Last news in Fakti

26 Март, 2022 10:25 4 795 12

Светлана Гущерова обяви война на свекъра

  • гущерои-
  • светлана гущерова-
  • анелия-добромира-
  • добромир гущеров-
  • война

Бившият депутат е виждал само веднъж малката Анелия-Добромира

Светлана Гущерова поведе студена война със свекъра си Добромир Гущеров. Тунингованата красавица, която преди 3 години стана майка за първи път, отказва да нарича дъщеря си с пълното ѝ име Анелия-Добромира. Пенсионираната плеймейтка настоява към детето ѝ да се обръщат само с името Анелия.

Кадрите от последния рожден ден на дъщерята на Гущерови също доказват това. Родителите затрупаха детето с подаръци, невероятна украса и торта, но на сладкото празнично изкушение, както и на декора беше изписано само името Анелия, но не и Добромира.

За да се подмаже на свекъра и свекървата, пенсионираната плеймейтка кръсти дъщеря си си с кичозното Анелия-Добромира, година и половина по-късно Светлана роди отново и кръсти и сина си с името Добромир. Дори и това не успя да умилостиви бившия червен депутат Добромир Гущеров, който не се интересува от родните си внучета, защото не харесва снаха си, пише Лупа.

Милионерът е виждал само веднъж малката Анелия-Добромира, когато беше на няколко месеца. Гущеров старши приема като родна доведената си внучка, която се казва Диана. Именно на нея е преписал част от имотите си дядото Добромир. Не така топла е връзката му със снахата Светлана Василева – бивша Гонзовица.

Той никак не одобрява плеймейтката и избора на единствения си син. Милионерът дори не се появи на сватбата на пенсионираната корица на „Плейбой“ и чадото си, а малко по-късно ги изгони и от палата си в „Бояна”, който продаде.

Бившият депутат гледа като писано яйце втората си жена Диана, дъщеря ѝ Мартина Руменова и малката Диана, а не се интересува от единствения си син, Светлана и децата им. Именно това накарало бившата любовница на Георги Иванов-Гонзо да обяви война на свекъра си и да не зачита цялото име на детето, а да я нарича само Анелия.

Анорексичната блондинка решила, че това е начинът да засегне дядото. Проверка на изданието показа, че на миналите рождени дни на детето на тортите и украсата са се мъдрели и двете имена на малкото момиченце.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    29 0 Отговор
    Научила е колко средства е усвоил, а на внучката е дал само трохи от тях, и се е разстроила!
  • 2 Грульо

    23 2 Отговор
    Да си наложат санкции и да искат помощ от НАТО, за да решат тоз изключително важен за България и галактиката проблем.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Светнат

    24 0 Отговор
    Не се дърляй на дъртия гущер, че ще си тръгнеш като Отварачката.
    Малкият гущер няма кьорав лев без тати.
  • 5 Гонзо

    15 0 Отговор
    Боже, Боже колко мъка има по този свят!
  • 6 Браво факти

    15 0 Отговор
    Изключително важна новина............Много ме вълнуваха проблемите на Гонзовица
  • 7 Магарето

    25 1 Отговор
    Този Добромир кога ще го разследват за откраднатите чрез Орел милиарди на българските данъкоплатци?
  • 8 А от мазнене

    13 1 Отговор
    и двете деца ги кръсти на него ! То пък име ли е ?!
  • 9 Reptile

    8 0 Отговор
    Да обяви и санкции, не само война.
  • 10 амамолблалал

    5 1 Отговор
    В смисъл за това намирате време да пишете, колко е важно това за обществото? Я малко разледвания, аналици, интервюта, какви са тия простотии за някакви утайки и крадци, цяло есе. Е не ви ли е срам?
  • 11 глоги

    9 1 Отговор
    Светлана Гущерова обяви война на свекъра си. А ТОЙ ДАЛИ СЕ СЕЩА,ЧЕ ТОВА Е ВОЙНА,А НЕ ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ?
  • 12 Жони

    6 0 Отговор
    Тогава за рожденият ден на сина и който е кръстен на дядо си какво ще напишат само ЧРД за да игнорират името на дядото ли.