9 Септември, 2023 07:00 7 463 0

Дневен хороскоп за 09.09.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един малко скучен ден за Козирозите

Дневен хороскоп за 09.09.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес може да измислите невероятни неща. Няма да ви свърта на едно място и това може да ви подтикне да направите едно наистина изумително пътешествие.

Телец

Имате сериозни цели и нищо не е в състояние да ви накара да не ги преследвате, освен собствените ви страхове. Вярвайте повече в себе си и не се опитвайте да омаловажите собствените си постижения.

Близнаци

Сутринта ще се събудите изпълнени с куп прекрасни идеи, но ако си губите времето в безцелни разговори, може да загубите и идеите си. Към обяд може да ви обхване ненадеен страх дали ще се справите с всичко, което сте решили. Не се поддавайте на емоциите, но вярвайте на интуицията си.

Рак

Ако днес обличате нови дрехи, това ще ви донесе благоприятни възможности. Денят е доста по-добър от вчера, но е неподходящ за дълготрайни проекти. Време за възстановяване на силите.

Лъв

Ден за преобразуване и промяна. Не си губете времето в празни приказки по телефона, а действайте. Спазвайте обещанията си и бъдете навреме на уговорените срещи.

Дева

Днес ще ви е доста нервно и напрегнато. Нали знаете, че по този начин не си помагате. Просто се опитайте да бъдете по-концентрирани и да гледате на нещата по-мащабно.

Везни

Философски гледате на нещата и това ви кара да се чувствате свободни и независими. Все пак обръщайте по-голямо внимание на детайлите, нали знаете - малките камъчета преобръщат колата.

Скорпион

Хубаво е да си сложите автоцензура иначе може много да съжалявате след няколко дни. Готови сте да кажете всички неща, които ви тормозят, без изобщо да се замислите, бъдете по-сдържани.

Стрелец

Приемате всичко, което ви се случва твърде драматично. Това може да стане повод за доста изненади, а те определено не са ви любимото нещо. Хубав ден за срещи с приятели и за споделяне на оригинални идеи.

Козирог

Един малко скучен ден. Внимавайте какво и как правите, за да объркате нещата. Трудно ще устоявате на съблазните, а това ще ви кара да гледате по съвсем друг начин на нещата. Любовната среща ще мине по-добре в дома на партньора.

Водолей

Трудно ще ви е да организирате нещата, колкото и да ви се иска да го направите. Най-добре е да ги оставите да следват собствения си ход и да се почувствате свободни.

Риби

Днес може да се чувствате не толкова прекрасно, колкото би ви се искало, току ще се появяват разни недовършени домашни нещица. Опитайте се да гледате по-бодро на света. Дайте си време за почивка, не се опитвайте точно днес да свършите всичко.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА