Last news in Fakti
11 Ноември, 2022 5670

Нужни ли са оставки за смъртта на граничния полицай?


  • Даниел Митов депутат от ГЕРБ-СДС Искаме оставката на вътрешния служебен министър Иван Демерджиев, който носи политическата отговорност и тази на главния секретар на МВР, който носи оперативната отговорност. Липсва координация между българското правителство и Република Турция и Гърция очевидно. Откакто дойдоха ПП и служебните правителства на Радев, започнаха и проблемите с охраната на границата.
  • Иван Демерджиев министър на вътрешните работи Хората, които ми искат оставката, в най-голяма степен са отговорни за проблемите, които заварихме и с които се сблъскваме. Не мога да се съглася с критиките към ръководството на МВР. Заварих "Гранична полиция" в тежко положение. Похарчихме огромен ресурс - последните години никой министър не е стоял толкова близко до служителите си.

    62 гласа
    10%
    90%
    549 гласа

Коментари

  • 1 Тоя

    72 7 Отговор
    и на Рашков искаха оставка , сега на Демерджиев - неудобни са им , пазят си кожата !
  • 2 5577

    11 49 Отговор
    При червените е тъй. Ако уволнят някой го повишават на по високо място. При Борисов и съмнение да има само и е аут. Помним как отряза и дясната си ръка ЦЦ.

    Коментиран от #9, #10

  • 3 Всички управляващи

    42 1 Отговор
    До сега са виновни за случващото се в България! Когато стане трагичен инцидент се обвиняват един друг вместо да поемат отговорност!
  • 4 Истината!!!

    55 6 Отговор
    ГЕРБ искат да използват случая смъртта на граничния полицай, за да манипулират общественото мнение, да се изкарат невинни за своите грешки при своето управление, да хвърлят вината върху другите, за да трупат политически дивиденти за предстоящите избори, които се задават догодина!!!
  • 5 Размисли

    49 5 Отговор
    Това със смъртта на граничния полицай е нещастен случай. Иван Демерджиев министърът на вътрешните работи няма вина. Той си върши много добре работата, един от малкото в последното служебно правителство, който работи много добре. Може би ГЕРБ се чувстват застрашени от думите му през последните дни, че " Политици, включително лидери на партии, се разследват за финансови злоупотреби"! Да не би да разследват техния лидер и затова да искат оставката му?
  • 6 Оставка

    21 2 Отговор
    но не на вътрешния министър,а на началника на ГПолиция и на непосредствения началник на загиналия полицай за липса на алгоритъм на действие при типични ситуации,липса на инструктаж и контрол!Не е ли това най-справедливо?

  • 7 Защо не вървим напред

    14 7 Отговор
    Сменихме ГЕРБ и вместо да вървим напред ние ставаме все по зле и единствено псуваме предишните. ГЕРБ обвиняваха тройната коалиция, коалицията и царя обвиняваха Костов, той Виденов и все някой предходен е виновен. А сега какво правим? Някой хора само се возят на по хубави коли, вдигат си само заплатите, прокарват си интересите и като стане фал, защото цялата държава е безпилотен самолет и където бутнеш всичко се руши, започват да обвиняват предишните. Като си пък станал министър направи ревизия, обвини официално предишните по надлежния правов ред, кажи гласно какви са проблемите и колко ще струва оправянето им е се пребори за отвоюването на необходимите средства и контролирай лично изпълнението. Ето аз не съм виновен за случилото се досега и ти искам оставката заради системно несправяне със задълженията ти господин министре. Ето ти пример. Назначи лично ръководители, коиго издават заповеди да се констатират и поправят от полицайте дупки в оградата, пък после в медийте обясняваш, че убития полицай сгрешил, че светнал с фенерчето да види дупката в оградата и това му коствало живота! Е как е сгрешил като е изпълнил заповед? С какво да види и поправи дупката в изпълнение на заповедта на назначените ти протежета?
  • 8 ИВАН

    26 0 Отговор
    Оставки на всички политици-умници, довели България - велика и древна страна до плачевно и просешко, и унизително състояние
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Лост

    24 4 Отговор

    До коментар #2 от "5577":

    Ако беше така Борисов първи трябваше да си е отишъл.
  • 11 5577

    10 28 Отговор
    Еййй ма много ви пречи тоя Борисов. Правете повече от него и ще го забравим, без по деветосептемврийски да го арестувате. То друго не знаете аслъ.

    Коментиран от #16

  • 12 Комбина

    3 14 Отговор
    Комунистически сган! Оставка веднага!
  • 13 Антикомунисt 1

    3 11 Отговор
    Само факта как се бори със зъби и нокти за поста си и то за няколко месеца, показва колко извратена личност е!
  • 14 Конспиратор

    1 11 Отговор
    НЕ Е НУЖНА ОСТАВКА, НУЖНА Е НАГРАДА,ЗА ДОБРЕ ПОЧЕРНЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ МАЙКИ!
  • 15 гост

    12 1 Отговор
    Оказа се ,че военния дето няколко дни го изкарваха герой ,че бил много подготвен и всичко е направил по устав е стрелял по своите подкреплението което идвало да им помогне , сега пък го изкарват ,че бил в шок. Искам да попитам така ли ги учат по устав да стрелят по своите ? Накрая да не се окаже ,че полицая е застрелят от своите и да го покрият .
  • 16 Песимист

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "5577":

    А ти като знаеш,дай смислен отговор за ММ - висш служител на МВР,какъв беше,с какво минало!Само това кажи!

    Коментиран от #17

  • 17 5577

    1 4 Отговор

    До коментар #16 от "Песимист":

    не разбирам какво ме питаш, но с вашата некадърност бутате Борисов към властта. Писна ми. Направете някаква политика. Стига с тия мутренско-деветосептемврийски приоми. Искам да го забравим тоя човек. Това става само и единствено с повече сътворени блага за хората. Това се нарича политика, а не усвояване на държавна собственост, че то държава не остана.
  • 18 1520

    4 0 Отговор
    оставки за тези които са правили некачествена ограда за много пари
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 ЧОВЕК

    8 2 Отговор
    МИТОВ, НЕ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА МОМА И НЕ ПРЕХВЪРЛЯЙ КАМЪНИТЕ ОТ ГРАДИНАТА НА ГЕРБ В ГРАДИНАТА НА СЛУЖ. ПРАВИТЕЛСТВО, КОЙТО НЯМА ЗА ТОВА НИКАКВА ВИНА!
    ПРИВИКАЙТЕ ВИНКЕЛА - ПРЕКРЪСТИЛИЯ СЕ ОТ БАЛЕВСКИ НА СИМЕОНОВ, КОЙТО ОТКРАДНА ПАРИТЕ ЗА СТРОЕЖА НА ТАЗИ ОГРАДА И СЛОЖИ БОДЛИВА ТЕЛ НА ЛОЗАРСКИ КОЛОВЕ. ЙОНЧЕВА БЕШЕ НАПРАВИЛА ФИЛМ ЗА ТОВА И ПОКАЗА КАКВА ОГРАДА ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ СТЕ СЪТВОРИЛИ - ПЛЕТ, А ВИЕ ЗА ДА НЕ СТАНЕТЕ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД ЕВРОПА, ВЗЕХТЕ ЧЕ Я ЗАСЕКРЕТИХТЕ ЗА ДА НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА ИМА ДОСТЪП ДО НЕЯ И ДА НЕ ВИ РАЗНАСЯТ ПО МЕДИИТЕ, ОСОБЕНО В ЕВРОПА. ГЕРБ И ОП БЯХТЕ НА ВЛАСТ ТОГАВА! ЗА ЗАТВОРА СТЕ, НАГЛЕЦИ!
  • 21 Красо

    1 4 Отговор
    Жалко за младия полицай,трагедия. Политиката на страна,преди всичко трябва да се провери при застъпване на дежурство какъв инсруктаж получават смените, има ли и какъв е плана за действия при различните ситуации. Протоколи за действия. Правилно ли е в тъмната част на деня да се правят поправки по оградата. Кой го е допуснал. Един млад човек, почернено семейство, виновни са тези които са ги пратили там без да са им проведени елементарни правила за безопасност.
  • 22 8289

    3 0 Отговор
    Ако работеха термокамерите и с правилната им локация, това може би нямаше де се случи.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта