Last news in Fakti
05 Август, 2022 7835

Има ли живот след властта


  • Корнелия Нинова лидер на БСП, бивш министър на икономиката Тогавашният директор на "Кинтекс" Александър Михайлов е едновременно с това и търговски директор в частна фирма. В съвета на директорите на ВМЗ - Сопот, също имат отношение с тази фирма. Двете търговски дружества имат уговорка "Кинтекс" да представлява ВМЗ в Египет. Те се отказват от тази уговорка и я прехвърлят на частната фирма БИИМ, на която собственик е бивш зам.-министър от времето на ГЕРБ, казва се Манолев. Директорът на "Кинтекс" е бил в частната му фирма, а сегашният министър на икономиката, когото аз уволних, му е бил подчинен в Министерството на икономиката по времето на ГЕРБ. Цялото това нещо се протектира от служебния министър на икономиката по времето на Радев - Везиева.
  • Александър Манолев бивш зам.-министър на икономиката Разбрах, че днес отново името ми е било употребено. Този път от Корнелия Нинова. Говорила за някакви схеми и поръчители. Правила внушения кой кого познава и откъде. Аз фирма, каквато г-жа Нинова твърди, нямам. По тази тема ще се видим в съда. За останалите внушения, които направи – също. Името ми не може да бъде употребявано, за да се хвърля кал по някого. Работил съм със стотици хора в частния и публичния сектор. С някои сме останали приятели, а с други животът ни е разделил. Желая ви /б.р. към Нинова/ успех в предизборната кампания въпреки че все повече изглеждате като човек, който е забравил, че и след властта има живот.

    136 гласа
    19%
    81%
    566 гласа

Коментари

  • 1 Възмутен

    77 9 Отговор
    Манолев се беше уредил с "къща за тъща" - елементарна схема за кражба на европейски средства. По същата схема се е облажил и Мустафа Карадайъ в родното му село. И тези хора приказват за демокрация, законност и ценности?

    Коментиран от #17

  • 2 ТаУмВзе

    42 4 Отговор
    Бе как да се гласува за еднакви? Нещо не разбирам, що ме правят на роб.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Перо

    70 8 Отговор
    Нинова се издъни от некадърност и лъжи и бившия директор на Кинтекс я разобличи! Завел е две дела срещу нея! Да му мисли! Т.Дончева каза,че Нинова,последна ще напусне кабинета,заедно със стола! Е,напусна го и да си носи стола на рамо,защото ще и трябва в съдебните зали! Направи БСП за посмешище с “червените /разтегливи/ линии”,предавайки националния интерес с лицемерното гласуване “въздържал се”! Гласува против проверката на ценообразуването и спекулата в горивата,защото мъжа и работи в Лукойл! Лицемерната партия ще бъде наказана от гласоподавателите! Носи солидарна коалиционна отговорност и за колапса в снабдяването с газ и далаверите в тази сфера!
  • 5 Бай Танас

    59 10 Отговор
    Никога повече БСП на власт ! Вечна ОСТАВКА !!! На изборите БСП ще усети „Народната любов“.
  • 6 Запознат

    42 10 Отговор
    Мислете докато е време ! Сега е момента да кажем СТОП на БСП !

  • 7 При Янко

    3 2 Отговор
    Има ама е гаден ...
  • 8 Шердан Българов

    39 7 Отговор
    Крушовската БИВОЛИЦА удари скала в дъното! Този път ако и се размине пандиза за ДАЛАВЕРИТЕ С ОРЪЖИЕТО и ВОЕННО ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС НА БЪЛГАРИЯ ЗНАЧИ ВЯРНО НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА КАТО НАШАТА БЪЛГАРИЯ!
  • 9 1520

    34 9 Отговор
    не знам за бсп , но пп продъжаваме пропадането трябва да хващат самолета за Канада и да не се връщат никога
  • 10 693

    23 4 Отговор
    Дано да не се изцакаме пак сами с това ПП.
  • 11 Нако

    11 1 Отговор
    когато няма присъди
  • 12 Козметик

    26 6 Отговор
    Кирчовци, кокорковци, ленчета, всички ПП-та вън от Парламента. Изнасяйте се от БГ !!! мАРШ !
  • 13 007

    13 0 Отговор
    Оставям коментар. Моля да го изтриете. Все пак това ви е работата да триете неизгодните ви коментари. И двамата са паплач.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 Доброволка

    2 0 Отговор
    и на двамата кошниците им са пълни до горе, живота след властта ще е сладък!
  • 17 Още по-възмутен

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Възмутен":

    Не ме карай да се смея! Няколкостотин души се облажиха, включително и Елена Йончева с две такива къщи на морето, ама се водят на мъжа и, и на свекъра и. Но тия къщи нямат никакво значение в случая, щото така или иначе Кури-ца не го напада него за някакви къщи, а напада Везиева, че го е водила някъде си с апломб че той е някакъв престъпник, а пък тя , Везиева го води тоя престъпник в Египет на международни форуми. Ами че виж в нета излезе снимка качена от същият тоя Манолев на която се вижда как същата тая буля Кури-ца Нинова яде кИфтета и пие уиски у тях, в къщата на престъпник Манолев и е прегърната от баща му, който няма как и той да не е някакъв престъпник! Ама Нинова яде и пие у тях, не яде и пие някой друг, Везиева или Бойко Борисов!
  • 18 Революционер

    4 3 Отговор
    Другари, България още мърда, все още не е съсипана достатъчно..... затова гласувайте отново за ПП ПП за да я довършат тия млади, умни и красиви момчета и момичета! Само те ще я занулят напълно! В тях само ни е надеждата!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта