Last news in Fakti

26 Февруари, 2022 11:11 5 469 6

Неповторимо начало на 4-ти сезон на "Hell's Kitchen"

  • виктор ангелов-
  • кухнята на ада-
  • hells kitchen-
  • hell's kitchen-
  • премиера

Тази вечер зрителите ще станат свидетели на първото предизвикателство извън кухнята и ресторанта – участниците ще трябва да готвят в каравани и да нахранят Копривщица

Снощи в 21:00 часа бе премиерата на дългоочаквания старт на четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България. Новите участници бяха предизвикани да припомнят на зрителите на NOVА гнева на шеф Ангелов, за който той даде заявка, че ще овладее в настоящия сезон.

Още в премиерния епизод феновете на шоуто станаха свидетели на първите кулинарни предизвикателства. Новите готвачи се изправиха пред първата си вечеря в ресторанта, счупена бе и първата чиния, а вечерта завърши с неочаквано решение от страна на шеф Виктор Ангелов.

И тази пролет отборите отново са два – Червени и Сини. В Червения отбор влязоха шпикерът Мариела, „новата любимка на шефа“ Виктория Зайкова, съдържателката на семеен ресторант Юра, кулинарят Анелия, изкусният готвач Елена, семейната двойка Янита и Денислав Делчеви с дългогодишен опит във Франция. Сините куртки облякоха изтънченият кулинар Николай Ангелов, главният готвач Иван, младият пицар Димитър Керемедчиев, готвачът в ресторант със звезда „Мишлен“ Емил, бившият бакар в затвора Калоян, както и опитните готвачи Мартин и Камен.

Ожесточената битка за участниците започна веднага с приготвянето и представянето на ястия с „уникален кулинарен почерк“, които говорят за техните досегашни умения и опит. По изключение високите токчета на Мариела възпрепятстваха поднасянето на порцията ѝ на шефа и тя получи 3 минути да я приготви наново. Въпреки малкия неприятен инцидент, Червените победиха благодарение на отличното представяне на единствения мъж в отбора им Денислав Делчев.

Ресторантът на Hell’s Kitchen България отвори врати и беше пълен с гости, сред които се отличи присъствието на участници от предходните три сезона. Това допринесе за напрегнатата обстановка както в Червената, така и в Синята кухня. На вечерята липсата на координация и хъс у „зайците“ на шеф Ангелов попречи на издаването на поръчките за резервациите. Това доведе до отпращането в общежитието първо на отбора на червените куртки, а след това и на сините. На тяхно място застанаха бившите готвачи от „Кухнята на Ада“, които довършиха вечерята.

„Ако ме бяхте срещнали преди две-три години, щяхте да констатирате, че търпението ми отдавна се е изчерпало.Този сезон си обещах да съм друг човек - обещах си да съм по-търпелив, да бъда по-толерантен, да съм по-добър, да прощавам, да давам втори шанс, ако се налага дори да ви хвана за ръка и да ви водя, докато стигнете до това ниво, от което аз имам нужда. Преди две години всички до един щяхте да сте номинирани“, с неприсъщ уравновесен тон обясни шеф Ангелов на двата отбора. За да докаже доброжелателните си намерения, шефът безусловно даде нова възможност на всички да спечелят неговото одобрение.

Тази вечер зрителите ще станат свидетели на първото предизвикателство извън кухнята и ресторанта – участниците ще трябва да готвят в каравани и да нахранят Копривщица. Дали шеф Ангелов ще продължи да е толкова милостив? Ще успее ли някой да събуди звяра в него? Как ще се справят двата отбора с готвенето на колела? Кой ще отиде пръв на номинации? – всичко това в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядо гошо

    3 0 Отговор
    Беше като някакво опечалено събитие...

    Коментиран от #2

  • 2 мии

    0 5 Отговор

    До коментар #1 от "дядо гошо":

    Да бяхте поканили товарищь Путлер да ви освободи и да разведри обстановката, той е голям шегобиец.
  • 3 Aлфа Bълкът

    4 3 Отговор
    Ставаше за гледане, самият шеф Ангелов си е артист и прави шоуто.
  • 4 Готю

    4 1 Отговор
    Само на мен ли ми се струва че това е брутален театър. По тъп ситком не съм гледал. Уж готвят пък нищо не дават, печки не димят само едни засечени тигани.
  • 5 Гост

    2 0 Отговор
    Тази от Варна как говори нищо не се разбира . Търси какао за да направи , сладкиш който изпусна .Голям смях падна снякий участници.
  • 6 Пийняк

    0 0 Отговор
    Не сакам с шеф Ангелов я. Сакам с шеф Токев азе.