбас и по американския сценарий за Косово до се приложи и в конфликта Донецк и Луганск .Нека някой да се опита да ми каже че Косово по нещо се отличава от Донецк и Луганск !!!!

    Коментиран от #58

  • 3 Българин

    65 118 Отговор
    Повече от месец руската пета колона е мобилизирана да предизвиква антинатовска истерия и да налага фалшивите тези, че от България ще тръгне войната на НАТО срещу Русия. По същество участниците в тази хибридна война на Русия срещу България би трябвало да бъдат третирани като вражески диверсанти всяващи паника и разделение в обществото.

    Коментиран от #11, #33

  • 4 нннн

    143 45 Отговор
    Разбира се, че има пропаганда ЗА и ПРОТИВ НАТО! Официалната пропаганда е ЗА и не отговаря на мнението на болшинството българи.

    Коментиран от #9, #76

  • 5 Владимир Владимирович

    27 73 Отговор
    Аз обичам НАТО. Год блес дъ Ю Ес Ей.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 аман

    74 13 Отговор
    Измислени проблеми на измислени теми. Далеч по важно за българите са цените , доходите , данъците и т.н.т.
    Ако не се спре рязко скока на цените , водещ до галопиращо обедняване - конфликта няма да е за измислени хибридки , ами ще е за главите на лаиците , които в момента си играят на Правителство. Да се управлява държава - не е детска игра и е време вечно нахиленото ни премиерче да осъзнае това.

    Коментиран от #50

  • 8 Спас

    85 10 Отговор
    Това лесно може да се изясни като се пита народа, викт му референдум, не разни платени охлюви да дрънкат глупости които и самите те не разбират

    Коментиран от #42

  • 9 Българин

    42 72 Отговор

    До коментар #4 от "нннн":

    Единствено руските хибридниици сте против НАТО.

    Коментиран от #13, #59

  • 10 Само факти

    31 38 Отговор
    Руската пропаганда у нас е по-голяма дори от тази в самата Русия. Вчера дори ТАСС съобщиха, че Русия спира покупката на валути за да спре срива на рублата. А у нас съобщиха, че Русия НЕ спира да купува чужди валути
  • 11 аналогично

    62 19 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Повече от месец американската пета колона е мобилизирана да предизвиква антируска истерия и да налага тези, че от България трябва да тръгне войната на НАТО срещу Русия. По същество участниците в този слугинаж и дупедавство на България към САЩ би трябвало да бъдат третирани като вражески диверсанти всяващи паника и разделение в обществото.

    Коментиран от #18

  • 12 Пропаганда има.

    20 38 Отговор
    Руска. Извършва се чрез:
    Около няколко сайта собственост на един депутат.
    Няколко телевизии, собственост на лидери на определени партии.
    Изказвания на няколко партийни лидери.
    Изказвания на бивши висши държавни служители.
    Всички те са или бивши членове на БКП и ДС, или имат бизнес отношения с русия, или са платени глашатаи на Кремъл, или имат икономипеска изгода от това. Забравихме обикновените редници-троловете.
  • 13 аналогично нали

    59 22 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Единствено американските дупедавци сте за НАТО

    Коментиран от #15

  • 14 Факт

    12 46 Отговор
    Нашите слуги на Путин, подкрепящи агресивната му политика, де факти канят Ердоган да се държи така спрямо татковината ни.
  • 15 Българин

    22 53 Отговор

    До коментар #13 от "аналогично нали":

    България е членка на НАТО от 2004 година а на ЕС от 2007 година. Единствено петата колона на Москва от национални предатели и българофоби е против членството на България в тези съюзи защото цели България да е уязвима и се приеме всякакви руски ултиматуми . Но няма да им стане мръсната игра.

    Коментиран от #71

  • 16 NNN

    21 41 Отговор
    Руските подлоги в БГ-то нямат край ...
  • 17 пеопаганда има

    41 8 Отговор
    Американска . Извършва се чрез: Около няколко сайта собственост на един депутат. Няколко телевизии, собственост на лидери на определени партии. Изказвания на няколко партийни лидери от СДС Изказвания на бивши висши държавни служители. Всички те са бивши или настоящи членове на СДС или ДБ , или имат грантове от САЩ, или са платени глашатаи на Балата колиба , или имат икономиЧеска изгода от това. Забравихме обикновените редници-троловете.
  • 18 Българин

    10 32 Отговор

    До коментар #11 от "аналогично":

    И ти като руските си господари отговаряш аналогично. Но демонстрира единствено липсата на собствено мнение и адекватен интелект.

    Коментиран от #21

  • 19 аналогично

    37 7 Отговор
    България е членка на НАТО от 2004 година а на ЕС от 2007 година но дупедавството никой не го е забранил . Единствено петата колона на САЩот национални предатели и българофоби е за членството на България в тези съюзи защото цели България да е уязвима и се приеме всякакви американски ултиматуми . Но няма да им стане мръсната игра колелото на историята се върти

    Коментиран от #22, #60, #62

  • 20 Патриот

    12 35 Отговор
    aгресивните русофили са национални предатели, ако Левски беше жив. щеше да ги трпе наред !

    Коментиран от #23

  • 21 аналогично

    40 8 Отговор

    До коментар #18 от "Българин":

    И ти като пудел на американските си господари тролиш. Но демонстрираш единствено липсата на собствено мнение и адекватен интелект. (тва кво напише Мустафата от Козяк )

    Коментиран от #24

  • 22 Истината

    10 36 Отговор

    До коментар #19 от "аналогично":

    "Пета колона" означава майкоппждовци, които защитават интересите на държава враг на България. От тази гледна точка пета колона има Русия, която от Съединението до днес е най-големият враг на България. САЩ са приятелска държова и съюзник.

    Коментиран от #27

  • 23 андъм му

    29 6 Отговор

    До коментар #20 от "Патриот":

    Агресивните натовски бушони са национални предатели, ако Левски беше жив. щеше да ги трЕпе наред !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор

  • 25 даам

    4 26 Отговор
    Няма нужда да си в службите за да констатираш от това, което излиза в пресата.А то е-
    От 1 година масово даване на думата по националните медии на пропутински слугинаж, форумите са следствие от това.
    Усещането, че се извършва метеж, чрез рекет, ултиматуми към ЕС.Странни позиции и изказвания на министри, военни, бизнес лакомници съботьори, че и цели Правителства, за това, че е право на Путин да си нападне когото си набележи.
    Газпром в ЕС и спирането на газа за Турция от Иран уж за 10 дни.
    Постановката с Борис Джонсън в Англия.
    Разполагането на ракети във Венецуела и Куба.Създадено изкуствено напрежение в западните Балкани.Протестите на възраждане, чиято цел не бяха сертификатите, а репетиция за излизане от ЕС и събаряне на правителството.И друго и още от това.
  • 26 Анонимус

    46 6 Отговор
    Този политолог очевидно забравя за политиката още при цар Борис III спрямо Русия,че ако тръгнем на война срещу нея,българите барабар с оркестъра ще отидат на страната на Русия.Сега не се е променило особено.Да,има много и отявлени русофоби,но те са едни мишки,повечето даже не са ходили в казарма.Каквото и да е,никой не е питал народа нито за НАТО,нито за ЕС,нито за разпродажбата на тока,златото,закриването на АЕЦ и куп други пера от икономиката,които вече ги няма.ТО нищо няма.Всичко е чуждо,благодарение на такива като този "политолог".
  • 27 до трола

    33 8 Отговор

    До коментар #22 от "Истината":

    "Пета колона" означава (майкоппждовци научи се да пишеш трол) майкопродавци , които защитават интересите на държава враг на България. От тази гледна точка пета колона има САЩ и Англия , която от създаването до днес са най-големият враг на България да припомня бомбардировките и мечтата за софийска картофена нива .Наглосаксите са врагове а не наш съюзник

    Коментиран от #30, #65

  • 28 Истината

    12 25 Отговор
    И най-тежката форма на русофилия се лекува с живот в самата руска ко чина. Така например Депардьо получи руско гражданство лично от Путин, но след като изтрезня избяга чак в Белгия и предпочита от там да се обяснява в любов към Русия и Путин. На българските ват енки са достатъчни 6 месеца живот в Русия за да станат нормални българи.
  • 29 Павел пенев

    30 6 Отговор
    Дебелия професор е в челните редици на пропагандата за НАТО. Естествено е да има отпор на тази Гьобелсова фашизирана пропаганда. Русия и Украйна не членуват в ЕС и НАТО. Какво правят тези гадни организацийки там? Защо се изпращат пари и оръжия на Украйна,нали НАТО е отбранителен съюз,който години наред нападаше суверенни държави като Иран,Египет,Либия, Югославия. Предизвикваше цветни революции,арабската пролет и преврати. Дебелия не вижда ли това? Много добре вижда,но трябва да се храни и угояване от власт имащите.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор

  • 31 Само питам

    11 29 Отговор
    Що за същество трябва да си , за да защитаваш една агресивна, чужда държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най- близките си съседи и им отнема територии, само защото не искат да бъдат вечни васали и желаят да бъдат свободни и да вървят по собствен път? Държава, която избива най - цинично жени и деца, оправдавайки си, че това са терористи. Държава, която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и да създава, държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича Русия?

    Коментиран от #37, #38, #39, #43, #72

  • 32 Ковидаров

    5 10 Отговор
    Ами ние обичаме да се дупим на Русия ,надупихме се и на Македония . Надупени сме отвсякъде
  • 33 Сороспийските предатели

    17 4 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    никога не могат да бъдат българи. Те саотровни гъби.

    Коментиран от #34

  • 34 Българин

    19 2 Отговор

    До коментар #33 от "Сороспийските предатели":

    Съгласен съм, но го адресира към ппотестърете от типа на Бабикян, който от дълги години е шеф на соросовия клуб във Варна и на хората на президента от ПП ПП, които до един са храненици на Сорос и Америка за България.

    Коментиран от #36

  • 35 Не принизявай

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Влизам да чета коментарите":

    нивото на Факти с това на близ и пик. Като не ти изнася, скачай блатото на правоверЕните. Там ще си сред свои.
  • 36 аналогично

    7 2 Отговор

    До коментар #34 от "Българин":

    Брей ти си имал и собствено мнение . Тук съм съгласен с теб и значи не всичко е загубено .
  • 37 аналогично

    32 4 Отговор

    До коментар #31 от "Само питам":

    Що за същество трябва да си , за да защитаваш една агресивна, чужда държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най- близките ти съседи Югославия и им отнема и раздава територии по собствен принцип ? Държава, която избива най - цинично жени и деца в Ирак , оправдавайки се, че това са терористи. Държава, която може единствено да разрушава и убива и разграбва , а не да гради и да създава, държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича САЩ ?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор

  • 39 Павел пенев

    5 3 Отговор

    До коментар #31 от "Само питам":

    Това от турската телевизия ли го научи? Само питам.
  • 40 ццц

    15 6 Отговор

    До коментар #1 от "еми да":

    Каквоооо, " повечето сте били за нато" моля, абе пич не се излагай, аз дълго време живеех САЩ, и в Лондон за малко, но много рядко славянин /сърби, макета, босанци, словенци, чехи, поляци, русе , украинци, молдовци, и т.н. / да са били за нато, не против но да си спазват думата щото са едни лъжци и лицемери това дори и от мои приятели американци съм го чувал, та нещо "има гнило в дания" незнам но не им вярвам на лицемерите

    Коментиран от #54

  • 41 2594

    14 0 Отговор
    Българската армия и снаражение е в окаено положение. Толкова години, никой и стотинка не даде за отбрана. Ние, като суверенна държава имаме задължение да защитаваме националните си граници. Търсят се най различни начини това да се осъществи. Ако ще и в съюз с някоя друга галактика да влизаме, отбраната ни е от национално значение.

    Коментиран от #70

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор

  • 43 Оби

    1 9 Отговор

    До коментар #31 от "Само питам":

    Ти това за Рашката ли го пишеш ......щото като си го описал
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор

  • 47 ИВАН

    22 5 Отговор
    Колкото и да е странно, българите все пак са умен народ и си знаят интереса, затова и огромното мнозинство сме с Русия ... проблема ни е, че сме и добри и наивни - отдавна трябваше да се изчистим от национални предатели, които ни водят все към губещата страна

    Коментиран от #56

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор

  • 49 Малинов е шпионин с/у медал и $$$$$

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "еми да":

    На съд за предаване секретна информация/има доказателства от ТВ ги видяхме. Заедно със Мунчо на съд!!!!!!!!
  • 50 Оставка!

    1 6 Отговор

    До коментар #7 от "аман":

    Мунчо да не прави партии, а се събира просто кирчо и кокорчо и на село!

    Коментиран от #57

  • 51 Дългият

    4 7 Отговор
    С конкурс ли ви събират тук..проруските талибани...една нормална оценка не може да се направи...
  • 52 Пешо

    2 5 Отговор
    РУСКАТА ХИБРИДНА ВОЙНА НИКОГА НЕ СПИРА. АМА И НАШИТЕ ГЛУПАВИ РУСОДЕБИЛИ КЪЛВАТ ЛИ КЪЛВАТ.
  • 53 цикЛОП

    1 1 Отговор
    Има пропаганда срещу богопомазания ББорисов . Защо така и то срещу един толкова добър , невинен , хрисим , любящ и грижовен човек ?
  • 54 Българин от САЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "ццц":

    Точно така е и тук в Чикаго.
  • 55 Вълк единак

    6 1 Отговор
    Малинов въри си в Русия ко търсиш в Бг. Престанете да ни занимавате с чужди интереси било то Руски или Американски......... Щом сме тука значи гоним само и единствено БЪЛГАРСКИТЕ си интереси, стига чуждополоничество.
  • 56 Незнаещ

    5 1 Отговор

    До коментар #47 от "ИВАН":

    ...българите,все пак са умен народ,пишеш.Но защо пият белина,защо при толкова болни и починали хора,се отрича ковид-19,омикрон,защо от "Възраждане "се ваксинираха,но ни призовават, ние да не го правим,за което ние,умните им ръкопляскаме,защо,защо???
  • 57 Драйфус

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Оставка!":

    Може да си прав,след като селянията дойде в градовете и започна да разбира от политика,медицина,спорт,туризъм и какво се сетиш!!!
  • 58 Ами по

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мутю":

    нищо не си приличат.А,много пъти съм казвал,че за света е добре да бъде Путин начело на Русия,защото като дойдат такива Зюгавоци,Мюгановци и тем подобни,където първо действат а после мислят понеже това им е отнето природно света щеше да гори непрекъснато.Що се отнася до признаването на на ДНР и ЛНР,то това е най-лесното,но най-важното в случая е да се спазва международното право, което Путин спазва докато не се изчерпи от съдържание и не се прилага,след коет оможе да се включат други не твърде желателни методи.А, САЩ никога не са зачитали междуналодното право и за това след краха на СССР си позволяват такива волности,които вече не им позволява Русия и ги парира отвсякъде.А за света е винаги по-добре да се води и лоша дипломация,отколкото хуманна война.За САЩ до сега войната бе ключ с който се пълнеха джобовете на ВПК и от там баслословните военни бюджети.На това драги идва края и краварите ще го разберат или по мирен начин или по трудния,но накрая ще клекнат и седнат в своите л.а.й.н.а.

    Коментиран от #64

  • 59 Ами ние

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    цървулане сме повече от вас продажниците и подлогите на американските крадльовци и наглеци.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор

  • 61 гост

    2 0 Отговор
    Нито руски нито американски войски трябва да има в България ! Ние си имаме армия и то НАТОвска! Ако се случи нещо тези двамата първи ще се покрият!
  • 62 Е то тези

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "аналогично":

    са все бивши партийни тъпунгери и всичките учили в Русия,като оня бивш военен министър,който се изцепи сутринта по телевизята срещу Русия,та той е завършил в Москва МГМО,назначен на различни високи длъжности в чужбина,както е бил и високопоставен кадър във Варшавския договор от 1981г. до 89г.,а след 89г. се пребоядисва и налапва американския който държи и до ден днешен,като плюе срещу Русия. От такива какво да очаквате,ако се променят нещата и се обърне палачинката такива като тоя пак ще се пребоядисат и ще се бият в гърдите ,че са завършили в Москва и са върха на бора и ще са горди като овце в пламъци.. Такива гьосбояджии управляват тъпото стадо в Бг или каквото е останало.Евала на хърватския президент,който заяви,че не участав и няма да участав в игрите на НАТО и ако трябва ще напусне тази организация,а нашия мълчи като това дето се седи на него и мънка под носа си и нищо,както и цялото ни управление.

    Коментиран от #63

  • 63 Да се

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Е то тези":

    чете Варшавски съюз.
  • 64 Гочо

    1 4 Отговор

    До коментар #58 от "Ами по":

    Пишеш обширно...хубаво.....Украйна е суверенна държава нали....Дай едно нормално обяснение какво прави Русия в Украйна.....визирам ЛНР и ДНР...и Анексията на Крим...Това е същото Русия да подкрепя примерен район в БГ който иска да има автономия...С какво право,освен правото на по силният...

    Коментиран от #66, #67

  • 65 Ама те

    5 1 Отговор

    До коментар #27 от "до трола":

    лека полека тези го постигат,ето издигнаха им петопоклонниците паметник на тези нагли варвари,които бомбардираха България,ами и хвърляха играчки бомби,които целяха да унищожат и децата с две думи да няма поколение,правеха масово изтребление в България,тези им издигнаха паметник да им пикая на произведението.Ето сега си сложиха и правителство,което най-угодно и удобно да управляват в техен интерес и каквото им кажат това да приемат и изпълняват.Постигнаха и обезлюдяването на България,прочетет тъпанари колко населени места са заличени след 89г. до ден днешен.Та превръщането в празна територия каквато са я искали и преди върви по план и то благодарение на такива петоколонници.
  • 66 Значи първо си проечти

    7 2 Отговор

    До коментар #64 от "Гочо":

    малко историята и тогава да говорим за Крим.За ДНР и ЛНР,Русия въобще не се намира там ,а си стои на собствената територия.За сега не се е намесвала освен с хуманитарни конвои с продовлствия от първа необходимост,за разлика от американци и англичани,които снабдяват украинците с нападателни оръжия.А, да те попитам тези англичани и американци какво търсят на майка си г.за на хиляди километри от техните граници в чужди държави? И да ти отговоря,Русия има повече право да се интересува какво става по нейните граници,което е логично,а онези тъпанари кравари и наглосакси просто трябва да се омитат. И последно каквото и да си приказваме, това което Русия изисква от САЩ и НАТО ще го постигне по един или друг начин,колкото и да не им се иска.

    Коментиран от #69

  • 67 И кой е тоя

    4 2 Отговор

    До коментар #64 от "Гочо":

    примерен район в България,посочи го де,че нещо не се сещам,който исторически или там по някакъв друг начин да са го притежавали,че да имат право на намеса. До сега в историята ни от 1878г. до ден днешен Русия,СССР и пак Русия не са имали никакви териториални претенции към България. Дори афишираното едно време,че трябвало да станем република на СССР никога не е било вярно и такъв въпрос никога не е повдиган. Гочоооо,чети история и по-малко тъпи и безмислени въпроси задавай.

    Коментиран от #73

  • 68 1520

    3 0 Отговор
    нато разбирай сащ те не могат да съществуват без да предизвикват конфликти те за това са създадени прз 1949г.а зада отвърне на агресията чак през 1956г. е създаден варшавския договор сега се сетете кои са агресорите
  • 69 Гочо

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "Значи първо си проечти":

    Така като пишеш вярваш ли си че помагат само с помощи...едва ли...колкото помагаха с продоволствие и...малките зелени човечета в Крим...Веднага ще ти отговоря..американците търсят майка си тук..........Най добре е Европа да си решава сама проблемите,така е най добре..Но ти не ми отговори...конкретно....на въпроса....какъв го дирят руснаците в една Суверенна държава.Не е ли това намеса....
  • 70 Я първо да

    2 3 Отговор

    До коментар #41 от "2594":

    попитам,като имахме армия и техника,която за времето си бе на ниво,защо така и кой ни помогна да я доведем до това да нямаме армия и суверенитет,а да сме една подлога на краварите и на където ни кажат на там да се обръщаме и колкото по високо вдигнат палката толкова по -силнто да квичим. Защо и кой ни превърна във ветропоказатели,и не са ли продажните ни политици,които за пари са готови на всичко.Политици на които можеш с чиста съвест да сложиш знак за равенство с най-древната професия на проституките,които за съответния паричен стимул правят всичко.Стази разлика,че проститутките поне носят удоволствие докато управляващите с действията си водят само до отварщение и погнуса и народна злоба.
  • 71 Ром ли ? Това е напитка , а не...

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Българин":

    ОК , пета колона и т.н. А нещо да кажете ,че вече ни смятат за територията на сащ и аборигениете в нея ? Иначе ника ти е ,,Българин,, Нека да бъдем наистина независими , а не с онзи или този...
  • 72 Като ти

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "Само питам":

    чета писаниците,веднага в съзнанието ми изниква САЩ,които сеят само войни по света и избиват наред всичко без да се спират пред нищо,но само там където са сигурни,че няма кой да им резне крилете,защото посерковците избягаха от Северна Корея и вече не се перчат,че оня квадратния не му дреме ще ги овъгли за нула време и ще им разбие мита за непобедимост. Не се евават и с Иран от както онези им бомбардираха иракските складове и онея тъпанари кравари излязоха ревейки,че искат в къщи.Занимават се там където се правят на батки в детска градина ли и ясла.

    Коментиран от #79

  • 73 Гочо

    2 3 Отговор

    До коментар #67 от "И кой е тоя":

    И ти четеш историята като дявола евангелието...Повдиган е въпроса за 16 република,но са били отрязани от съветска страна...намери го и го прочети.Украйна е суверенна държава и каквото и да прави това е вътре в държавата.Ха кажи защо се кани да нападне Украйна....за да се спазвали Минските договорености и да не влиза в НАТО.Това не е ли намеса,същото важи и за БГ и Румъния.Путин нещо взе да се мисли за Екатерина Велика....
  • 74 Служител на МВР

    6 3 Отговор
    Напълно подкрепям мнението на г-н. Младенов. Защо правителството не проведе референдум за влизането на България в НАТО. Не го направиха, защото знаеха, че българският народ няма да подкрепи влизането на България в НАТО.

    Коментиран от #77, #85

  • 75 ааа

    6 3 Отговор
    Един референдум за да каже народа какво иска НАТО или не. В последните дни слушаме само едностранчиво какво иска НАТО и Америка. Не желаем погледа на про американски господа от медиите. А уж имаме свободни медии. Черния кардинал знаем къде е завършил и кой му плаща. Ами благодаря не му искаме мнението.

    Коментиран от #78

  • 76 А бе

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "нннн":

    Нещо не ти излиза логиката! Ако беше вярна руската подлога Малинов щеше да влезе в парламента. А дугата прокремълска партия, на идиота Копейкин щеше да има по добро представителство, а не ,,шепа нещастни фашисти". Но както на всяка свиня и идва коледата така и на тези национални предатели идва краят.
  • 77 Авангард

    5 2 Отговор

    До коментар #74 от "Служител на МВР":

    Не видя ли резултата на прокремълските идиотски партии? В крайна сметка хората за които сме гласували ни вкараха в НАТО.
  • 78 Ами

    4 7 Отговор

    До коментар #75 от "ааа":

    Вземи прочети малко! Ще разбереш че НАТО е отбранителен съюз. Мъчно ти е май за варшавския договор.
    А иначе във всеки парламент трябва да има по една идиотска, русофилска партийка иначе няма да е интересно.
    Ха ха ха! ,,Шепа нещастни фашисти"!

    Коментиран от #80

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор

  • 80 БКП

    6 3 Отговор

    До коментар #78 от "Ами":

    Абе отбранителен, обаче колко войни разпали и държави съсипа без да иска, както се отбраняваше.

  • 81 Русофил

    7 5 Отговор
    Да, никой не е питал бългрския народ. Ето началото...
    Членството на България в НАТО се поставя за първи път като политически въпрос на 23 юни 1990 г., когато СОЛОМОН ПАСИ внася в парламента предложение за присъединяването й. През август 1990 г. посланикът на РБ в Кралство Белгия г-жа Леа Коен получава правомощия да поддържа дипломатическите връзки с НАТО. На 15 ноември 1990 г. се състои първото посещение на българскиия външен министър, Любен Гоцев, в Главната квартира на НАТО.
    Къде е мнението на народа? Никой не го е питал!

    Коментиран от #83, #88

  • 82 Краско

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "еми да":

    Излез с лицето си!

    Коментиран от #86

  • 83 Въпрос

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "Русофил":

    Значи това е ев@ейска конспирация, така ли?

    Коментиран от #84

  • 84 Да така е

    2 0 Отговор

    До коментар #83 от "Въпрос":

    Да, така е!
  • 85 Демагог

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "Служител на МВР":

    Лустрация съд и затвоооор!
  • 86 55555

    0 2 Отговор

    До коментар #82 от "Краско":

    Лустрация и съд
  • 87 Българка

    2 5 Отговор
    Г-н Малинов е забравил, че точно българския народ избра НАТО е ЕС. Хората гласуваха за партията която им обеща присъединяване към НАТО и влизане в ЕС. От това по-голям референдум няма. По спомени на мои познати е имало консенсус между партиите по този въпрос. Помня, че Станишев ни вкара в ЕС.
  • 88 Българка

    3 1 Отговор

    До коментар #81 от "Русофил":

    Въпроса е кой избра Соломон Паси? За него да не би да са гласували извънземни. Избраха го българи.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта