Last news in Fakti
15 Април, 2022 6543

Начало на реформата или крах?


  • Ивайло Ангелов ръководител на Апелативната специализирана прокуратура Закриването на спецправосъдието е началото на краха. Бърза се, за да се закрие преди излизането на доклада за върховенството на правото, където се очаква съдебната реформа да бъде остро критикувана.
  • Надежда Йорданова министър на правосъдието Спекулации, неправилна интерпретация и заблуда са, че усилията ни за съдебна реформа спират тук и че не знаем какво правим. Усилията ни едва сега започват и ние знаем какво правим.

    185 гласа
    28%
    72%
    464 гласа

Коментари

  • 1 Аз човека

    49 14 Отговор
    Повече от ясно е че не работи спецпрокуратурата,за цялото време през което съществува се използваше като бухалка на боку,един боклук не е влезнал в затвора,затова пък вкараха кметицата,която се опита да спре презастрояването в района.
  • 2 Ооо

    38 7 Отговор
    Ма закривай смело… не само спецправосъдието.. навсякъде където има паралелна дейност или невършене на работа. Ако полезността от дейността е по-малко от разхода - Айде няма смисъл !
  • 3 селтак

    14 9 Отговор
    На кака ви Кури протежетата бързат да прикрият къде отидоха 4 милиарда от банка КТБ по времето на Орешарски!

    Коментиран от #8

  • 4 Гешев

    4 1 Отговор
    Зайо Байо гроздето е кисело .
  • 5 ПОСЛЕДНИЯТ СОФИЯНЕЦ

    8 14 Отговор
    С овладяването на съдебната система от страна на новите башибозуци започва абсолютното, грандиозно и брутално крадене от страна на "Продължаваме Простащината"! Вече овладяха икономическата и финансовата власт, служите за сигурност и сега, като закрият спец съда и прокуратурата, като сменят Гешев и членовете на Висшия съдебен съвет и започва най-бруталното крадене вършено някога в България!

    Коментиран от #6, #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор

  • 7 Христо Бойкикев лодкарчето

    4 2 Отговор
    Ааааааааааа, деснокресливите сакриха специализирания съд, сега остана да закрият прокуратурата. Ако и след това някой много им се опъне ще закрият и съда. Така де, те правят реформи. Нищо, че са две каруци хора. Ама както на Славчо Чалгаджийчето почна да му се връща ще им се върне и на деснокресливите.
  • 8 Хохохо

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "селтак":

    Интересно как на вашия баце не му стигнаха 8 години да открие къде отидоха същите пари.
  • 9 Последния последен

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "ПОСЛЕДНИЯТ СОФИЯНЕЦ":

    Чакай малко, най бруталното крадене свърши миналата година април месец.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта