Last news in Fakti
10 Април, 2022 5824

Трябва ли Манчестър Юнайтед да разкара Кристияно Роналдо?


  • Уейн Рууни Рекордьор по голове в историята на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни смята, че времето на Кристияно Роналдо в Манчестър Юнайтед е свършило. Той не подценява голмайсторските му качества, а липсата на жажда за успехи, които е притежавал при първия си престой в клуба. Рууни смята, че „червените дяволи“ имат нужда от млади играчи, които са готови на всичко, за да се докажат. Едва тогава отборът ще може да се отърси от кризата в близките 3-4 години.
  • Кристияно Роналдо Рекордьор по голове в историята на футбола Кристияно Роналдо се присмя на Уейн Рууни за интервюто му, в което твърди, че португалецът трябва да бъде освободен от Манчестър Юнайтед, за да се направи място за младите таланти в отбора. 37-годишният португалец продължава да е най-резултатният играч на отбора, като дори на няколко пъти измъкна тима от тежка ситуация в Шампионската лига и Висшата лига.

    162 гласа
    36%
    64%
    282 гласа

Коментари

  • 1 Вход

    25 3 Отговор
    Проблемът е оня куц кон маггуеър който неможе една атака да предотврати на опонента. Всички голове минават през неговата зона.
  • 2 Лудница

    16 2 Отговор
    Иска корава защита, те отзад са разграден двор.
  • 3 Скорпи

    14 2 Отговор
    Отбор се гради около някой млад гений...Роналдо трябва да се върне в Португалия и да завърши забележителната си кариера там...от където е започнал...Време му е да си даде почивка....Или да отиде в САЩ...
  • 4 Специалист

    9 1 Отговор
    Плюс този куц кон,трябва още поне 7-8 фигуранти да се махнат начело с пенсионерите -Роналдо,Кавани,Матич,Мата и най вече Погба който не може да се затича!!??!!
  • 5 Левски 1914

    5 4 Отговор
    Манчестър трябва веднага по най бързия начин да назначат за президент онова ФЪРЧИЛО Бербатов.

    Коментиран от #9

  • 6 Sport

    2 0 Отговор
    Магуаяр замине ли си ще тръгнат нагоре!
  • 7 ДЪРТ

    4 0 Отговор
    когато някъде не си желан работата спира да ти спори дори и да си най талантливия.за любов са нужни двама! а и камъка си тежи на мястото
  • 8 693

    4 0 Отговор
    Много прост и богат селянин, като държание, който си мисли че парите му позволяват всичко.
  • 9 АреУе

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Берба стана голмайстор на Висшата лига, игра с ОНЯ Роналдо и Олд Трафорд му скандираше името. Преди това беше номер едно в Тотнъм. А ся ка̀жи ти един уевскар да е постигнал и половината, АреУе кАпеУе!!!!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта