Last news in Fakti
07 Април, 2022 15786

Извършиха ли руснаците клане в Буча?


  • Володимир Зеленски президент на Украйна Коли бяха смазани от танкове. Момичета и жени бяха изнасилени. Ако нашата армия и нашият народ не се бяха защитавали, руснаците щяха да направят същото клане като в Буча на цялата територия на Украйна. Защо руските военни направиха това?
  • Василий Небензя постоянният представител на Русия в ООН От самото начало беше очевидно, че това не е нищо повече от поредната подготвена провокация, целяща дискредитиране и дехуманизиране на руските военни и оказване на политически натиск върху Русия. Разполагаме с фактически доказателства за провокации в Буча.

    580 гласа
    23%
    77%
    1883 гласа

Коментари

  • 1 Българка

    123 312 Отговор
    Има сателитни снимки, които показват, че още от 10-ти- 11.03.03 след превземането на Буча от руския нашественик са заснети по улиците трупове на цивилни. Явно това е почерк на агресора . Благодарение на хакери има и списъци на руските нашественици. Така че истината ще излезе наяве.

    Коментиран от #5, #6, #7, #13, #38, #64

  • 2 Aлфа Bълкът

    80 47 Отговор
    Подлоги, видяхте ли го ония с колелото дето тръгнал да посреща господарите си и вие така ще свършите!
  • 3 интересно

    254 69 Отговор
    Следете отговорите в синьо да видите реално, как действа американо-зеленската машина за промиване на мозъци!
  • 4 ФЕН

    77 186 Отговор
    В дигиталната ера няма как да се лъже !!всеки с смарт фон може да снима и предава на момента...това е голямата болка на Русия! всичко се разбира за минути....не е случайно интернет покритието над Украина1

    Коментиран от #8, #37, #77

  • 5 Сателитни снимки направени от

    157 41 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Американците ли ве??? Що не вземеш да се разкараш с твоите глу-пости!

    Коментиран от #33, #34

  • 6 никва българка не си , ти си уСраинка

    139 39 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Смени си ника и вместо на тая псевдо амбразура ходи на истинския фронт да защитаваш твоята истина . Само да те светна че само за теб и група уСраинкси учени е такава .

    Коментиран от #36


  • 7 Вервайте им!

    144 28 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Тия снимки са американски и хакерите са американски, нали? "Чист, непорочен" източник на информация!? Я стига глупости!
  • 8 Верно е

    138 20 Отговор

    До коментар #4 от "ФЕН":

    Гледах едно видео преди месец(онова с танка където смачка цивилна кола), но цялото видео където украинците се стреляха по между си и се убиха даже! Така, че има и др факти!

    Коментиран от #10

  • 9 Въпросче

    144 16 Отговор
    Интересно , медийната завеса за руски медии и брутална цензура на вътрешни медии дали е само в България , или за целия "демократичен запад " ?
  • 10 Интригата беше следната

    163 14 Отговор

    До коментар #8 от "Верно е":

    Танка смачка цивилната кола. По всички западни медии казаха, че е руски. А после се разбра, че е ставало дума за приятелски огън(с убити) и танка в паниката е прегазил колата(за щастие шофьора оцеля). Това е истината! Има цяло видео заснето от прозореца на апартамент от висок етаж където се вижда Истината!
  • 11 Факти

    42 96 Отговор
    Ама то и в гората в Катин срещу поляците не беше вярно пък се оказа вярно и рашките се извиняваха.И после защо украинците ги мразили или поляците също.

    Коментиран от #26, #35

  • 12 А дали е така

    81 6 Отговор
    Дали е било така би трябвало да прецени незвисима комисия ама наистина независима а не с ескперти от заинтересовани страни. Резултата от анкета показва по скоро до колко читателите вярват и се връзват на пропагандата която се излива в медията, или по скоро на кои медии повече вярват
  • 13 Гост

    24 57 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Всеки който се интересува от история може да намери много за подобни ситуации в миналото извършени от руснаците… те същите сумати години отвиняваха германците за убитите полски войници и заровени в масов гроб в гората но в крайна сметка се доказа че е руско дело..
  • 14 чалма тв

    102 13 Отговор
    Зеления ..в стил белите каски..сирийски номера на бандеровци..Никой не ви вярва..защо ли..? Украйна вече я няма...благодарение на запада и сащ...защо ли не се отказват от руския газ....в името на украинци....ЗАЩОТО не им стиска...ДВУЛИЧНИ както винаги..
  • 15 ФАКТИ КАКВИТО СА

    39 41 Отговор
    АМА НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? КАКВО КЛАНЕ? РУСКИЯТ СОЛДАТ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТАКОВА НЕЩО. ТОЙ НЕ МОЖЕ И ДА НАПАДНЕ, ТОЙ САМО ХОДИ В ДЖОБА С МАСЛИНОВА КЛОНКА, Е, ДА ПОНЯКОГА И С НЯКОЙ ОТКРАДНАТ ЕЙПЪЛ, АМА ТОВА Е ДРУГО. НА ФАШИСТИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТКРАДНЕ ВСИЧКО, А И ЖИВОТА. КАК ДА НЕ Е ФАШИСТ, КАРА СИ СПОКОЙНО КОЛЕЛОТО ПО ПЪТЯ. ВМЕСТО ДА ПРЕГЪРНЕ РУСКИЯ СОЛДАТ И ДА МУ ДАДЕ ВСИЧКО, КАКВОТО ОНЯ ИСКА. ДАЖЕ И ЖЕНАТА. Е, ВИЖ ЗА ДЕЦАТА ТЕ НЕ ИМ ТРЯБВАТ И МОГАТ ДА СЕ ОТСТРАНЯТ. ВСИЧКО ДРУГО Е ТЕАТЪР, СПЕЦИАЛНО НАЕТИ СТАТИСТИ, КРЪВ ОТ АМЕРИКАНСКОТО КИНО. А ТИЯ ДУПКИ ОТ КУРШУМИ В ТЕЛАТА ТОВА СА ЕФЕКТИ. А ТОВА, ЧЕ СТАТИСТИТЕ НЕ ДИШАТ И НЯМАТ ПУЛС СЪЩО Е АМЕРИКАНСКА ИЗМАМА. КРАВАРСКА. АМЕРИКА ВЪН ОТ ИРАК, СИРИЯ, ЛИБИЯ, АФГАНИСТАН. ОФ... АМА ТЕ ВЕЧЕ НЕ СА ТАМ. АМИ НИЩО, ЯНКИ ВЪН! ВАГНЕР ВЪТРЕ!!!!

    Коментиран от #18

  • 16 хахахахахаха

    27 58 Отговор
    Ама вервайте на Путин, на никой друг. Каквото каже Путин е истина, дори когато лъже. А той не може да лъже, защото е единственият казващ истината, ако някой друг реши да търси истината си търси белята. Така де, многознайковците трябва да си знаят мястото, няма убити, няма война, няма окупация. Някой да е на друго мнение? Не за друго, ама го чака една фалшива смърт измислена от американците.
  • 17 реално

    69 11 Отговор
    Не знам дали са истински или не, нито кой го е извършил. Но със сигурност не искам да свърша и аз така, докато някой ми вика да живей ЕС и НАТО.

    Коментиран от #19

  • 18 хахаха2

    21 25 Отговор

    До коментар #15 от "ФАКТИ КАКВИТО СА":

    Готино! Ама невярно, гледай кой какво е писал по горе и си вади бележки, вееее. Нищо не разбираш! А тия по горе разбират от война, от хакерство, от видео, от геополитика, от американски работи, от руска култура, от европейски подлоги, от съветски оръжия. Те са специалисти. А ти си фашист. Ако не си съгласен да ти ги пратят за да се съгласиш набързо, защото те и от калашници разбират. И като дойде време да защитават България ще трепят от името на Путин, ама пак патриоти ще се пишат
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 до 17

    5 7 Отговор
    А може и бременна, нищо че си мужик.
  • 21 Иван1

    23 54 Отговор
    Какво значение има дали е клане или не? Нима когато русия напада и убиват с артилерия или куршуми не загиват хора? Дали ще умреш от едното или другото е все тая, все си жертва на путин и компания. И да вметна до всички русофили, ако не бяхме в ЕС, сега не минималната заплата щеше да е 710лв, а максималната!

    Коментиран от #31, #78

  • 22 Дългият

    21 22 Отговор
    Бавно и полека западът подготвя международен съд за Путин. Зеленски е само режисьор. Въпросът е кой печели войната? Ако загуби Русия го чака съдбата на Милошевич. Ако спечели..... победителите не ги съдят. Ще поживеем, ще видим.

    Коментиран от #27

  • 23 1312

    23 45 Отговор
    Е много ясно, че ще лъжат. Те Украйна и сами се нападнаха, а и взривените панелки и разрушенията отново са на украйнци те Русия се чудят как да ги спрат и защитават украйнското население? Вие Путиноидиоти нормални ли сте?
  • 24 Самата идея

    80 19 Отговор
    руснаци, да избиват мирни жители при оттеглянето си, при положение, че през цялото време стреляха по военни цели, не ви ли се струва странна ? Защо, да убиваш мирни жители ?!?!?! За какво ти е - ааа, да вярно - зеленски каза, че те са варвари ! Колко трябва да си тъп и облъчен, за да вярваш на американските лйна ?

    Коментиран от #25

  • 25 1312

    17 40 Отговор

    До коментар #24 от "Самата идея":

    Ходи на лекар, психар!
  • 26 Пeшо

    66 8 Отговор

    До коментар #11 от "Факти":

    Нащ.стник, това което украинските нацисти са правили в полша, дори оригиналните СС не са си го позволявали. Ама от кдъе да знае ку.хата ти лейка.
  • 27 Пешо

    26 2 Отговор

    До коментар #22 от "Дългият":

    Както и да свърши войната твоя робски статут няма да се смени.
  • 28 Тото

    10 33 Отговор
    Руските военнопрестъпници ги знаем още от потопяването на моторен кораб "Струма", когато избиват 710 цивилни мъже, жени и деца, а капитанът им е награден!
  • 29 7777777

    54 6 Отговор
    ТОЗИ АМЕРИКАНСКИ КЛОУН НЯМА И ЕДНА НЕГОВА ДУМА, ВСИЧКО КОЕТО ГОВОРИ МУ Е ПРОДИКТУВАНО ОТ НЕГОВИТЕ ГОСПОДАРИ!
  • 30 Ники

    56 8 Отговор
    МНОГО ЯСНО ЧЕ ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ ОТ ЗЕЛЕНИЯ БОКЛУК И АМЕРИКАНСКАТА МУМИЯ ВСЕКИ УМЕН ЧОВЕК ГО ЗНАЕ ТОВА.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор

  • 32 3223232

    29 0 Отговор
    Има доста сателити които в момента наблюдават всичко изкъсо.Способни са да направят видеа и снимки с прекрасна резолюция. Цялата територия на военните деиствия се наблюдава. Всичко ще излезе наяве в най скоро време.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор

  • 34 Иван Василев

    9 31 Отговор

    До коментар #5 от "Сателитни снимки направени от":

    А на кого вярваш ти бе, на Машето, Лаврик и Писков? Имаш ли познат лекар? А дано помогне човека...
  • 35 геноцид

    52 5 Отговор

    До коментар #11 от "Факти":

    Ама то и в Ирак имаше химически оръжия , пък се оказа фейк после ! Ама там не бяха ли руснаци , опа бяха най големите демократи !!!
  • 36 Иван Василев

    6 28 Отговор

    До коментар #6 от "никва българка не си , ти си уСраинка":

    А ти бре как определяш своята националност, горд жител на квартал Изгрев подхожда? И не обиждай приятелката ми, да не тръгнеш в посока запад за където тайно си мечтаеш предполагам, ама те е срам да си признаеш

    Коментиран от #39, #66

  • 37 ДА БЕ СИГУРНО

    13 5 Отговор

    До коментар #4 от "ФЕН":

    В ТАЗИ ДЕГИТАЛНА ЕРА СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА КОМПРОМАТИ И МАНИПОЛАЦИИ САМО ИСТИНСКИ СНИМКИ ОТ МОДЕРНА ДЕГИТАЛНА ТЕХНИКА
  • 38 108

    41 5 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Всъщност беше доказано, че снимките от Мaxar са смесени някои са от 18.03, на тях не се виждат трупове, други са 31.03 и 01.04.след напускането на руските войски. Просто от Maxar (финансиран от Пентагона) услужливо са манали времевите кодове от снимките си. Но за сметка на това има видеа от украински източници от 31 март и 1 април, на които не се виждат тези трупове. Появяват се по-късно и повечето са с бели превързки на ръкавите- "колаборационисти на окупатора". Така че Буча си е укро-фашистки ритуал с пари от задокеанските орки.
  • 39 Незнаещ

    11 21 Отговор

    До коментар #36 от "Иван Василев":

    Да знаеш някой от милион БГ емигранти да е емигрирал на изток?Но зная за мои близки,. които емигрираха от Москва и са на о-в Тенерифе,защо ли,може би ти знаеш?

    Коментиран от #44, #76

  • 40 Майк Алън Патън

    39 5 Отговор
    А извършиха ли масови избивания и разрушение САЩ във Виетнам , в Либия , в Ирак , в Афганистан ....... ? Какво мисли за това целия хуманен , демократичен и справедлив свят ?
  • 41 майна

    24 4 Отговор
    Една лъжа като се повтори няколко пъти става истина
  • 42 геноцид

    24 4 Отговор
    Към момента 27 % за зеленото човече , тия същите дето бяха за ваксата , Киро и т.н.!!!!!!
  • 43 Хари БЕЛАФОНТЕ

    28 8 Отговор
    Другарю Путин нямате ли някакво по-радикално оръжие срещу нацизма и главорезите за да се приключи с тая сага с укрите в бивша СССР/Русия. Вече пълзят и в България и имаме голям проблем-увеличава се корупцията и криминалните престъпления от потомците на Степан Бандера. Моля за спешно решение на проблема. Как може 8 години да ви провокират и да не се приключи дефинитивно с тая сган.
  • 44 Иван Василев

    3 12 Отговор

    До коментар #39 от "Незнаещ":

    Уточни въпроса, каквото питаш не е правилния въпрос към мене, аз много добре знам кой къде емигрира, квартал изток за който споменах е нещо друго, при тебе това може да се нарича Факултета, в Бургас е Меден Рудник и т.н., а на запад в случая се намират гробищата в нашия град, сега по ясен ли съм? Не обиждай една истинска българка, и да си ром не е обидно, обидно е да имаш тяхното мислене, при условие че си имал възможността да се образоваш и развиеш интелектуално!
  • 45 Путин

    29 5 Отговор
    Сцените от театър сълза и смях,вече сме ги гледали много пъти,режисирани от краварите и,шута им,зеления!В Сирия провинция Гута белите каски които са наемници на юдеиските сатанисти,също бяха заснели много, завити с бели чаршафи (трупове) уж убити от химическа атака от законно избрания президент Башар Асад.И,изведнъж на видеото се вижда,как единия (труп) си държи цигарата,другия до него хваща чаршафа да не го отнесе вятъра!Никой вече не вярва, на малоумните ви номера,кравари нещастни!

    Коментиран от #56

  • 46 Само луд

    21 7 Отговор
    Или с тежка диагноза може да вярва, че са го извършили руските военни
  • 47 Папуняк

    5 21 Отговор
    Ето заради този реултат от гласуването България ще е винаги на дъното и с този материал няма никакъв шанс да стане част от истинския цивилизован свят.
  • 48 стига бе

    15 4 Отговор
    това е война а във войните винаги има и коствени жертви но гнусните инсинуирани действия и снимки са по гнусни и от самата война този артис си знае работата , разбира от постановки и да падне и да бият той ще е печелившият ще изчезне за някъде с дълга сметка, свето е голям с такива сходни души е пълен ще го приютят и го боли фара за украйна и народ и американците си правеха сами такива селфита и във виетнам , сърбия и близкия изток да не връщам лентата по назад няма спомен за виетнамци по време на тяхната,, интеграционна война емигрирали в сащ а пък те ги им изпробваха всякакъв вид биологични оръжия бяха като опитни мишоци и какво няма проблем и истеричен вой америка е!
  • 49 ВИДИНСКО

    18 5 Отговор
    АБЕ КАК ИМ ВИКАТЕ ТАМ КРАВАРИ ГОВЕДАРИ СЕ ТАЯ АМА КОГА ДВЪРЛИХА ДО НАС В СЪРБИЯ УЖ НИСКО УБОГАТЕНИ БОМБИ НА УРАН ВСИЧКИ ТУК БЯХТЕ ЛАПНАЛИ ПА...ТА И ИМАТЕ АМНЕЗИЯ ЛОЗЯТА И ГРАДИНИТЕ У ВИНАРОВО И РЕДОМ ИСЪХНАХА ЗА ГОДИНИ ЩО НЕ РЕВАШТЕ ТОГАВА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ СЕВРОЗПАДО И ЩО ТОЯ МАЛУЪМНИК ИМ ПОЗВОЛИ ДА ПРЕЛИТАТ НАД ,,СУВЕРННАТА НИ ДЪРЖАВА СТИГА РЕВ НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА , ФАКТИ САМО МЕСТЯТ ФОКУСА ОТ ДРАМАТА У НАС С ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО С УКРАЙНА И СЕ ЗАПАСЕТЕ С МНОГО СВЕЩИ СЕГА НЯМА ДА СЕ КАЗВА У НАС Е КАТО ДИСКОТЕКА ,ЧЕ ИМАЛО РЕЖИМ НА ТОКА ЩЕ Е ТЪМНА ТЕМНИЦА ,А ГОРИВА ЩЕ ИМА ПО ПРАЗНИЦИТЕ С БОНОВЕ!!! КИРО ДА МУ МИСЛИ

    Коментиран от #50

  • 50 Гад

    2 12 Отговор

    До коментар #49 от "ВИДИНСКО":

    Вижда се ясно че не само лозята ами ина теб нещо друго ти е изсъхнало от америчките бомби.

    Коментиран от #61

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор

  • 52 СТИВЪН КИНГ

    14 5 Отговор
    ТОЗИ НИСКО РАЗРЯДЕН АРТИСТ САЩ И НАТО ГО НАПРАВИХА ПО ИЗВЕСТЕН ОТ ШОН КОНЪРИ ДА МУ ДАДАТ ЕДИН ОСКАР И ДА СИ ГО ПРЕБЕРАТ В НЯКОЕ ДОБРО ПСИХИАТРИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ ДА ГО НАБЛЮДАВАТ ТОЙ УНИЩОЖАВА ЦВОЯ НАРОД КЪДЕ ОТИВАТ ХУМАНИТАРНИТЕ ПОМОЩИ ДОРИ И ТЕЗИ ОТ УНИЦЕФ ТА МАСОВО МРАД ПОВЕЧЕ И ОТ ГЛАД ЩО НЕ ГИ ДАВАТ НА НАРОДА СИ??? ЗАЩО НЕ ГИ ПУСКАТ ПРЕЗ ХУМАНИТАРНИТЕ КОРИДОРИ ,КОИТО ИМ СЕ ДАВАТ САМИТЕ УКРАИНЦИ ГО СПОДЕЛЯТ И ТЕЗИ КОИТО СА СЕ ДОБРАЛИ И ДО НАС....
  • 53 ххх

    5 1 Отговор
    Истината е някъде там. Въпросът е след като се докаже кой е виновен ще бъде ли наказан и как?
  • 54 1122

    16 3 Отговор
    За мен,това е работа само на БАНДЕРОВЦИ И АЗОВЦИ,С ГОЛЯМАТА ПОДКРЕПА НА АМЕРИКАНСКИТЕ НАЕМНИЦИ КОИТО ПРЕЗ АРАБСКАТА ПРОЛЕТ ЗАЛОВИХА Садам Хюсеин и Моамар Кадафи,и много други които не искаха да си предадат държавите на АМЕРИКАНСКИТЕ миротворци.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор

  • 56 Десо

    2 5 Отговор

    До коментар #45 от "Путин":

    Друго си е да гледаш Московски театър,много близко до душата!
  • 57 критик

    6 15 Отговор
    Путинофили ,а ако тук стане нещо подобно.Русия вече е воювала срещу нас.Поне вземете пример от Раковски,Левски,Стамболов,Вазов.
  • 58 Консерватор

    3 9 Отговор
    Три фабрики за тролове работят за "Факти" и проруската ИЗМАМА (пропаганда)!
  • 59 Руски Тролове

    3 7 Отговор
    Тролове и Гноми които изписахте жлъч по-горе, птичи мозък и селско излъчване не се лекуват с копейки..
  • 60 Тото 1 и Тото 2

    1 1 Отговор
    Защо не чуваме мнението по този въпрос на българският бог - Б Борисов ?
  • 61 абе

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "Гад":

    ОЩЕ НЕ Е АМА НЕЗНАМ МИЛА-ТА КЪДЕ ТА ДА ГО ТОРНА
  • 62 СШАГеНоЦИДОм

    7 3 Отговор
    Америка ке падне.Дяволски хора превзети от материалното.
  • 63 ala bala

    11 4 Отговор
    Не вярвам на Зеленски добър актьор и провокатор е! Целият ЕС ще затъне заради тях ще го осъзнаят но ще е късно
  • 64 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    украинка не злоупотребаявай с Българка!!!
  • 65 гост

    4 2 Отговор
    Не знам на кого да вярвам ! Единия ден казват руснаците избили цивилни хора на другия ден казват руснаците ползват мобилни крематориуми да горят трупове за да прикрият следите! Логично е ако използваш крематориум да няма трупове! Прилича ми на постановка от Холивуд! Споменаха за една украинска военна групировка "Боцман" предполага се че те имат пръст в тази работа!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор

  • 67 Тодор от град Николаев

    2 0 Отговор
    Да дойдете на гости в Украина дивани аналитици….
  • 68 Roko

    5 3 Отговор
    Украинска пропаганда
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор

  • 70 Българин

    2 4 Отговор
    Тая плешива тиква говори че някой иска да дехуманизира руските военни, които стрелят с ракети поблоковете на хората???
    Всичко, което може да се каже за руските изриди е вече казано.
    Войната може и да не приключи с Украйна, но когато се наложи, българин по руснак ще стреля!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор

  • 72 SDEЧЕВ

    3 2 Отговор
    Във всяко разследване за убийство ТРЯБВА ДА ФИГУРИРАТ,ИМЕ НА ЖЕРТВАТА,ЧАС И ДАТА НА СМЪРТА,ПРИЧИНА ЗА СМЪРТА-СУДЕБНО МЕДИЦИНСКА ЕКСПЕРИЗА,МОТИВ-ИБИТИ СА ЗАЩО С КАКВО ДОПРИНАСЯ ЗА ЦЕЛИТЕ НА ЗАПОДОЗРЕНИЯ, ВЪЗМОЖНОСТ--БИЛ ЛИ Е ТАМ ЗАПОДОЗРЕНИЯ В ЧАСА НА СМЪРТА,СВИДЕТЕЛИ-ИМЕНА И ПРОТОКОЛИ ЗА РАЗПИТ.НИЩО ОТ ГОРЕСПОМЕНАТОТО НЕ БЕШЕ ОЗЛОЖЕНО ОТ ТЕАТРАЛНИТЕ ПРОДУЦЕНТИ НА ТОЗИ ФАРС. БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ. ОТ ТУК НАТАТЪКА ЧЕСТИТА ВИ ТСВ. В МОМЕНТА ВОЙНАТА Е МЕЖДУ НАТО И РУСИЯ- ПЪЛНОМАЩАБНА ОТ ЦЕНТРАЛНИТЕ ЩАБОВЕ.ХВАЩАМ САМОЛЕТА ЗА ЮЖНА АМЕРИКА

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор

  • 76 Див кашик

    3 2 Отговор

    До коментар #39 от "Незнаещ":

    щото са направили много пари в РФ и сега се харчат на топло, а ти правиш пари като бършеш дирници на Запад и ги харчиш в БГ на Слънчака с пияно -усраните англо-сакси
  • 77 Лоша Работа

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "ФЕН":

    Проблемът е, че от другата страна на снимащия смартфон в 70% от случаите седи про-руски зеленчук, който на въпреки на всички факти по-скоро ще седи тук да удря минуси на коментарите на здраво-мислещите хора, от колкото да пробва да направи какъвто и да е мозъчен напън и опит за критично мислене... И най-лошото е, че същия зеленчук си набива нелепите убеждения на внуците си, докато ги гледа през уикенда....
  • 78 ник

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Иван1":

    А цените?
  • 79 Мемфис

    0 1 Отговор
    Всички проруски коментари говорят за менталноувредените проруски дегенерати! Нормален човек не може да защитава зверствата на оскотялите ушанки.
  • 80 Ал Тъпоне

    0 0 Отговор
    Бог създаде хората еднакви. Колт ги направи различни!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта