Last news in Fakti
23 Октомври, 2022 3490

Кой на кого реже главата във футбола ни?


  • Виктор Касай шеф на съдиите Моята работа е да работя със съдиите и аз не се меся в работата на другите хора. Всеки може да си говори каквото иска, но той със сигурност не е запознат със ситуацията такава, каквото е. Ако някой иска и е толкова заинтересован, може да дойде да прекара една седмица с мен, за да види как точно аз работя. Понякога многото говорене не помага на българския футбол.
  • Венци Стефанов президент на "Славия" Хич не се сещам Сватбата млад съдия ли беше? Или този другият, дето ни отряза главата? Моля ти се. Касай си седи в Унгария, тук някакъв негов, не знам какъв да го нарека, пише нарядите - нито ги знае, нито ги познава. Делегат беше Петър Петров, който беше шеф на съдиите. Данчо Сталев даже са го извадили от делегатството - достоен и можещ човек. Идва един от унгарската пуста и ти казва, че Гошо, Пешо и Тошо ще бъдат съдии. Михайлов е виновен за това, че е сложил този Касай.

    38 гласа
    17%
    83%
    183 гласа

Коментари

  • 1 Да бе да

    20 3 Отговор
    Ами че като "Михайлов е виновен за това, че е сложил този Касай.", махнете го най-после тази перука. Само ревете, а след това отново си го избирате. Циркаджии ..
  • 2 Eдин

    1 0 Отговор
    Време е да закривате спорта! Грабвайте по една мотика - и на компира! А, какво? Не ви се копа? Ами другите как копат? И вие ще копате! Кокони мързеливи!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта