Last news in Fakti
14 Януари, 2023 2169

Mercedes или Porsche


  • Mercedes AMG GT 4 Door Четиривратата версия на Mercedes AMG GT бе представена през 2018 година и от тогава насам е един от най-популярните модели на марката. През изминалата година германците представиха и най-мощната версия с хибридно задвижване и 843 конски сили.
  • Porsche Panamera Второто поколение на Panamera се появи през 2016 година и макар все още да е актуално на пазара, то съвсем скоро ще бъде заменено от третата генерация. В този си вариант, Panamera се предлага с мощност до 700 конски сили, отново при хибридната версия.

    130 гласа
    52%
    48%
    119 гласа

Коментари

  • 1 Гост

    9 2 Отговор
    Практикувал съм в конструкторско бюро в Германия и имах съм възможност да работя и с двете марки. И двете са уникално добри и дай Боже всекиму да се докосне до магията на Порше и Мерцедес и то с върхови техни модели.
  • 2 Ти си

    2 1 Отговор
    Чакай сега, при тая истерия в Германия около климатичните промени , енергийната криза , замърсяване на въздуха с изгорели газове и финни частици , затваряне на ТЕЦове и въглищни мини , налагане Е норми и еко стикери за колите се правят с по 700 - 800 конски сили ?
    Лицемерието е безгранично .....
  • 3 Никси

    2 0 Отговор
    ако ти предложат печено агне и печена гъска кое ще предпочетеш , и двете бе будалооо !!!👍👍👍👍👍👍👍👍

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта