Last news in Fakti
27 Март, 2022 5877

На подаяния ли съществува футболният Левски?


  • Тодор Батков Бивш собственик и президент на ПФК Левски „Де факто държавата с нищо не е помогнала на Левски, с нищо! Секторът е построен върху държавна земя, Левски плати 500 000 лева за учредяване правото на строеж, за да не се минава през обществена поръчка. Самият сектор е построен с борчове на клуба, да виждате някъде държавата? С парите от Шампионската лига Левски построи общежитието. Като взехме клуба от Томас, имаше дървета между пейките на стадиона, ремонтирахме всичко, после ново табло, парно, терен, 1 стотинка не е държавата няма! Славия взе на караминьол най-големия частен имот, това е истината, караминьол! Венци сигурно ще се включи да коментира сега, но това е - "Софийски имоти", тра-ла-ла, изтласка с увеличение на капитала публичното дружество и взеха 200 дка. Защо на Левски някой не даде така 200 дка?“
  • Венцеслав Стефанов Президент на ПФК Славия „От Тодор най-малко съм очаквал да каже такива работи. Левски цял живот е на подаяния! Това е истината. Да говорим ли Левски колко пари е взел от фирмите покрай Борисов, а? Най-добре е да мълчат. Кой построи сектора на Левски? Откъде са парите? Той казва, че това било на основата на борчове… Ааааа, така ли било, ти да видиш! Боже мили! Кой ли не дава пари на Левски – то не беше Иво Тонев, то не беше Васил Божков.“

    209 гласа
    36%
    64%
    361 гласа

Коментари

  • 1 Майк Алън Патън

    60 19 Отговор
    Трябва да си АДСКИ нагъл и лицемерен , за да твърдиш , че държавата с НИЩО не е била помагала на сините ! Точно обратното. Спомняте ли си как от ОТБОР НА НАРОДА ги прекръстиха в ОТБОР НА ВЛАСТТА ?

    Коментиран от #4, #20

  • 2 фАНТОМасс

    45 13 Отговор
    Нима никой не помни как след промените от 1989 година , болшинството управляващи демонстрираха своята фенщина съм ФК Левски. То не бяха Бакърджиев , Сталийски , Софиянски , Борисов , Пеевски и куп още подобни типове със съмнителна морална и финансова рупутация ! НАИСТИНА ЛИ МИСЛИТЕ , ЧЕ С НИЩО НЕ Е ПОМАГАНО на сините ?
  • 3 ЧЕКМЕДЖЕ

    48 11 Отговор
    Тук трябва е да се отбележи нещо много важно - как Делян Пеевски дари 500 000 лични пари и как левскарите с БЛАГОДАРНОСТ ги приеха ! След този момент вече с право ги преименуваха от Левски в Леевски . Честито !

    Коментиран от #13

  • 4 ловеч

    15 33 Отговор

    До коментар #1 от "Майк Алън Патън":

    това са свински твърдения. няма нищо вярно
  • 5 ЯЗЪК

    43 3 Отговор
    Ситуацията при тези е много абсурдна ! Масата фенове събират пари , за да нахранят и напълнят търбусите на охранените ръководители и лигави , татуирани футболисти ! Бедняци събират дарения за богаташите !!!
  • 6 леле КАКО

    28 9 Отговор
    Не е ли прекрасно да си отбора на Бойко Тиквата , Делян Шиши , Божков Черепа ? Страхотно ......

  • 7 Жаба Кикерица

    43 7 Отговор
    Никой ли не помни , когато Борисов със задоволство разказваше по телевизията , как дошли Газпром в България и поискали да спонсорират ЦСКА , а той им казал , че не заслужават и трябва да се насочат към любимия му Левски !? Той беше толкова въодушевен и самовлюбен , че се хвалеше с това си застъпничество !

    Коментиран от #38

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Пеелски

    18 5 Отговор
    На Левски никой нищо не е дал /на В. Левски/. Но на моя фк Леелски всеки дава!!!
  • 10 ПЪГУОШ

    22 3 Отговор
    При наличието на върли фенове / а и скрити собственици / като Борисов и Пеевски , друго не ти е нужно !
  • 11 юначен страх

    28 6 Отговор
    Много е гадно да се цапа името на АПОСТОЛА с футболен клуб и някакви хрантутници в него !
  • 12 Faith No More

    22 5 Отговор
    Дали ВАСИЛ ЛЕВСКИ щеше да е доволен , ако можеше да види какви хора се кичат с името му ?
  • 13 Левски 1914

    10 17 Отговор

    До коментар #3 от "ЧЕКМЕДЖЕ":

    Пеевски е дарявал пари и за болници. Кой ще плати 20 и няколко милиона на ФАЛИРАЛИЯ отбор , кой помогна на Литекс обединен с Етрополе да стане цска ТИРЕ София 2016 и кой каза ще ви направя колкото цска искате да си ги гледате едното в събота другото в неделя.

    Коментиран от #14, #15, #19

  • 14 Тото 1 и Тото 2

    15 3 Отговор

    До коментар #13 от "Левски 1914":

    Пеевски си купува ИНДУЛГЕНЦИЯ / ако въобще знаеш какво значи тази дума / . Провери , ще ти бъде интересно !
  • 15 УРА и НАПРЕД

    15 2 Отговор

    До коментар #13 от "Левски 1914":

    И какво се оказва , ДПС + ПеевсКи да спонсорират отбор , носещ името на АПОСТОЛА ! Какви превратности и абсурди на съдбата !

    Коментиран от #16

  • 16 Левски 1914

    5 13 Отговор

    До коментар #15 от "УРА и НАПРЕД":

    Юлиан Инджов от коя партия е? Събирайте пари за Ганчев и поддържайте преименувания Литекс, който сега се казва цска ТИРЕ София 2016.

    Коментиран от #17

  • 17 йодирана СОЛ

    12 6 Отговор

    До коментар #16 от "Левски 1914":

    Защо всеки , който не харесва синия ти отбор , му приписваш , че е от ЦСКА ? Това някакъв комплекс ли е ?

    Коментиран от #23, #27

  • 18 кумчо ВЪЛЧО

    7 0 Отговор
    Ще събират ли пари и за бедните и низвергнати Бойко и Делян ? Че едва свързват двата края ?
  • 19 цикЛОП

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "Левски 1914":

    Личи си , че си от ФК Левски ! Бравос ! Защо тогава не си зададеш въпроса , КОИ РЪКОВОДИТЕЛИ и ХОРА , които се пишат левскари , СА ВИНОВНИТЕ ЗА ТЕЖКАТА СИТУАЦИЯ , в КОЯТО Е КЛУБА ? Защо все нападате я ЦСКА , я Лудогорец , я Литекс , я Славия ? Вижте КОЙ ви докара до това дередже и НЕГО ГО АТАКУВАЙТЕ !

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор

  • 21 Aлфа Bълкът

    15 2 Отговор

    До коментар #19 от "цикЛОП":

    Левски е едно скъпо удоволствие на мутрите от ДС, само Батков е набил 46млн народна пара в това оборче!
  • 22 Гост

    16 0 Отговор
    Тези и двамата за разстрел. Барабар с жужето-престъпник, гелосания параходец, селяндура от Пловдивско и всички останали назначени "бизнесмени", превърнали футбола в перачница и черно тото с пияница и наркоман начело, куци магарета и "треньор" с акъла на празен бидон.
  • 23 Левски 1914

    5 18 Отговор

    До коментар #17 от "йодирана СОЛ":

    99 % от тези , които са против ЛЕВСКИ са ПРИПОЗНАВАЧИ.

    Коментиран от #24, #25

  • 24 Бай Стою касапина

    7 3 Отговор

    До коментар #23 от "Левски 1914":

    Ако знаеш колко си задръстен?! И понеже не можеш да го проумееш продължаваш да дращиш едно и също. Поне за бира изкара ли? А?

    Коментиран от #32

  • 25 чУвал или чувАл

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "Левски 1914":

    Явно мисленето не ти е силното място ! Опитай поне да го прикриваш , че ставаш за смях. Дано всички левскари НЕ са като теб. Аз поне познавам мислещи и адекватни такива. Ама при теб мозъчното увреждане е вече необратимо ! Жалко !
  • 26 ЦарВул

    7 3 Отговор
    Баткоолу защо не коментира как Лефски играе с толкова неплатени борчове-то не бе НАП,не беха заплрати на треньори,футболисти и т.н.да не изброявам всички,защото няма да ми стигне цялата страница!!И сега играят само защото Перуката им е биз бизе приятел и си затваря не едното,а двете очи за лиценза на т.н.ОТБОР НА НАРОДА/НЕ ТОВА НЕ Е ОТБОР НА НАРОДА,А НА МВР ОЩЕ ОТ ВРЕМЕ ОНО И СЕ ПОЛЗВАТ С ВСИЧКИ ПРИВИЛЕГИИ БЕЗПЛАТНО ДОКАТО ДРУГИТЕ ОТБОРИ ПЛАЩАТ КАТО ПОПОВЕ НА ДЪРЖАВАТА ЗА К,ВО ЛИ НЕ И ОЩЕ НЯМАТ СТАДИОН/!!ЛЕФСКИ ВЪН ОТ А ПФГ И ДА ИГРАЯТ С ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО!!!!ЕДИН СПАРТАКОВЕЦ ОТ ПЛЕВЕН!!!,КОЙТО СЪЩО НЯМА СТАДИОН,А ИГРАЕ НА ОБЩИНСКИЯ И ПЛАЩА НАЕМИ И КОНСУМАТИВИ КАКТО КАЗАХ САТО ПОП!!!!!
  • 27 Осъм

    3 6 Отговор

    До коментар #17 от "йодирана СОЛ":

    Защото има сладко - горчиви спомени от фенове с оранжеви тениски и червени гащи.
  • 28 Данъкоплатец

    7 2 Отговор
    Това за Славия е верно! Лапнаха апетитен имот! Обаче е верно и това ,че с пари на данъкоплатеца се плащат разходите на Герена! От години!

    Коментиран от #31

  • 29 КлифърдБъртън

    8 3 Отговор
    Сините да благодарят на Бойко , че още са живи и ги има. Че не им взеха лиценза. Че могат да живеят с милионни задължения. Отбор на властта !
  • 30 ЛегнаЛангеЛ

    7 4 Отговор
    Как сините купуват нови и скъпи футболисти , щом имат толкова големи дългове ? Говори се , че заплатите на водещите им играчи са по 10-20 000 лева ! Това отбор със задължения ли е ?
  • 31 Славия

    5 2 Отговор

    До коментар #28 от "Данъкоплатец":

    направи заменка, като даде на общината много атрактивен имот.
    Докато Левски иска всичко наготово и без пари.
  • 32 Левски 1914

    2 3 Отговор

    До коментар #24 от "Бай Стою касапина":

    Още съм на вино, но аз не съм те обидил никога интелигентен припознавач няма.
  • 33 митър общи

    3 2 Отговор
    стига злоупотреби с единственият ни национален герой отдал се на отечеството ни да се свързва с накъкъв футболен отбор със собственици милионери и играчи от кол и въже от далечни африкански държави и други с нисък статут на футболисти изкривяваме самосъзнанието на подрастващите с образа на Васил Левски-Дякона като се свързва с някакъв футбол.кой олимпийски медалист и световен шампион получава заплата като великите футболистите у нас???
  • 34 Микре

    2 4 Отговор
    В пъти феновете на Левски са в повече от всеки друг клуб в БГ. Има ли фен клуб на Локо Пловдив или Славия в някой областен друг град освен в съответните... За село Лудогорец не говорим. ЦСКА бог да ги прости...Ходят по триста души на мач. Даже в евротурнирите стадиона не се пълни до половина. На мач на Левски под 2000-3000 човека няма. В сайта на БФС може да се провери посещаемостта на всеки мач. Всеки клуб има фенове но Левски е в друго измерение.....няма аналог в БГ!!! ЦСКА опитаха дарителска кампания преди фалита и беше комично...

  • 35 Микре

    1 2 Отговор
    Иначе в таблицата по средна посещаемост от началото на сезона първи е Левски с 5600 зрители средно на мач (при капацитет на "Георги Аспарухов" от 18 000). Втори е Локомотив Пловдив с 3417 зрители средно на мач (капацитет на Лаута от 8000). Следват ЦСКА-София (3375), Черно море (2575) и Берое (2558), показва статистика на "Меридиан мач". Ботев (Пд) е на 6-о място в тази класация с 2279 зрители средно на мач.

    Коментиран от #42

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор

  • 40 Боли ме...

    0 0 Отговор
    за ритнитопковците! Що ритат топка ли ? Ми щото не им се работи!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор

  • 42 Скрий се

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Микре":

    бе паля40!ЦСКА от В група събираше 5 пъти повече хора на мач от вас,сини буфосинхронисти.Пусни смс,събирай капачки,че живуркането свършва! събери още 4999 чадъра в сектора и ей ти козирка.Аре на село,мхльо!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта