Last news in Fakti

27 Май, 2021 10:57 92 177 103

Диви скандали след финала на "Като две капки вода"

  • като две капки вода-
  • имитация-
  • рафи-
  • победител-
  • фики стораро-
  • капките

Представителите на фолк гилдията не са съгласни с второто място на Фики Стораро

Грандиозни скандали и недоволство се развихриха след края на предаването "Като две капки вода". Мнозина зрители и певци са недоволни, че Фики Стораро, който водеше убедително през целия сезон, накрая бе класиран втори за сметка на Рафи, който грабна първото място и голямата награда.

Много известни и неизвестни личности обявиха, че финалът е нагласен, а победителят неоснователен, пише Флагман. Сред недоволните е и братът на Фики - Емрах. Той използва социалните мрежи, за да заяви позицията си, че според него има нещо гнило във второто място на батко му.

"Много нагласена работа" - кратко и ясно посочва Емрах, добавяйки две капки към статуса си. Младежът е категоричен, че Фики е истинският победил в имитаторското шоу, тъй като е любимец на народа. Имитацията на Елвис Пресли не донесе победата на големия син на Стораро и първото място грабна Рафи с изключителния образ на Васил Найденов. На трето и четвърто място се класираха Михаела Маринова и Милица Гладнишка.

Не само кланът Стораро смята, че Фикрет е трябвало да грабне голямата награда. Фолк звездата Роксана, която бе сред колегите, които подкрепят Фики през цялото време на сезон девети, заяви, че именно той е победител.

"Фики е победителят на публиката! Той беше перфектен във всеки един епизод, той няма слабо място", смята Роксана и допълва: "Не знам защо се поставя под съмнение възпитанието му. Това не е роля за пред камери. Цялото семейство са много достойни хора, много културни и възпитани, а той - най-много."

Няма измама или нагласен вот, категорични са от екипа на предаването.

"Подобни мнения няма какво да се коментират. Хората гласуват и вотът винаги е реален!", категоричен е пиарът на "Капките".

Фики имаше безрезервната подкрепа на цялата поп фолк гилдия. Редица колеги не спряха да агитират феновете си да гласуват за Стораро. Десислава, Татяна, Анелия и още много други чалга звезди до последно се надяваха Фики да грабне победата за втора поредна година. Голямата звезда Йорданка Христова също апелираше да се гласува за него.

Рафи не остана по-назад. Безброй колеги на Бохосян в поп средите като Дара Екимова и известната група "Дийп Зоун Проджект" подкрепиха суперталантливия певец. Актьорът Ненчо Балабанов го похвали, че идеално е "пипнал" образа на големия Васил Найденов. "Рафи, ти си луд, момче! Просто няма формат, който да не си спечелил!" - избухна водещият Павел Владимиров в социалните мрежи.

Сред хилядите почитатели на шоуто също се зародиха конспиративни теории за крайния вот. Феновете на предаването са разделени на два лагера - такива, които признават победата на Рафи, и тези, които смятат, че вотът е нагласен. Войната между чалга почитателите и върлите ѝ противници не стихва след края на шоуто. В мрежата се намеква най-вече за близкото приятелство между продуцента Халваджиян и Бохосян. Това, което най-много дразни драгия зрител, е, че не се показват процентите на края на шоуто. "През цялото предаване му се радваха и го бутаха, на много места не беше чак толкова добър. Как Фики беше винаги на първо място в класирането и сега изведнъж Рафи победи, а и още повече, че с образа на Васил Найденов изобщо не се справи", коментира подразнен зрител.

"Фики е безспорен талант, но имаше и слаби образи. Рафи беше универсален и изключително добър през целия формат. Това, че е арменец и работи за Рачков, си го избийте от главите", контрира го друг почитател на шоуто.

Конспирациите за нагласен вот и "побутване" на дадени участници се появяват всяка година по време на "Капките". В изминалия девети сезон, който събра най-големите звезди, стъпвали на сцената на имитаторското състезание, те също не отсъстваха. Въпреки че феновете са се настроили един срещу друг, между участниците кавги няма, категорични са всички те. Още от началото на шоуто всички до един обявиха, че не се състезават за първото място, а искат само да се забавляват и да се справят професионално с поставените задачи.

"Аз кола си имам... Артистите трябва да се борят за обичта на публиката, а не за някакви лъскави ламарини", заяви на финала Милица, която се класира на четвърто място. Рафи бе големият победител и в първия сезон на имитаторското шоу у нас. Младият певец сподели в ефир, че след дълго затишие той отново намира стимул да работи и да се завърне със собствена музика.

Дали ще има десети сезон на "Като две капки вода", все още не е ясно. Шоуто е сред най-гледаните у нас и рейтингът му не пада през последните години. Зрителите са категорични, че искат да видят нови лица на екрана.

Провокация видяха зрителите в изпълнението на Къци Вапцаров на финала. Шоуменът избра да пее едно от парчетата на Азис, облечен в негово сако и обувки. Според зрителите Къци се опита да провокира Фънки с кючека. Фънки имаше период на хладни отношения с ромския славей, след като Азис го обвини в расизъм, а Вапцаров на няколко пъти в шоуто изразяваше недоволство от дадените му оценки.

За да подкрепи своята добра приятелка Софи Маринова, в публиката беше фолкзвездата Преслава. Тя бе в компанията на своята половинка Павел, когото не показва често. Софи избра на финала да имитира именно нея, а Преслава бе възхитена от изпълнението на Маринова.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 107 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    240 34 Отговор
    Кой гледа тая отврат???

    Коментиран от #31

  • 2 КОТарАК

    158 25 Отговор
    офффф.....интересно че има и хора да ги гледат тия шемети
  • 3 Счупи тъпомера

    135 13 Отговор
    Като се възмущавате, що го гледате? Ей ме на, не се възмущавам, щото ме боли за някакви си бози.

    Коментиран от #35

  • 4 ПЕто

    112 114 Отговор
    Абсолютно скалъпен финал и победител по арменска линия. Не съм чалгар, но тва джудже, дето на нищо не прилича, а и не може да пее, няма как да е първи и то за втори път в това предаване.

    Коментиран от #8

  • 5 фЪки

    119 28 Отговор
    Чудя се, какво ли шиле трябва да си, за да гледаш такива пошлотии. И какво магаре трябва да си, за да плащаш СМС-си !!!!
    Погледнета снимката. Тя ви казва всичко. Погледнете какви "Ентелегентни" физиономии са на тая снимка!
  • 6 То е ясно, че е нагласено

    101 75 Отговор
    Този циркаджия Рафи освен да пищи друго не умее. Навсякъде го бутат, за да съществува.

    Коментиран от #13, #72

  • 7 Оня

    119 8 Отговор
    Защото малко сиган е гласувал хахах
  • 8 Да да

    31 15 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕто":

    Крайно съгласен съм с теб.

    Коментиран от #51

  • 9 München

    85 24 Отговор
    Напълно нагласен сценарий, като се започне от уж - случайния жребий, до гласуването на зрителите. Поне така ми се струваше в първото издание, останалите не съм ги гледал заради лигльото Рачков и режисирания сценарий- 100%!!!

    Коментиран от #36

  • 10 Радостен съм

    61 20 Отговор
    Радвам се, че тоя "скандал" отваря очите на много хора. Нали го знаете вица за пунт и пластикаката - там дето хипопотама и свири и пее, аконя само си отварял устатата.
    А и да не забрамя най краткия виц - Арменец - миньор !!! :))
  • 11 Гост

    69 7 Отговор
    Не че ми дреме тая халваджанова боза кой я е спечелил, ама по тия територии всичко е съмнително!
  • 12 Гост

    144 34 Отговор
    Гледал съм почти всички сезони на капките и не съм виждал по-толериран участник от Фики. Ако всичко беше честно тоя толуп дори нямаше да стигне до финала!

    Коментиран от #63

  • 13 хххххх

    64 28 Отговор

    До коментар #6 от "То е ясно, че е нагласено":

    Казах ви, че арменеца продуцент мрази българите и победител ще е небългарин. Оказах се прав.

    Коментиран от #16, #64

  • 14 Анти Чалга

    107 29 Отговор
    Чалгарите ги е яд , че техния човек дето си мисли , че може да пее не е докопал 1 място . Да си направят чалгарско шоу за имитация и да си пеят зачалгарите .

    Коментиран от #17

  • 15 Не ви гледам

    51 47 Отговор
    простотията наречена "шоу",но няма как бездарното арменско пигмейче,да е по добро като певец от кака му Софка,или другите истински певци!!!

    Коментиран от #22

  • 16 пак не разбрал

    24 7 Отговор

    До коментар #13 от "хххххх":

    А вторият, какъв е ?
  • 17 Ами те

    33 19 Отговор

    До коментар #14 от "Анти Чалга":

    И телевизия си имат 7/8 при великия чалгар

    Коментиран от #20, #42

  • 18 Честито

    20 4 Отговор
    Пичове-да не се караме тук кой е трябвало да победи. Само ЕДИН субект тук е наясно дали Фики е заслужавал да бъде първи.....и това е небеизвестния ГРАД КАЗАНЛЪК! Затова предлагам той да се произнесе компетентно-нали е навътре в нещата и материята. Ей-казанлъшки тарикат, чакаме те да прочетем твоето авторитетно мнение!

    Коментиран от #23

  • 19 Криза

    43 14 Отговор
    Криза е и арменците си помагат.
    Уж ще спечели едни пари, ама после трябва да върне
    малко от тях на Чичовото.
    Стара схема. Претоплена манджа.
  • 20 Анти Чалга

    23 6 Отговор

    До коментар #17 от "Ами те":

    Вярно забравих за тази тв . Поне ще ни отърват да ги гледаме по национални тв .
  • 21 Масаон

    31 10 Отговор
    Двамата арменци ще си разделят печалбата . Така се става първи .Ако иска първо място , ще даде от наградата малко за продуцента .
  • 22 Всъщност

    77 21 Отговор

    До коментар #15 от "Не ви гледам":

    Кака му Софка е много зле като певица. Имат я за такава чалгаджиите, заради неистовото виене докато изпълнява чалга парчета. За сериозната музика тази циганка няма слух.
    Не може да се отрече, че Фики, макар и специалист в чалга жанра, има глас и е музикален талант. Но и Рафи е такъв. Дори рафи е леко по-добър, защото е и музикант.
    И в крайна сметка решаващата дума в това шоу остана на публиката. Радвам се, че повече хора са гласували за попизпълнителя. Чалгаризацията явно отминава.

    Коментиран от #98

  • 23 Село Казанлък

    15 9 Отговор

    До коментар #18 от "Честито":

    Днес спи още. Няма още коментари .И аз чакам коментари , да го почна . С неговия правопис , мисли , вицове . Най върлия фен на чалгата и сериалите .
  • 24 Абе хора

    17 53 Отговор
    Не разбрахте ли че дори Фики да не е спечелил много хора го харесват.Незнам ама тези които не харесват чалга,като пият две ракии отиват при музикантите и казват,абе дай нещо за душата.Хахаха
  • 25 НЯКОЙ

    38 6 Отговор
    Каква е ползата от тази пошлост, освен пари за определени хора! Възпитанието на младежта с истинска култура, естетика и морални ценности отиде по дяволите още с шоуто на Слави. А сега той е водач за нови идеи, фактически против себе си!
    Този спор кой е първи и втори няма смисъл - всичко е чалга и измама!
  • 26 хахаха

    38 8 Отговор
    Шукар Стораро ли е любимец на народа бря
  • 27 Кой гледа тези патладжански ...

    16 19 Отговор
    Издания на патладжан ТВ ?Какво е това падение след ,,управлението" от Тиквунената хунта на Българоубиеца и разрушителя на България от Банкя?Електората на ГЕРБ си има Патладжанови конкурси за разрухата на младежите....
  • 28 Мелани

    28 9 Отговор
    Нека и Рафи да се облажи.От къде на къде помака трябва да печели.Ама пуста му душа тегло не търпи.Да гледам как турчин ми беснее из бащини ми двори .....Христо Ботев в град на ще се обърне ако ви гледа..
  • 29 Мелани

    18 8 Отговор
    Нека и Рафи да се облажи.От къде на къде помака трябва да печели.Ама пуста му душа тегло не търпи.Да гледам как турчин ми беснее из бащини ми двори .....Христо Ботев в гроба ще се обърне ако ви гледа..
  • 30 Мъглата

    29 5 Отговор
    И тоя сайт се е превърнал в ЖЪЛТ ВЕСТНИК!

    Коментиран от #43

  • 31 Чалгария

    33 6 Отговор

    До коментар #1 от "Брат ми":

    Нормално - в Чалгария чалгарите да реват че чалгаря не е победил ...
  • 32 Денис

    26 6 Отговор
    Арменци сър ,арменци!!

    Коментиран от #65

  • 33 Гост

    51 6 Отговор
    И аз не съм съгласен с второто място на Фики. И то му е много. А малкото хайме да не се пъне много, че видяхме батко му как все се падаше на меко и удобно. Докато другите участници се справяха с невъзможни образи, нашия си пееше песнички на изпълнители с неговия глас.
  • 34 Гост

    14 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Хората гласуват и вотът винаги е реален!" >>> Хахахахаха. И на журЕто оценките ли са реални, според гласуването на хората? хахахахахаха
  • 35 Гост

    8 5 Отговор

    До коментар #3 от "Счупи тъпомера":

    Аз вече не гледам цялото шоу. Само изпълненията. На класирането обръщам канала.
  • 36 Гост

    21 3 Отговор

    До коментар #9 от "München":

    Да изтеглят 1 изпълнител на предаване и всички да имитират него. Който се справи най-добре, той да спечели.
  • 37 Биби Кинг

    16 7 Отговор
    Ега, ерменеца минал мангожерито с едно место у предаванье на кофтиа матреал! Трагедиа на целата вцелена треба да е тва деа! ООНето да обиави траор у целио универс дее!

    Коментиран от #39

  • 38 Хети

    35 6 Отговор
    Тия от малцинствата почват да стават супер нагли и нахални. Би трябвало да бъдат малко озаптени. Но не е луд тоя с баницата...

    Коментиран от #40

  • 39 любител

    10 3 Отговор

    До коментар #37 от "Биби Кинг":

    слушай биби или пиши като хората и не се лигави или не цапай белия правоъгълник с несвързаните си глупости ако можеш изобщо да пишеш
  • 40 любител

    30 2 Отговор

    До коментар #38 от "Хети":

    ами арменеца е виновен канеше един а сега трима роми.утре ще са всичките чалгари-роми.

    Коментиран от #53

  • 41 баба Яга

    33 3 Отговор
    Пълна цигания!
  • 42 а ти

    6 8 Отговор

    До коментар #17 от "Ами те":

    някога гледал ли си я тая телевизия че даваш определения каква е ? докато не изчезнат полу-идиотите като теб оправия няма да има в тая държава но за щастие се появи лъч светлина започнаха да ви махат един по един от ръководните постове и ще му ядете дедовия...
  • 43 хахаххахаха

    5 2 Отговор

    До коментар #30 от "Мъглата":

    явно от скоро го посещаваш тука е така от години освен това имат и много неграмотни драскачи !!!
  • 44 Фуки

    17 4 Отговор
    Кой ги гледа тия глупотевини?
  • 45 Шопландец

    17 3 Отговор
    Какво са се завайкали за Издислав апартамент0. Тоя има пари и му е екстра, не го мислете
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Рафи Б.

    8 3 Отговор
    Първата награда остаря. Трябваше нова.

    Коментиран от #92

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Рафи е талант

    34 6 Отговор
    Фики е един прикриващ се и мрънкащ, колко е добър и колко е възпитан. Това не е вярно. Ето какъв скандал предизвика. Лицето му се изкриви от злоба. Като чу че губи. Рафи беше прекрасен
  • 51 ле ле

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "Да да":

    не може да пее, а вече два пъти спечелил това шоу..дай боже всекиму..а как изглеждал и др.такива глупости не ме интересуват,не всечке са толкова красиви колкото вас..
  • 52 Русия 24 тв

    8 7 Отговор
    ромското предаване на арменците са дали победата на български ром вместо на турския ром и къде е проблема , като никой негледа предаването
  • 53 Българи май няма

    22 1 Отговор

    До коментар #40 от "любител":

    Арменци, Роми,Турци,..... А колко бяха Българите във формата.

    Коментиран от #69

  • 54 Гената

    10 1 Отговор
    Е, резаците клаха армяшки преди век, сега арметата ще позаколят някой фес ! Нормално !

    Коментиран от #55

  • 55 mnbvc

    19 0 Отговор

    До коментар #54 от "Гената":

    След победата на Стефан Илчев почти не гледам това шоу и си мисля че образите които се падаха на Фики бяха нагласени за него,а и като не поканиха Стефан Илчев за участие в последния формат си мислех че гласят Фики за победител,тъй като Стефан е много много нат него,и за това не го поканихаи много се изненадох от крайния резултат
  • 56 Генади Петров

    19 3 Отговор
    Всички пропускате ключов момент - очарователната Михаела. Това е най даровитата и интелигентна певица, която сме имали. А това, че Рафи е на служба при Халваджан трябва да явно да се подчертае. Така ще е като сме оставили фирмаджия да ни омагьосва. Но най ми е смешно и жалко журито и ужилените им физоономии. Толкова лигавщини трудно се изтребват.

    Коментиран от #100

  • 57 Генади Петров

    8 1 Отговор
    Имах предвид циркаджия. Халвата е завършил цирково училище в Русия.
  • 58 Сульо

    13 3 Отговор
    Има ли нормални хора, които да гледат тази тежка noлюциa на молър пясък?

    Коментиран от #59, #61, #62

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Бачо Киро

    9 2 Отговор

    До коментар #58 от "Сульо":

    Не. Младото моме помня, че пее добре, другите ич не ги различавам много, но не знам що се чудят, че колата е дадена на тоя, дет бачка за тях. Къци на дърти години де е тръгнал да се излага ич не ми е ясно, а оня безизвестен бастуняк дето едно време беше за 5 минути музикант в треторазряден бенд и се изживява като Слаш въобщ не знам за къф таквоз е викнат като жури... Иде ти да го шибнеш с лопатата само заради физиономия...
  • 63 vasik atanasova

    15 3 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    БРАВООООО !
    РАФИ Е МАЛЪК ЧОВЕК НО Е ГОЛЯМ ТАЛАНТ
    И ПЯ И ИМИТИРА ФАНТАСТИЧНО ВАСИЛ НАЙДЕНОВ
    А ФИКИ САМ СИ ГО НАБИ С 200 ЩЕ ПРАВИ ЕЛВИС ПРЕСЛИ О МАЙКО МИЛА
    ДРУГИЯ КОЙТО Е БЪЛГАРСКИЯ ИМИТАТОР Е МНОГО ПО ДОБЪР ОТ ФИКИ В ПРАВЕНЕТО НА ЕЛВИС
    ПУСНЕТИ СИ ГО И ВИЖТЕ ЕЛВИС ТОЙ Е МЪЖ ЗА РАЗЛИКА ОТ ФИКИ И Е МАГНИТ ЗА ЖЕНИТЕ ЛЕГЕНДА
    ПУСНЕТЕ И ФРАНК СИНАТРА И ПАК ЩЕ ВИДИТЕ СЪВСЕМ ДРУГО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ТАЗИ ПЕСЕН
    АЗИС БЕШЕ ОЩЕТЕНИЯ А ФИКИ ГО ПОДПИРАХА ПОСТОЯННО
    КЪЦИ БЕШЕ ПО ДОБЪР ОТ ФИКИ ДОРИ
    А ЗА РАФИ ГЛАСУВАХА ПУБЛИКАТА
    И ВСЕКИ СИ ВЗЕМА ПАРИТЕ ЗА КОИТО СЕ Е ПОДПИСАЛ
    КАКВО НЕ ХАРЕСВАТ
    И НА КРАЯ ДА КАЖА ДОБРЕ ЧЕ Е МАГИ ХАЛВАДЖЯН ЧЕ ДА ИМА НЕЩО ИНТЕРЕСНО ЗА ГЛЕДАНЕ ИНАЧЕ НЯМА КАКВО
    ШОУТО НА РАЧКОВ СЪЩО Е НА ХАЛВАДЖЯН
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 asd

    10 2 Отговор
    арменец победил в арменско шоу ? не се учудвам
  • 68 капките

    7 7 Отговор
    Това предаване е отврат никога не съм го гледал трябва да се закрие веднага, рачкоф е абсолютен бу клук затова много зрители не го еб ават вече и мимито го угади и му би шута
  • 69 Истината

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Българи май няма":

    Турци?
  • 70 ЕХОООО

    6 1 Отговор
    КОГА СА ГО ДАВАЛИ ТОВА ПРЕДАВАНЕ ...???
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Бабугер

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "То е ясно, че е нагласено":

    Корупциа по арменски- който плаща- поръчва музиката по български!
  • 73 Крокодил

    7 7 Отговор
    Никой от участниците не може да пее! Това е състезание между музикални инвалиди от което забогатява една арменска фамилия!!!
  • 74 Ха ха ха

    5 4 Отговор
    Ех, тези армрнциии.... :)))
    всичко е честно , бате.. просто сме талантливи :))
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Чичо от село

    9 1 Отговор
    Според нас селяните Михаела трябваше да е първа! За Фикрет гласуват к. рви, п. дали и ма. гали!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Чи кво

    10 1 Отговор
    кво пее фикито. Той нали печели веднъж. Толерантен пред публика, ама зад сцената..? Дали?
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 2021

    8 0 Отговор
    Бай ИВан Горския да беше спечелил,пак е по-добре от Фи.
  • 83 пудел

    8 8 Отговор
    Реших да гледам само финала на този формат. По-фалшиво пеене от това на избрания финалист Рафи не бях чувала. Въобще не се справи с тази песен и не заслужаваше приза.

    Коментиран от #84

  • 84 xa xa xa

    7 1 Отговор

    До коментар #83 от "пудел":

    Васил Найденов,.. как ли се чувства?
  • 85 Българин

    3 2 Отговор
    Слабо предаване, не ми харесва и ми е все едно кой е пръви ли втори и т.н.
  • 86 Рафи1

    11 4 Отговор
    Рафи беше супер през цялото време,и благодарение на вота на колегите си и журито Фики беше на първо място . Също много държаха да им дадат на всеки от участниците по една победа макар и незаслужено... Накрая се видя ,че публиката има вярна преценка и отсъди за истинския талант ! Браво Рафи
  • 87 Константин

    6 4 Отговор
    Рафи е номер 1 !!!!!!!=
    Фики да си гледа чалгата !!!!!
  • 88 Hellish

    13 2 Отговор
    Реалният победител остана трети, Михаела. Единя го бутат щото е арменец другия щото е сач. И българското момиче което пее 10 пъти повече от тях двамата взети заедно и изкърти с всички изпълнения, естествено трета.
    Иначе между Фики и Рафи, все таз, бяха на кантар. И Рафи имаше много силни образи и бай Мангау също,но имаха и греди, Михаела беше перфектна винаги

    Коментиран от #99

  • 89 БГ - България

    11 1 Отговор
    Не съм мн сигурен с изказванията че Фики е толкова много харесван. Беше мн афектиран и замаян на екрана, че Рафи взе приза. Завалйиката беше сигурен че ще е той победителя. Вече си е представял как вози чеветата в колата. За мен по-добър от Милица нямаше. Тя е душа човек. Истинска и позитивна личност. Във Фики няма нищо истинско и да не казвам българско.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Георги v.

    10 0 Отговор
    Фики Стораро е поредния медиен герой, който му подадоха пръст, а той иска да захапе цялата ръка. Ако си истински творец ще приемеш с достойнство загубата. Но той е поредния простак, натрапен ни в медийното пространство. Да не говорим за чалгата, която изпълнява по кръчмите и съмнителните му артистични и вокални качества. Но така е като "компетентното" жури през цялото време му се радваше.

    Коментиран от #94

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Чичо от село

    3 1 Отговор

    До коментар #91 от "Георги v.":

    Особено и най-вече Хилда!
  • 95 абе

    3 0 Отговор
    Как ги гледате тия чалгари, че са и със самочувствие на певци и певици. Добре, че има заблудени като вас иначе ще ходят гладни.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Коко

    5 1 Отговор
    Михаела е истинският финалист, другото е : хубава работа, ама АРМРНСКА
  • 98 Кико

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Всъщност":

    Да те светна само ,че Фики също е музикант с образование и диплома ....и не пада по долу от тоя РафТи или какъвто и да е .... Не може никой да ме убеди ,че е по добър от Фики ,защото Фики надхвърли себе си и дори влезе в женски роли ме веднъж и се справи уникално ....а тоя тъпак дето трябваше да имитира Софи ....никъде го няма ....

    Коментиран от #103

  • 99 Гери

    1 2 Отговор

    До коментар #88 от "Hellish":

    Михаела не пее, а цвили. Ако правиш разлика.
  • 100 Гергана

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Генади Петров":

    Кое й е даровитото на цвилещата Михаела?
  • 101 .......

    1 0 Отговор
    НИТО ЕДИНИЯ НИТО ДРУГИЯ А МИХАЕЛА Е ПОБЕДИТЕЛ ВТОРО МЯСТО КЪЦИ ТРЕТО СОФКА
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.