Last news in Fakti

14 Юли, 2022 14:31 3 205 18

Светлана не спира да се обяснява в любов на Гущеров (СНИМКИ)

  • христиан гущеров-
  • светлана гущерова-
  • годишнина-
  • любов-
  • връзка-
  • брак

"Ще бъдем заедно във всеки следващ живот", закле се Гущерова на съпруга си

Още първия път, когато Светлана Василева и Христиан Гущеров за първи път обявиха публично, че са заедно, необичайната двойка предизвика сериозна вълна на скептицизъм, предричаща бързия край на техните отношения. Тогава мнозина погледнаха на връзката им по-скоро като на транзакция - всеки от тях получава онова, което иска от другия, за определен срок от време.

Само че очакваният завършек на предполагаемата им сделка така и не дойде, вместо това прерасна в съвсем различно споразумение. Месеци след това двамата застанаха пред олтара, кълнейки се, че винаги ще бъдат един до друг, докато смъртта ги раздели, а както съвсем наскоро бившият еротичен модел увери бизнесмена в пожеланието си към него по случай вчерашния му рожден ден - дори и след това..., пише life.dir.bg.

Може би някои съпрузи биха приели подобно обещание като заплаха, изразяваща желанието на отсрещния човек вечно да ги преследва, без да им дава мира за цяла вечност. Изглежда обаче при Гущерови не е така.

Преди ден мъжа на плеймейтката, от когото тя има вече три деца, навърши трийсет и четири години, а хубавия повод тя отбеляза, публикувайки във виртуалното пространство няколко техни снимки, придружени с трогателно послание, свидетелстващо за привързаността ѝ към него. Трите кадъра, които сподели, са направени на последната им почивка във Венеция, където отпразнуваха деня, в който навремето минаха под венчилото.

Тогава те отседнаха във величествения 5-зведен хотел "Excelsior Venice", построен през 1908 г. в типичен мавритански стил, където по заръка на Гущеров ги чакаха надпис "Love", изписан с розови листа, букет цветя и свещи, посрещнали ги на леглото в стаята им при тяхното настаняване, наред с комплиментите на самия хотел, изразяващи се в бутилка червено вино, шоколадов десерт с череши и още рози.

"Днес Той - Христиан, моят Христиан, моята душа, сърце, първа мисъл и безмерна любов става на 34! Бъди ми жив и здрав поне още 10 пъти по толкова и знай, че ще бъдем заедно във всеки един следващ живот!

Честит Рожден Ден, любов моя!", написа вчера Светлана към изображенията от Италия, през което са се отдали на интимни ласки в един от най-романтичните градове на планетата, изпъстрен от различни цветове, пропит с много история и изобилстващ от спираща дъха красота, над който се стели магическа атмосфера, съчетаваща духа на миналото и настоящето.

На първата фотография те споделят нежна целувка на кей, мигове преди да се качат на гондола, с която да обиколят част от водните канали на дестинацията. Втората е запечатала миг от разходката им по тях с плавателния съд, превърнал се в една от емблемите на мястото, като през нея Гущеров държи ръката си върху крака на жена си, като че ли за да покаже, че тя е само негова. На третата снимка те стоят на брега на Венецианската лагуна, отправили поглед към хоризонта, докато той я е притеглил в обятията си.

Под формата на 24-часови истории в социалната мрежа, блондинката показа на последователите си тортата, която му е поднесла за личния празник, върху която е написано: "Честит рожден ден, любов моя!" на английски език. Десертът обаче съвсем не е толкова впечатляващ, колкото тези, които той поръчва за нея, когато иска да я я зарадва при някой хубав повод. По-сладък подарък от сладкарското изделие обаче е, рисунка от най-голямата им дъщеря Анелия-Добромира, която е го придружава. На нея тя е изобразила семейството им като героите от детския сериал "Прасето Пепа", на който е огромен почитател. Двата дара са допълнени от бутилка шампанско.

Много от популярните родни имена отправиха към Христиан своите пожелания, като сред тях се откроиха Азис, който е близък приятел на Светлана, както и Преслава.

„Да ти е жив и здрав! Бъдете щастливи и все така влюбени", написа изпълнителят на "Хабиби", на което Гущерова му отговори със сърца и целувки.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    11 4 Отговор
    6 месеца още максимум
  • 2 хахахахаха

    38 1 Отговор
    абе я да му секнат паричките да видиш какво обяснение ще има тогава…
  • 3 Голата истина

    30 2 Отговор
    Парица е царица.
    ГолЕма лИбов.
  • 4 Светлана

    28 0 Отговор
    Честит рожден ден,мили мои евро банкноти в портфейла на Гущерчо. Обичам ви !
  • 5 Ами да

    28 1 Отговор
    Ако не е той , на село из пепела в Търговищко ! А ако баща му на "любовта" не беше грабил с пълни шепи народни пари , нямаше да се пилеят за какво ли не - лесни пари , лесно се пилеят !
  • 6 Кум ЕНД Сват Ко.

    16 0 Отговор
    Специални по-здрави от БАДЖАНАК Гонзо!
  • 7 Кифла с бяло сладко

    11 0 Отговор
    Не бе, просто е искала от Буци кинти за нещо
  • 8 жаяиьжж

    20 1 Отговор
    Ако стане така, че този на снимката, Красавец и Мистър Свят Вселенски остане без пари и се разболее, Светланчето точно след пет минути ще му прати смс - не те обичам вече, ще си останем приятели.
  • 9 Малинка

    2 7 Отговор
    Точно така Светлана се прави! Жената трябва да бъде една непрочетена докрай книга!
  • 10 Голем смях

    17 0 Отговор
    Има си хас.То тоя Гущеров...голем убавец бе.Висок,строен,рус...направо Брат Пит.
  • 11 Венета Новакова

    7 2 Отговор
    И аз искам да му родя деца!!!!!
    Искам да видя колемия гущер!!
  • 12 Ако нямаше пари

    13 1 Отговор
    Нямаше да го забележи,дори да се спъне в него!Влюбена в банковата му сметка!Ха ха!
  • 13 Пловдив 1912

    10 0 Отговор
    В случая, съжалявам момчето...тази е манекенка на Лакоста , а той поне е такъв , какъвто е .....
  • 14 дедогошо

    13 0 Отговор
    Много изкуствена и лъжлива жена, той изглежда наивен.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Въпрос

    5 0 Отговор
    Аве тая не може ли да се снима с двата крака на земята?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 котарак с 9 живота

    0 0 Отговор
    Голяма клетва, ама ако в следващия и живот, този красавец е социално слаб, едва ли ще се запознае с него.