Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 15:45 3 291 6

Жана Бергендорф обърна гръб на Дамян Попов

  • жана бергендорф-
  • дамян попов-
  • дует-
  • концерт

Певицата не уважи поканата за концерта на дуетната си половинка

Скандалната победителка от „Х Фактор“ Жана Бергендорф беше напът да изплува от тинята, в която е затънала, но уви все нещо ѝ пречи да се задържи на повърхността, въпреки десетките ръце, които се протягат към нея, за да ѝ помогнат. Такъв се оказва и случаят с дуетното изпълнение с нейния колега Дамян Попов.

Песента им „Едно“ завладя класациите и ефира и бързо се превърна в хит. Това беше и идеален шанс позабравената звезда да върне блясъка си и да тръгне отново нагоре. Покрай парчето и видеото към него, двамата обиколиха всички телевизии, за да разкажат за проекта. По всичко изглеждаше, че подадената от Попов ръка е мотивирала Бергендорф да започне отново да твори и да спре със скандалите. Тя дори обяви, че приема поканата да участва в тайния концерт на Дамян Попов, който бе планиран да се случи през лятото.

В шоуто се включиха всички дуетни половинки на добричлията – Анелия, DIVNA, Светла Иванова, Миа…Оказа се обаче, че името на Бергендорф не присъства в анонса за концерта, който ще бъде излъчен премиерно в събота 12 февруари от 23:15 по обществената телевизия БНТ1. От свой източник LifeOnline.bg разбра, че в уречения ден и час за тайния морски концерт на Дамян и неговите колеги, единствено Жана Бергендорф не се появила. Ангажирани звезди като Анелия, DIVNA и Светла Иванова пренаредили графика си, за да уважат своя гласовит колега, единствено безработната Жана не намерила време да отиде на събитието и да пее в звездна компания.

„Тя имаше официална покана и беше обещала, че ще дойде. Трябва да попитате Жана Бергендорф защо не участва в концерта, нека тя да обяснява постъпките си…“ отвърна лаконично Дамян Попов потърсен за коментар от репортер на LifeOnline.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    8 1 Отговор
    Какво ни занимавате с тази наркоманка ?

    Коментиран от #3

  • 2 незнайко

    8 0 Отговор
    Колкото и да има талант това не е реално ! Децата не трябва да и ПОДРАЖАВАТ !
  • 3 многознайко

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Попето на "задна" значи само ще я пере :)))
  • 4 Тази се оля

    4 0 Отговор
    Яко се пудри и вече е жалка .Как пък няма някой да я подхване да се опита да сопре .
  • 5 Уве Зелер

    2 1 Отговор
    Спасен е!!!
  • 6 фАНТОМасс

    1 0 Отговор
    Дрогата не прощава на тази дрогарка !