Last news in Fakti
24 Март, 2022 7822

Остава ли Русия в Г-20?


  • САЩ Съединени американски щати Имаше дискусии дали е подходящо Русия да бъде част от Г-20. Ако остане, организацията няма да бъде толкова полезна.
  • Китай Китайска народна република Г-20 е основният форум за международно икономическо сътрудничество и Русия е негов важен член. Нито една членуваща страна няма право да гони друга. По този начин НАТО подклажда още повече конфликта между Русия и Украйна.

    213 гласа
    18%
    82%
    912 гласа

Коментари

  • 1 Прочит

    46 7 Отговор
    Структури като Г20 символизират единството на света.
    Ако Русия отпадне, ще влезем в нова ера. Ще бъдат създадени алтернативни иснтитуции които едни други няма да се признават. Дали това искаме?
    Заиси от Китай. Ако американския разчет говори, че Китай не може да си позволи да си тръгне от тези институции и Русия е сама, значи ходът им е стратегически оправдан. Но ако не са прави и Китай си тръгне, заедно с други големи старни, представляващи 1/2 от световното население, това би била кофти грешка.

    Коментиран от #12

  • 2 Българка

    21 95 Отговор
    Аз предлагам не да се изключи Русия от Г20, но да бъде замразено членството й и правото на глас докато Путин не изтегли ордите си от Украйна

    Коментиран от #4, #7, #8, #30

  • 3 2342

    19 63 Отговор
    Е тя скоро ще произвежда само матрьошки за какво и е да остава

    Коментиран от #9

  • 4 Fury

    63 11 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Ти хубаво предлагаш,но проблема е че виждаш само до завоя, а в случая е необходимо да погледнеш след завоя,да погледнеш по далеч от носа си за да добиеш представа за ситуацията в настоящият момент и какви са причините за нея.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 любител

    65 14 Отговор
    краварите се чудят с какави простотии да скарат ЕС и русия и на края да направи европа зависима от тях за което мечтаят години наред на което тъпите политици се вързват.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Име

    63 15 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Един лек въпрос - как така тези дето "искат" бързо разрешаване на конфликта, продължават да пращат оръжия? И пари за финансиране на нацистите? Това е много интересно. Ако има оръжия ще продължи конфликта. Ако продължи конфликта, това не означава ли още много жертви на цивилното население? Или те са готови да воюват до последния украинец? Конете с капаци нямат красиво бъдеще....

    Коментиран от #15

  • 9 Джими Картър

    44 7 Отговор

    До коментар #3 от "2342":

    Знаеш ли кой е най-големият износител на жито в света? А кой снабдява 2/3 от световното потребление на торове? А кой е най-големият снабдител на света с олио? Дървесина? Никел, не всеки никел, а конкретно този за батерии?
  • 10 гражданин

    35 7 Отговор
    Олигархично-плутократските задкулисни (квази)кукловоди на статуквото на усилено налаганият и дoминиран от САЩ "Нов световен ред" налаган след разпада на СССР и разформироването на СИВ и Варшавксия договор; прикрити зад либераст-демокрастите около Байдън, Камала Харис, Клинтън , Обама сие не могат да разберат, че вече обстоятелствата и реалностите в глобалното световно обществено-икономическо, политическо и военно-отбранително развитие(та дори надпреварата в Космоса) са доста по-различни от периода 1991/2 - 2011/2...Наденали розовите очила за своята високомерна самодостатъчност, така са си повервали в "несломимата военно-отбранителна мощ и обществено-икономически напредък", че тоално бъркат много илюзюрна си "либерално демократична реалност на Западния свят" , която е само неистово техно въжделение и "желано" с грубата "обективна реалност" на съвременното настояще на 2020/2022 г на 3 милениум !?!
    Макар и...зорлем Русия, Китай, току Индия, Иран и дори Бразилия все повече си сътрудничат и все повече влияят на "Третия свет", "развиващите се" страни и...бившите евро-американски колонии!?
    В света се наблюдава в последните години реален бунт на народите, които не влизат в понятието „Западен свят“ - а това са над 80% от населението на планетата, които държат над 88% от ресурсите на планетата ;)
    Руската федерация и Китай разполагат с множество инструменти за ускоряване срутването на досегашното устройство на света Новият световен ред" доминиран едноолюсно о

    Коментиран от #16

  • 11 А аз

    33 7 Отговор
    предлагам, Русия и Китай да създадат нова световна организация - Евразия - нов съюз за взаимопомощ ! Да поканят - всички държави от Южна Америка и Африка ! Това, трябва, да е новият световен ред - с единство към просперитет !!!
  • 12 анонимен

    16 6 Отговор

    До коментар #1 от "Прочит":

    Първия смислен коментар в сайта от много време насам!!!
  • 13 Студопор

    16 4 Отговор
    Едно, че внасят допълнително напрежение, второ, че това ще доведе до поляризация на световната общност, което е абсолютна предпоставка за Трета световна война. Създавайки сстатукво "ние срещу тях" няма да завърши добре за нито един от лагерите.

    Коментиран от #29

  • 14 Важен член

    3 14 Отговор
    Ама много мек след тези санкции, та чак направо спаднал член бих казал!
  • 15 агент08

    33 5 Отговор

    До коментар #8 от "Име":

    Американците не ги интересува Украйна, още по-малко народа! Даже не ги интересува и Европа! Единствено ги интересува да заграбят Русия ! И не подбират средствата за това- дори унищожението на цели държави и цял континент. Тъпите европ....дали нека им се връзват на приказките, докато изчезнат съвсем!

    Коментиран от #18

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 фактите

    4 16 Отговор
    Плямпането на кретеномушмороците тук дали ще върне живота на хиляди загинали? Дали ще възстанови срутените домове? Дали ще върне заграбените земи?

    Коментиран от #21

  • 18 мдааа конспираторе

    2 18 Отговор

    До коментар #15 от "агент08":

    За разлика от Русия, които искат да подарят по-добър живот на украинците, да им леят куршум против страх и да им дадат да си живеят добре с няколко милиона рубли в джоба. Днес милиони, утре милиарди, ще си ги носят в колички за да си купуват хляб.
  • 19 панагюрец

    10 25 Отговор
    Ордата тъпи руснаци трябва да бъде изгонена от всички световни организации! Невежеството и простотията е храната на русофилите!
  • 20 Андро

    20 5 Отговор
    уж сме евроатлантическа натовска държава а пък рейтингът на Путин се вдига.
  • 21 Дългият

    12 2 Отговор

    До коментар #17 от "фактите":

    Лошото е, че най много плямпат тези, които трябваше да спасят населението. Да евакуират жени, деца и старци и да създадат мощни отбранителни рубежи. Не да говорят по три пъти на ден, че положението е нормално и война няма да има. Сега вместо с калашник в ръка да защитят родината си пак плямпат. Явяват се на екрана пред всички парламенти. Това са учили, това могат. Като в сериал. Аха и Оскар да вземат да спечелят.
  • 22 Истински панагюрец

    22 3 Отговор
    И като ги изгонят какво ще стане? Ти ще живееш по добре ли. Ще се оглеждаш като лалугер за по евтино, или ще се чудиш дали да изкараш колата в събота да идеш на пазара. Не помисляш какво ще стане с цените и живота на нормалните хора. Срам си за Панагюрци.
  • 23 геноцид

    5 7 Отговор
    Нови 20 % гласували за Кирчо и Кокорчо :))))))))))))))))))))
  • 24 Йеронимус БОШ

    5 11 Отговор
    Тук трябва да потърсим и мнението на Борисов , защото както казва адвоката му Менко , Бойко е политик от световна величина , калибър и размер.

  • 25 Антикомунист

    5 11 Отговор
    Комунистически наследници, хем плюете срещу групировката Г-20, хем не искате Русия да бъде изгонена от нея.
  • 26 хохо

    2 8 Отговор
    С тия санкции нашите отиват в Г-50
  • 27 хохо

    2 5 Отговор
    рашите
  • 28 681 БГ

    2 4 Отговор
    Z🇷🇺🇷🇺🇷🇺V🇧🇬🇧🇬🇧🇬✊✊✊
  • 29 антирусист

    3 6 Отговор

    До коментар #13 от "Студопор":

    "... това ще доведе до поляризация на световната общност..." - Каква "поляризация" се върти в главата Ви? Ако изолацията на Русия от Света, наричате поляризация, това ще бъде възможност за страни като Куба да намерят и те най-после свободата си. А Русия ще остане с "Мъртвите Сибирски полета".
  • 30 минчо

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    то май никой не разбира или се правя че не разбират има едно правило ако господства американеца ще омрем от глад цял свят ще работи за тях ако РУСИЯ не ги спре няма европа няма да има пречка пред тях лошо че загинаха и загиват толкова хора докато тоо американец не спре да се бърка навсякъде няма да има спокойствие и всички го знаят ако зависи от мен никога няма да обърна внимание на такъв мушенник и измамник

    Коментиран от #32

  • 31 Тото 1 и Тото 2

    4 0 Отговор
    Въпросът за нас стои така - остава ли все така НЕДОСЕГАЕМ любимия ни Бойко , при толкова много издънки , записи , доказателства и корупция ?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта