3 Август, 2024 07:00 4 561 0

Дневен хороскоп за 03.08.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде съботният ден за всяка от зодиате

Дневен хороскоп за 03.08.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

До обяд денят се очертава по-емоционален и напрегнат, сякаш губите почваа под краката си. Затова пък следобедът е истински летен разкош. Време за радост и приятна компания. Не приемайте нищо твърде лично.

Телец

Този ден може да бъде дълбоко духовно преживяване, което ви насърчава да погледнете вътре и да изследвате своите мотивации, вярвания и ценности.

Близнаци

Отложете решаването на всякакви въпроси, които изискват категоричен отговор. Каквото и да кажете днес, утре със сигурност ще искате да си промените отговора.

Рак

Може би днес ще имате желание да смените обстановката, да започнете нещо ново и вълнуващо. Потърпете още няколко дни да започне да расте Луната и тогава действайте. Не възприемайте прекалено емоционално успехите си, защото ще ви костват доста материални активи.

Лъв

Убедете се, че сте напълно в ред от главата до петите, защото днес ще сте толкова разсеяни, че нищо чудно да тръгнете нанякъде по джапанки или по пижама.

Дева

Днес може да почувствате силно желание да помагате на другите или да правите жертви за по-голямото благо. Не, че е нещо лошо, подходящ ден да потърсите отговори на житейски въпроси или да разберете по-дълбоките си мотивации.

Везни

За да свършите нещата добре, първо трябва да сте наясно какво точно искате да свършите, но конкретно. След като сте определили целта, тогава решете как ще стигнете до нея крачка по крачка. Ами вие почти сте я постигнали след всичко това.

Скорпион

Доста добър ден за вас, макар и енергията му да не е от най-силните. Луната я няма на небето, а това е доста изтощително за живите същества. Ден за отдих и равносметка, съответно и за планиране. Утре ще можете да си запишете и новолунните желания.

Стрелец

Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им е това, което прави живота смислен. Ден за търсене на смисъл. Действайте смело, не се скривайте от предизвикателствата.

Козирог

Днес конфронтацията ще отстъпи място на сътрудничеството. А трябва само да направите първата крачка към разбирателството, вместо да се опитвате на всяка цена да се доказвате колко сте велики.

Водолей

Днешните ситуации ще ви помогнат да преразгледате досегашните събития и да си направите някои изводи относно бъдещите си действия. Бъдете практични и не се поддавайте на емоционални манипулации.

Риби

Днес обръщайте по-малко внимание на това какво говорят хората, а повече на онова, което правят. Преднамерено или не, но думите могат да ви заблудят, затова пък действията са по-достоверни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА