Last news in Fakti
14 Май, 2023 10713

Кой пълни гащите?


  • Александър Красюк боксов промоутър Алекс Красюк, който е промоутър на Александър Усик и преговаря за правата на мачовете му, не пропусна да нападне Тайсън Фюри за пореден път. Красюк написа н социалните медии: "Отново си пълни гащите." Според Красюк именно Тайсън Фюри е в основата да не се стигне до бой за всички титли при най-тежките на професионалния боксов ринг. В момента коланите в "кралската" категория се държат именно от Усик и Фюри.
  • Джон Фюри баща на Тайсън Фюри Джон Фюри, бащата на британския боксьор Тайсън Фюри, се изказа по адрес на украинеца Александър Усик. "Усик е надценен боксьор. Тайсън му предложи огромни пари за битката на "Уембли". Говореха, че Усик е най-големият тест за Тайсън в неговата кариера. Какво се случи? Александър беше съблазнен със саудитски пари и цялата вина беше хвърлена върху нас. Той избра саудитските пари. Те са водени само от жаждата за печалба“, обяви Фюри-старши за Boxing Social.

    114 гласа
    27%
    73%
    294 гласа

Коментари

  • 1 Фюри е най добрия

    37 24 Отговор
    Усик е страхливец,той се уплаши и избяга от среща с Фюри!

    Коментиран от #5

  • 2 Весо Волана

    15 1 Отговор
    Това е не сериозно всичко е пари!!!
  • 3 Сиганина

    6 8 Отговор
    послъгва,както винаги !
  • 4 локомотива

    22 4 Отговор
    има ли някой който сериозно да си мисли че усраинския чикатило има шанс срещу фюри,
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор

  • 7 Момчил

    3 0 Отговор
    Пишеше,че Фюри настоявал приходите да са 70 на 30 в негова полза независимо от развоя на срещата,така че е ясно кой е бил алчният за пари. Бащата на Фюри определено е "забравил" какво говореха със сина си :)

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта