Last news in Fakti
06 Март, 2022 5508

Бяга ли Боби Михайлов от Конгрес на БФС?


  • Борислав Михайлов Президент на БФС Никога не съм се опитвал да вкарам напрежение във футбола. Напрежението се вкарва от група хора, които са решили, че на всяка цена трябва да поемат властта във Футболния съюз. Казах ви, че ще се опитам да избегна съдебните хватки, ние работим по закон. След много дълбоко обсъждане, защото тук никой не бяга от Конгреса, имаме бюджет за тази година, имаме бюджет за четири години. Трябва да изчакаме тези четири години, който вкарва футбола и Футболния съюз в този параграф 22, не е Боби Михайлов, със сигурност Конгресът няма никакъв повод да бъде изборен, защото преди четири месеца имаше такъв. Като има избор, има избор за четири години. Сега го отменихме, затова и че няма основание чисто юридически да правим Конгрес, защото и той може да се окаже нелигитимен.
  • Георги Градев Спортен адвокат Краят на онези, които провалиха българския футбол, е близо. И те го знаят! Техният отчаян ход да отменят конгреса на 18 март при пълно пренебрегване на етика и правила беше очакван. Именно в това се състои смисълът на подписката за свикването на изборен конгрес - да охрани искането на клубовете за конгрес. Футболният Путин от Бояна дължи отговори! Защо за пореден път измами българските клубове? Взе само за сведение подписката за изборен конгрес от 45% от клубовете, членове на БФС, защото имало свикан такъв за 18 март 2022 г. Сега отменя редовния конгрес с измислени аргументи без правна стойност. Отново съдът ще е този, който ще го изпрати на конгрес. А там мърдане няма да има! Ще трябва да изживее позора да бъде изгонен от БФС. И ММС, и ФИФА вече са наясно с игричките му да опорочава всеки следващ конгрес, за да стои служебно на власт, но всичко това скоро ще приключи. Въпрос е само на време да ги изметем от БФС. Краят на измамите и беззаконието идва до няколко седмици, когато съдът ще свика изборен конгрес. Змията хапе най-лошо, когато умира.

    37 гласа
    4%
    96%
    708 гласа

Коментари

  • 1 Левски 1914

    10 75 Отговор
    Конгрес трябва да има всеки месец в 6 часа , докато спечели мързеливия Митко.
  • 2 Nakata

    32 6 Отговор
    кой го казва крадливи я борко
  • 3 Тото

    52 2 Отговор
    Съд и затвор за крадливия перукан
  • 4 Боби най, най, най...

    29 4 Отговор
    Аз Б.М съм най-големият мениджър и със стъпването ми на власт имах много по богат управленски опит, а също така Лече, Емката бях утвърдени ръководители...
    Абе и това е лъжа ама е вярно, че искаме властта само за нас, и както синчето ми казва...
    Аз заслужавам всички блага...
  • 5 Айхман

    39 4 Отговор
    Ах ти,сдухана Перуко,ти алкохолико прост унищожи футбола в България! Така нагло и недоносеният ти син го набута в футбола,това некадърно нищожество!
  • 6 Сашо

    32 3 Отговор
    Слуги на домуса убивате бавно наи великата игра!

  • 7 Майк Алън Патън

    16 0 Отговор
    Не бяга , а тича !
  • 8 Бай-дън

    18 2 Отговор
    Боби като вратар 0.като шеф -1.като не може да носи на алкохол кои му е крив.
  • 9 Нито

    16 2 Отговор
    Едно говедо не е успяло да допринесе за бг футбол както на терена, така и извън него. А май-големият позор за Боби е упехът му да наложи синът му да играе футбол.
  • 10 Перник

    5 1 Отговор
    Бяга от тупето
  • 11 Българка

    11 0 Отговор
    Боби, я излез и припомни на хората, защо си даде оставката и цяла година се криеше! Не сте ми интересни и може аз да съм забравила, ама има много хора които помнят.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 Дидо

    3 0 Отговор
    перуката, плешивия кардинал и чичо Венци тотото са за разстрел
  • 14 Време за промяна !

    3 0 Отговор
    Време е за промяна ,стига с тази корупция.Българският футбол и национален отбор са на дъното.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта