Last news in Fakti
04 Юни, 2023 5550

Игра ли Левски за себе си в Разград?


  • Владимир Иванов Журналист във вестник Труд Временният наставник на Левски Елин Топузаков демонстрира сериозно доверие в младите играчи в мача срещу Лудогорец в Разград. Досега той се придържаше към сходен избор на състав, заменяйки единствено наказани или контузени футболисти с най-доброто от резервата скамейка. Сега Левски рязко се промени. До момента утвърдените вече Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков получаваха твърде малко шанс за изява. В Разград те бяха титуляри. Същото важеше и за Асен Митков, за когото това бе първи двубой в стартовите 11 от началото на сезона. Дебют като титуляр записа и Джават Ел Джамили, който до момента се радваше на общо 105 минути, разпределени в 9 срещи. Явно и неговото време бе настъпило сега, да се докаже срещу претендента за титлата. На полувремето Топузаков замени и най-опитния бранител Ноа Сонко Сундберг със...17-годишния Дейвид Михалев, променяйки с това цялата схема на игра. При 2:2 дебют за "Левски" направи и Кристиян Йовов, син на Христо Йовов, сега част от Управителния съвет на клуба. Контузия на Митков все пак принуди треньора на "сините" да пусне на терена Роналдо, досега твърд титуляр. Неговият сънародник Уелтън пък изобщо не игра, разкарвайки се напразно до Разград. Останалите двама бразилци Цунами и Рикардиньо изобщо не се качиха в автобуса. Всичко това са само и единствено факти, те обаче правят впечатление.
  • Елин Топузаков Треньор на Левски Доста доволен съм от това, което показахме на терена. Не отстъпвахме по нищо в игрови аспект от Лудогорец. Всичко, което беше като замисъл и да бъде елемент като изненада за Лудогоец, мисля, че момчетата се представиха по най-добрия начин. Бъдещето е пред младите и те го показаха. Сонко Сундберг имаше мускулен проблем през седмицата. Нормално беше да не рискуваме. Рикардиньо имаше проблем отзад в бедрото и в последния момент останахме без него за гостуването в Разград, Надявам се да бъде готов за следващия мач. За мен няма резерви, разчитам на всички от тях. Всеки един от тях защити името си. Мога да разчитам на всеки един, който е в съблекалнята на Левски. В игрови план съм доволен от всички. Това, което искахме като стил на игра, нямаше никакво притеснение, дори и от младите ни играчи. Всеки един мач е супер важен за Левски. Въпросът е кой е в най-добро състояние и в най-добра форма. Ние изглеждахме доста опасно и срещу Лудогорец. С представянето на терена и с головете, които вкарахме на Лудогорец няма никакво съмнение. Левски винаги играе за себе си.

    321 гласа
    71%
    29%
    130 гласа

Коментари

  • 1 Раз два три

    68 7 Отговор
    Конфликт на тема: Игра ли Иван Турицов за отбора си или за друг отбор, та не уцели вратата???
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Само да предложа

    53 8 Отговор
    Ето идея за друга тема : Игра ли цска ТИРЕ София за себе си срещу цска1948 ? След като съдията им подари дузпа е края на мача а Турицов не я вкара ???

    Коментиран от #8

  • 4 Така така

    35 11 Отговор
    Познавам Топузаков лично и нито съм Левскар нито съм му адвокат. От Миньор Перник съм. Знам, че Топузаков е много сериозен и земен човек . Истински Левскар и се радвам, че български отбор с български играчи показа толкова високо ниво на футбол, нямаха шанса да победят, но това не може да зачеркне, добрата игра, себераздаването и високиат морал и професионализъм на тези бъдещи звезди
  • 5 ПЕТЬО

    22 2 Отговор
    Топузаков звънна на Турицов в последните минути и му каза да не вкарва. Така е станало.
  • 6 Гост

    19 2 Отговор
    Преди години Миньор играха със младежите да е сигурно чеЛудогорец ще бият.

  • 7 Бивш левскар

    13 16 Отговор
    Ментета. Затова съм бивш левскар.
  • 8 Левски 1914

    18 3 Отговор

    До коментар #3 от "Само да предложа":

    И аз да предложа : Играли Ивелин Попов за ЛЕВСКИ като изпусна дузпата или игра за МЕНТЕТО?
  • 9 тиквенсониада

    4 8 Отговор
    Сините не играха ли за .......Бойко и Делян ? Че те са от най-видните им и обемни фенове , спонсори и собственици. Все пак нали търсят пари за оцеляване и дълговете си ? Пък тез 2ма хубавци ги имат прекомерно , може да им отпуснат пак дарения , а ?
  • 10 тиквенсониада

    5 4 Отговор
    Сините не играха ли за .......Бойко и Делян ? Че те са от най-видните им и обемни фенове , спонсори и собственици. Все пак нали търсят пари за оцеляване и дълговете си ? Пък тез 2ма хубавци ги имат прекомерно , може да им отпуснат пак дарения , а ?
  • 11 Бате Венци

    8 11 Отговор
    Страхотен мач! Ферплей, ОБРЪЩАЛКА третия състав на лефски игра мъжки с титулярния на лайноходец! Циганетата от подхуяне отново доказаха, че са утайките на бг футбола !
  • 12 ФАКТ

    11 0 Отговор
    ОЩЕ ЕДНА ВЪПРОС НА ТЕМА.: ..КОЙ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ ВСЪЩНОСТ Е ЦСКА...???..И ЗАЩО ЦСКА ИМА ДВА ОТБОРА Е ЕДНА ДЕВИЗИЯ...ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЕ Е ПОЗВОЛЕНО ЕДИН ОТБОР ДА ИМА ДВА СВОИ ОТБОРА В ЕДНА ДИВИЗИЯ...ЗАЩО САМО В БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗМОЖЕН ТАКЪВ ЦИРК..КОЙ Е ОТ БФС Е ПОЗВОЛИЛ ТАКАВА ПРОСТ-ТИЯ...И ДА ПИТАМ КОГА ЦСКА ЩЕ ИМА ОЩЕ СВОЙ ОТБОР В А ГРУПА...ИЛИ ОЩЕ ДВА....И ЗАЩО ДА ГИ КРЪСТИТЕ ЦСКА-1 ЦСКА-2 ЦСКА-3 И ЦСКА-4...И ЦИРКА ВЕЧЕ ДА Е ПЪЛЕН,.,,,,И ВСЪЩНОСТ ИМАЛИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КОЕТО ДА НЕ Е ПОЗВОЛЕНО...ФУТБОЛЪТ НИ Е ЦИРК..ПОЛИТИКАТА СЪЩО..ЗАПЛАТИТЕ ЦИРК..ДЪРЖАВАТА ЦИРК...ТОВА ЛИ БЕШЕ ПРОМЯНАТА ЗА КОЯТО РЕВЯХМЕ...СТИГА БЕ СЕРИОЗНО ЛИ....ВЪОБЩЕ ИМАЛИ НЕЩО В БЪЛГАРИЯ КОЕТО ДА Е НАРЕД..

    Коментиран от #16

  • 13 мухаха

    4 3 Отговор
    В България плейофите са, за да поиграе Хегемона с юношите на продажниците......
  • 14 Хан

    8 0 Отговор
    Добре окей Левски се подигра окей и тъп да си ще разбреш.Ама защо ЦСКА не си свърши сам работата.Ако си бяха вкарали дузпата филма приключи.Защо да търсят вина в другите.То и Черно море ако оадне в сряда и ние ги биеме пак ли ше сме виновни.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 БСП в канала

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "ФАКТ":

    А, стига се престисква! Левски София и Левски Кюстендил не играха ли в А група? Двете ЦСКА са същата работа.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта