Last news in Fakti
13 Март, 2022 8143

Имаше ли нарушение на Бензема срещу Донарума?


  • Маурисио Почетино треньор на ПСЖ Това е позор. Няма как да си мълчим след подобна груба грешка. Невъзможно е това да се случва през 2022 година. Когато получиш такъв гол, това обръща целия мач и емоцията по трибуните. Невероятно е, че ВАР не се намеси. Нарушението беше очевадно. От всеки възможен ъгъл се вижда, че това е фаул. Наистина не разбирам защо ВАР не влезе в употреба. Крайният изход от двубоя се реши за 10 минути. Ние бяхме по-добрият отбор от двата мача. Във футбола най-важното е да се възползваш от шансовете си максимално. Вярно е, че в края рухнахме. Нямам обяснение.
  • Карло Анчелоти треньор на Реал Мадрид Ние изиграхме много тежък мач. След попадението на Килиан Мбапе стана изключително трудно. Стараехме се да пресираме високо, както го правим на тренировки. Така падна първият гол. Феновете започнаха да ни тласкат напред и създадохме още положения. От първия съдийски сигнал действахме много енергично, но след това натискът на ПСЖ ни затрудни. Страдахме, но това е нормално. Рискувахме, като оставихме Мбапе да се надиграва в ситуации един на един, което усложни задачата ни. Изравнителният гол на Карим промени всичко. Бензема направи щастлив цял Maдрид. ПСЖ е чудесен отбор, с чудесни играчи, но това е футболът - всеки малък детайл може да промени всичко, както стана при първия го. Не мисля, че имаше нарушение на Бензема срещу Донарума.

    267 гласа
    50%
    50%
    263 гласа

Коментари

  • 1 Пламен

    43 15 Отговор
    Нарушение нямаше,Донарума,реши да се прави на голям техничар,и това е резултатът от неговите действия...След това Реал ги смаза...
  • 2 Нарушение има

    27 7 Отговор
    Ако палячото вратар беше с топка в ръце. Тъй като нямаше право да я хваща и трябваше да играе като полеви играч при борбата за топка се получи ситуация която е абсолютно в рамките на правилата. Точно това каза и съдията след мача пред Skay sport. Затова даже не е и помислил, че трябва да се консултира с ВАР.
  • 3 МХтоМХто

    19 4 Отговор
    Нарушение нямаше. Донарума се изложи фатално, но не му е за първи път. По-странно е, че отбора на ПСЖ рухна след изравняването на резултата. Не заслужават титлата. Жалко за огромните пари,които наливат.
  • 4 АМСАЛАК

    6 3 Отговор
    на КОЙ ЩЕ послужи нашето мнение... мдааа, ма мисирките, защото всяко отваряне на важната новина, дрънкат левчета за писателя...
    ТЪЖНО и СРАМНО
  • 5 Гост

    8 10 Отговор
    Знаем какви предимства има вратаря в неговото поле,така че определено си имаше нарушение...Да се провери с каква придобивка че е увеличило,недвижимото имущество на съдията....съдията...съдията.....съдията пе.......т
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор

  • 7 Емил

    6 1 Отговор
    Много важна тема!!! Малоумници!!!

    Коментиран от #8

  • 8 ТОЧНО

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Емил":

    И то много точно,... кой се интересува от тях

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта