Last news in Fakti
27 Януари, 2023 5241

Кой кого мрази и защо?


  • Християн Мицкоски лидер на ВМРО-ДПМНЕ Тоя джамбаз, как му беше името на този европейски политик, каква му беше фамилията, той вече не знае какво да прави, буквално се държи като циркаджия във вариете, за да вземе някоя политическа точка повече по темата. Той мрази и обижда македонците, мрази Македония.
  • Ангел Джамбазки евродепутат от ВМРО В Скопие се развихря антибългарска кампания. Преследват се българи заради тяхното самоопределение. Има етническо прочистване. В РСМ се нападат българи, защото са българи. Ако има европейска ценност тя е правото на самоопределение, а в момента правото на самоопределение на българите в Македония се отрича. Това не може да бъде държава-член на ЕС. Може да е член на някакъв друг съюз, не на европейския

    115 гласа
    11%
    89%
    891 гласа

Коментари

  • 1 Трътлю

    80 26 Отговор
    Българинът мрази себе си че е роб. Скопецът мрази себе си че е българин. Тъмни балкански субекти.
  • 2 Българин

    108 4 Отговор
    Македония никога няма да стане член на ЕС, ако не промени коренно политиката си към българите в РСМ и към България.

    Коментиран от #21

  • 3 8776

    81 3 Отговор
    Македония няма да стане член на ЕС, не заради нас, а заради самата стара Европа. Една от най-новите квази-държави в Европа, с огромно албанско малцинство, необратимо корумпирана. Няма как РСМ да покрие дори на четвърт условията за член на ЕС.
    Това е истината.
  • 4 ЮГОСЛАВСКИ ФРАНКЕЩАЙН

    89 3 Отговор
    СЪЗДАДЕН ОТ СССР

    ЛЕГИТИМИРАН ОТ САЩ

    С ЕДНА ЦЕЛ - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ !
  • 5 без имена

    58 6 Отговор
    колкото по-вече рипат хора като мицкоски , толкова ще расте отпорът у нас.или-каквото повикало , това се е обадило...
  • 6 кадър

    16 19 Отговор
    Да джамбаза е прав, но гражданската в крайна е била политическа а не етническа. Т.е. Никой не те мрази защото си някакъв, мразят те защото не се съгласяваш с тях. А относно конфликта с Македония също е ПОЛИТИЧЕСКИ

  • 7 бай Кольо

    76 3 Отговор
    Тъпи неблагодарни макета-вето до дупка!
  • 8 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    44 2 Отговор
    МАЕДОНЦИТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ,ЧЕ ПО ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ ОТ БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ.МАКЕДОНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ВСЯЧЕСКИ СЕ СТАРАЯТ ДА ОЧЕРНЯТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВЕЧЕ БЛИЗО 100 ГОДИНИ ТАЗИ ПОЛИТИКА СЕ ВЪЗПРИЕМА И ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА В МАКЕДОНИЯ. КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД: БЪЛГАРИЯ ПЪРВА В СВЕТА ПРИЗНА НЕЗАВИСИМОСТА НА МАКЕДОНИЯ,ГОЛЯМА РОЛЯ ЗА ПРИЗНАВАНЕТО ОТ РУСИЯ И ВЛИЗАНЕТО В НАТО ИЗИГРА НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЖЕЛЕВ БОГ ДА ГО ПРОСТИ.ТАЗИ ПОДКРЕПА КОЯТО БЪЛГАРИЯ ОКАЗА НА МАКЕДОНИЯ МОЖЕ БИ СЕ ПРИЕМА КАТО НАША СЛАБОСТ ОТ СТРАНА МАКЕДОНИЯ.ИМАМЕ ЕВРОДЕПУТАТИ КОИТО САМО СТОЯТ В БРЮКСЕЛ ЗА ДА ПОЛУЧАВАТ ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ И ПО ВЪПРОСИТЕ ЗА ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ САМО ДЖАМАБАЗКИ ВЗИМА ОТНОШЕНИЕ.
  • 9 Ванчо Софиянчето от Пловдив

    51 14 Отговор
    Аз лично желая Македония да влезе в ЕС след като ние излезем!
    Колкото по-скоро, толкова по-добре!
    Халал да са им червеите и скакалците, халал да са им и 32-та пола!
  • 10 ДЪНДИ

    41 0 Отговор
    на македонците не трябва грам внимание да се обръща колкото повече внимание те повече се филмират и първия човек стъпил на луната е бил маке нека се бият у гърдите доде се утрепат сами в европа не са глупаци те са опасни за евро съюза
  • 11 Тути

    16 4 Отговор
    И двамата са прави. Нашият поне го прави за себе си, а другият е промит мозък и го прави за несъществуващата Югославия. БГ смешници са и двамата
  • 12 Руснаков

    29 6 Отговор
    Когато има българин замесен в някакъв спор и когато е прав..да се защити.а не да се виждат тук 12 процента против.И да не харесваш Джамбазки,...когато е прав го защити...Македомците са промити люде и трябва да се извадят от състоянието в което са.Опита се с моркова...не става.На ред е тоягата...Явно от добро не разбират...

    Коментиран от #13

  • 13 МКК

    22 1 Отговор

    До коментар #12 от "Руснаков":

    Това е вярно, нека и ние да си проведем една спец операция :)

    Коментиран от #15

  • 14 Служител на МВР

    50 2 Отговор
    В никакъв случай маймуните от РСМ не трябва да бъдат в ЕС поне още 20 /двадесет / години. До тогава докато не раберът един път за винаги, че ще се съобразяват с хората с българско съмосъзнание в РСМ. В противен случай нищо добро не ги очаква. Но македонските боклуци ще гледат през крив макарон ЕС и НАТО докато не се съобразят с България. Както Р. Гърция отстояваше своите позиции около30 г. то и Р. България трябва да направи същото. В противен случай РСМ и македонските маймуни да духат супата. България без македонските боклуци - може, но македонските боклуги без България не може. Долни македонски боклуци.
  • 15 ама друг път

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "МКК":

    Нямаме с какво :(

    Коментиран от #16

  • 16 Гост

    13 0 Отговор

    До коментар #15 от "ама друг път":

    Те са много по зле и от нас...
  • 17 Бай Иван

    18 2 Отговор
    Учудващо е че има цели 10% синьо - евроатлантици явно някакви.
    Някой беше споменал Желю Желев - едно голямо недоразумение нямащо си идея даже какво прави в политиката!
    А македонците няма как да влезнат в ЕС, защото докато това стане ЕС няма да има, но и те самите добре го знаят и не са се натиснали. Целта им е да изстискат колкото могат повече предприсъединелни фондове и келепир нищо повече. Явно и добре съзнават, че Македония ще бъде погълната от Гърция, Албания и Сърбия. За нас един гол ...

    Коментиран от #20

  • 18 вятъра на промяната

    11 7 Отговор
    Мицкоски, ти да нямаш лош спомен от детството си с голям чичко /българин/ за да таиш такава злоба към българите. Би трябвало вече да ти е зараснало. По-спокойно.
  • 19 Българка

    44 0 Отговор
    За Бога братя не ходете на пазар и екскурзия в СМ! Да ги ударим там където ще ги заболи. Визи за македонците и бойкот. ЕС през крив макарон!
  • 20 Гочо

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Иван":

    Бай Иване...сипи си една ракия...политиката нещо не ти се удава...
  • 21 айде бе

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    лежи на тая кълка
  • 22 Лагрестин

    3 2 Отговор
    Нашата страна прави една и съща грешка през няколко десетилетия:"мечтата" за обединение на всички земи населени с българи.По принцип мечтите са хубаво нещо,само че ако всяка страна започне да мечтае за подобно нещо,никога няма да има мир.А всъщност,човек трябва да е лоялен и на страната в която живее,да спазва реда там и да желае нейното добро;когато това е налице,никой не би му пречил да пази своите вяра,език и традиции.
  • 23 Лагрестин

    8 0 Отговор
    А дори и да не ти спазват правата някъде,в такъв случай е по-добре да си готов да се върнеш в страната,която наричаш своя родина,вместо да мислиш за бунт и неподчинение.С други думи:всеки,живеещ в С.Македония,който се чувства българин е по-добре да се върне у нас и да се установи на наша територия,вместо да стои на място където не се чувства сигурен и не е със защитени права.
  • 24 Лагрестин

    11 0 Отговор
    Също така,т.нар.балкански и християнски страни също не са се поучили от миналото и историята.Това което се е случило някога през 14-ти век е станало точно благодарение на враждебността и разпокъсаността на балканските държавици.Поради този факт,османските турци са били много улеснени в завладяването им.
  • 25 Момчил

    13 0 Отговор
    До 20 години сами ще ни молят да за помощ и да ги приемем,защото сърбите няма да им помогнат. Косоварите ще ги претопят тия глупаци българи, наричащи се сега македонци.

  • 26 Момчил

    39 0 Отговор
    Предлагам затваряне на границата и прекъсване на стокообмена с тях. Без нас са загубени ,сигурно 50% от целия износ и внос им е към нас.
  • 27 Сандо Макето-пе д е р о т

    17 0 Отговор
    Тия не са никакви македонци ,а са си чисти сърби!Не им стъпвайте в измислената държава в която и без туй никой и не иска да стъпва,освен сърбите
  • 28 верно ли?

    3 32 Отговор
    Тия 7%, които са гласували за северомака са пълни малоум-ници.
    Срам сте за Бъглария!
  • 29 филоксерА

    6 1 Отговор
    100 % обаче мис Бикини не мрази бат Бойко , поне заради къщата в Барселона ! А и бат Бойко не я мрази , защото момичето му е направило доста хубави неща , пък и сега се скри и не говори !
  • 30 ЛегнаЛангеЛ

    1 5 Отговор
    Винаги съм се питал - как може за 45 години у севернМокедонците да се изтрие и заличи българското , което е било в тях СТОТИЦИ години и да се НАСАДИ сърбизацията и виждането , че НЕ СА едни от нас ?
  • 31 ЛаТераЛен ТУУЛ

    4 1 Отговор
    Тук идва и друг важен въпрос - кой кого мрази повече - Бойко Борисов българския народ , като го нарече ТУЛУПИ и МАТРИЯЛ и че му го набива с 200 , или НАРОДА към Бойко , като му даде прякорите МУТРА , ТИКВА , ПРОСТАК ?!?!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор

  • 33 възмутен

    32 1 Отговор
    докато пияното джамбазче дето ни излага в брюксел не бъде отзовано,ще гласувам все за северомака

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта