Last news in Fakti
02 Ноември, 2022 4016

Служебният кабинет ли да внесе Бюджет 2023?


  • Ирена Анастасова зам.-председател на БСП Служебният кабинет трябва да внесе Бюджет 2023, защото става дума за оцеляването на големи групи хора в обществото. Тезата, че ще харчим предизборно, е безпочвена.
  • Виктор Йоцов преподавател в Катедра "Финанси" на УНСС По-малкото зло е сега да не се внася бюджет, защото политическата отговорност винаги трябва да се носи от тези, които съставят правителство.

    70 гласа
    20%
    80%
    269 гласа

Коментари

  • 1 тикви продажни

    30 3 Отговор
    До сега коя партия е носила отговорност???
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Гандалф

    9 2 Отговор
    После ще се упражняват в риторика...ако бяхме ние внесли бюджета...това и това щяхме да направим...топката и негативите,ще бъдат в внеслите бюджета...защо не сте заложили увеличение на парите за бедните..за армия...за здравеопазване..ще се правят на великите политици...които мислят за хората..
  • 4 Българка

    10 4 Отговор
    Както вече писах, съм съгласна с г-н Йоцов. В момента ПП се опитват да "натресат" всички недомислия от техния бюджет, на служебното правителство. Другото е, че ако служебните направят какъвто и да е бюджет, те винаги ще са сбъркали. Пояснявам, ако направят "социален" бюджет, ще бъдат обвинени, че взимат огромни заеми (защото нямаме финансова възможност) и подклаждат и без това галопиращата инфлация. Ако направят по-консервативен бюджет, ще ги погнат синдикати, пенсионери и т.н. За това е цялото драпане на ПП , за да не са те виновни, защото сегашния (техния) бюджет е зле.
  • 5 Ха ха

    6 2 Отговор
    “Тезата че ще харчим предизборно е безпочвена”! Леле мале,леле мале,яко харчене ще падне ,особено от бесепето!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта