Last news in Fakti

24 Август, 2022 14:45 1 283 6

Меган Маркъл стартира подкаст, ето кой беше първият ѝ гост

  • меган маркъл-
  • подкаст-
  • клишета-
  • жени-
  • серина уилямс

Бившата американска актрисa разнищва клишетата за жените

Меган Маркъл стартира подкаст, ето кой беше първият ѝ гост  - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата американска актриса Меган Маркъл, съпруга на британския принц Хари, стартира вчера подкаст, в който ще разнищва клишетата за жените, а първият ѝ гост бе тенис звездата Серина Уилямс, предаде Франс прес.

Дванадесетте епизода на подкаста, наречен "Архетипи" - име, което напомня за сина ѝ Арчи, но и за организация, която тя стартира заедно със съпруга си - ще бъдат "интимни и откровени" разговори между херцогинята на Съсекс и нейните гости. Това се казва в представянето на предаването в мобилното приложение "Спотифай".

В първия епизод Маркъл и Уилямс, които са приятелки и са от Лос Анджелис, разговарят, наред с други неща, за амбицията и за различното значение, което думата може да има, когато се отнася за жена. "Дори не си спомням да съм усещала лично негативната конотация на думата "амбициозен", докато не започнах да излизам със съпруга си", казва Меган Маркъл, визирайки принц Хари. "И според някои очевидно амбицията е нещо ужасно - поне за една жена", продължава тя, предаде БТА.

В началото на август Уилямс обяви, че ще се оттегли от корта след 25 години и 23 титли от Големия шлем. Тя заяви, че иска да се "съсредоточи върху това да бъде майка" и върху "целите си в духовен план".

Херцогът и херцогинята на Съсекс се отказаха от кралския си живот във Великобритания през 2020 г. и се преместиха в Калифорния, където сега живеят с двете си деца. След пристигането си в САЩ те създадоха няколко сътрудничества, включително изгодни партньорства с "Нетфликс" и "Спотифай". Принц Хари се очаква да публикува мемоарите си до края на годината.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    4 0 Отговор
    Да покани гости от партито "Колонисти и туземци" през 2005-та, където съпруга и дошъл облечен като гестаповец със закъснял пубертет. хах
  • 2 Въй

    4 0 Отговор
    Тази вдясно,като я видя и настръхвам. Въй!
  • 3 Нахалната фалшива дърта

    2 0 Отговор
    Не може да достигне на нивото на Серина,, артиската,,.... дори и по,, онова,,...!
  • 4 Джинджър?

    5 2 Отговор
    Само говори за правата на афро-американките. защитничка на афро-американците, боркиня. А в личен план, интересно, баща бял, даже риж, първи съпруг, бял, даже риж, втори съпруг, също бял, също риж. Деца, бели и вероятно рижи. Много интересни съвпадения и предпочитания...Да не би едното да е само правилно поведение в обществото, с цел изтъкване и правене на героиня?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Чичо от село

    3 1 Отговор
    Абе що значи тая дума ,,ПОДКАСТ"..…Нещо много взе да се употребява от нашите мисироци?Що става с българският език?