Last news in Fakti

1 Август, 2019 12:40 3 449 6

Елвис искал шведска тройка с...

  • елвис пресли-
  • петула кларк-
  • карън карпънтър

Пресли предложил секс на британската певица Петула Кларк и на нейна приятелка

Елвис искал шведска тройка с... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Елвис Пресли предложил шведска тройка на британската певица Петула Кларк и на нейна приятелка, когато те го навестили в гримьорната му след концерт, съобщава в. "Гардиън".

Предложението било направено през 70-те години на миналия век. Кларк отказала, тъй като не намирала Елвис за атрактивен, а искала да опази и честта на американската си приятелка Карън Карпентър, певица и барабанистка от групата The Carpenters.

По думите на Петула Пресли бил твърде настоятелен в предложението си и бил готов да се озове в леглото с двете дами. "Карън беше много невинно и мило момиче и аз чувствах нещо като майчинска отговорност към нея", спомня си Петула в интервю пред вестника. Тя бързо извела момичето от гримьорната на Краля.

Когато си тръгвали, Елвис бил на врата и гледал Петула в очите с израз: "Все някой ден ще ми паднеш!".

Госпожа Кларк обясни, че желанието му никога не се е сбъднало и че никога не съжалявала за това, тъй като не харесвала физически Елвис.

Певицата Карън Карпънтър почина от анорексия през 1983 година. Двете с Петула стават приятелки, след като се срещат в Лос Анджелис през 1969 година на премиерата на филмовия мюзикъл "Довиждане, мистър Чипс", в който Кларк играе главната роля.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гошо

    13 1 Отговор
    Трябва да си поискаш, как иначе ....
  • 3 Хасан

    11 1 Отговор
    Не му е провървяло на Краля. И аз веднъж поисках тройка от Синан и Онур, ама те се съхласиха.
  • 4 Тост

    9 1 Отговор
    На "тройката" викахме "шведска" преди 100 години, наборе!
  • 5 Георги Велков

    4 0 Отговор
    Поредната простотия. Карън Карпентър е един от най-красивите гласове в историята на поп музиката, а не само приятелката. Няма друга като нея. Чуйте и Петула Кларк, например Downtown - страхотна жизнена. Прости невежеството на пишещите, Господи.
  • 6 Чепа

    3 2 Отговор
    Той и двама мъже...