Last news in Fakti
11 Юни, 2023 5211

Кои интереси обслужва БФС?


  • Арда Футболен клуб от град Кърджали Анекс за един ден няма как да стане. Тези взаимоотношения са професионални. Ел Мами е под наем от Аланияспор от Турция. Няма как...вчера обяви БФС, че отменя деня на мача и ние днес в петък трябва да пратим анекс до тях. Тези неща не стават за един ден. Мисля, че трима или четирима са с изтичащи договори. Те са възлови играчи. БФС промени датата с един ден, но те знаят, че договорите на нашите играчи изтичат на 10-и. Те имат тази информация. Обяснението на БФС е, че е заради протестите. Но ние няма да играем в центъра на София. Ще играем на стадион. По всичко личи, че БФС обслужва интересите на два - три клуба в България.
  • БФС Футболната централа на България Изтичащите на 10.06.2023 година договори на футболисти, СТК констатира, че на 08.02.2023 година поради извънредни обстоятелства с Решение на СТК е променен календара на БФС. Същият е публикуван на официалната страница на БФС и всички участници в Първа лига са уведомени. Ръководствата на клубовете са имали достатъчно време да предприемат необходимите мерки за удължаване на договорите на своите футболисти, предвид на това, че датите за баражи са определени на 10.06 и 11.06.2023 година. Несъобразяването с календара на БФС е изцяло отговорност на ФК", се казва в последното становище на СТК на БФС.

    266 гласа
    84%
    16%
    47 гласа

Коментари

  • 1 7676

    26 1 Отговор
    Че и мача е в София.Ха ха ха
  • 2 66николаос

    42 10 Отговор
    Нещастните говеда правят всичко само и само да вземат баража и 40г.приятелство и прогласява.Защо е в София мача

    Коментиран от #3

  • 3 Зузу

    20 8 Отговор

    До коментар #2 от "66николаос":

    Продавам калъфки и история
  • 4 анонимен

    37 5 Отговор
    нали легнаха на проекта от Разград, сега трябва да има отплата.
  • 5 ЦарВул

    29 5 Отговор
    "Вълкът козината си мени,но нравът НЕ!!!Така,че к,во да очакваме от Перукеров и сие??Въпреки това мисля,че Арда ще ги бие!!!Напред към победата над ГОВЕДАТА!!КАЗАХ!!ЗА УМНИТЕ Т,ВА Е ДОСТАТЪЧНО!!ТЕ МЕ РАЗБИРАТ!!ДРУГИТЕ НЕ КОМЕНТИРАМ!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор

  • 7 Боби

    13 2 Отговор
    Ей ЦарВул , винаги ще си останеш цървул !
    Никога няма да избягаш от същноста си !
  • 8 Еди кой си

    0 0 Отговор
    Говеда сте вие , червени изчадия . Защо се мъчите да защитавате клуб , който не си е мечтал дори , че ще играе бараж , затова е направил договорите на футболистите до 10 .06. 23 г. Левски е вечен и така ще бъде до края на света . А вие гледате по всевъзможни начини , да се присламчвате и да припознавате чужди клубове . Чуждопоклонници. Най долното на света .
  • 9 Евлоги

    1 1 Отговор
    Хиляди заблудени оранжеви изчадия , с пълното съзнание подкрепят клуба от Ловеч и си внушават , че това е техния . Автентичния , с 31 титли е в Бистрица . С купуване на емблема , не можете да ни залъгвате . Хора без достойнство и без срам . Спечелихте ли калъфката , ха сега духайте супата . Докато Лудогорец съществува , първото място ще бъде табу за вас .
  • 10 Гери

    0 0 Отговор
    Само им вижте правописа и ще ви стане ясно , какъв интелект притежават и колко им е умствения багаж . Хора неграмотни, се мъчат да да се изказват , а в очите на грамотните са за съжаление . Простотия, до шия .

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта