Last news in Fakti

28 Септември, 2018 20:38 5 038 10

Затварянето на ”Маринела” е сляпа злоба на задкулисието

  • кпконпи-
  • нап-
  • маринела
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Какво пречи на НАП, на КПКОНПИ на всички разследващи да оставят хотела да работи и паралелно да разследват. Защо трябва на всяка цена като при КТБ да затворят, закрият, задушат, убият ЖИВ бизнес.

Знаете, че недолюбвам собствениците на "Маринела", който за мен ще си остане винаги Японския хотел. Прекалено са далеч от моите представи за управленци на вероятно най-значимия като архитектура хотел у нас. Естетиката му е много над тяхната.

Но .... затварянето на хотела е сляпа злоба на задкулисието, което иска да заграби чужд бизнес. ТОва е подходът КТБ.

Какво пречи на НАП, на КПКОНПИ на всички разследващи да оставят хотела да работи, защото предоставя услуги и генерира приходи, които накрая пак плащат данъци, заплати и т.н. И паралелно да разследват, да установяват, да доказват. А трябва на всяка цена като при КТБ да затворят, закрият, задушат, убият ЖИВ бизнес.

Вече съм сигурен - Корпулентният иска да вземе хотела. Такъв див капитализъм може да се сравни само със средата на 90-те години ,когато борческите групировки направо си вземаха всеки бизнес, който пожелаят. Разликата, че тогава го правеха с борци, сега го правят с държавните институции, за да звучи по легитимно.
Същите мутри, само че във власт.

Коментарът е публикуван във фейсбук


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хроно граф

    64 1 Отговор
    Навремето как разсипаха корабостроителницата във Варна - в деня, в който трябваше да бъде подписан договор с немска компания за строеж на десет кораба, ДС арестуваха директора на завода. Договорът се провали, заводът фалира, след два месеца пуснаха директора, с нещо неясно измърморено.
  • 2 123

    36 0 Отговор
    Точно това правят и сега.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ЖПеец

    5 10 Отговор
    Защо трябва да работи?За да се генерират още кражби ли?
    Правилно е затворен.А и не е голяма загубата,че е затворен.
    Е, тези които ходеха на бар всяка вечер ще трябва да си намерят друго място да си показват бентлитата,S8-ците,AMG-тата и к....те.
    Беше заприличала на автоизложение напоследък.
  • 6 pazenek

    9 4 Отговор
    Завистници! Близо 7 века робство!! Малки душици,нещо което трябва да работи е съсипано!!! Горното ,заради една гадна мутра!!! Няма толкова гадно племе, което е предпочитало десятъка пред свободата!!! Но по онова време поне е имало регламент и чорбаджиите са били прави за себе си!!!!
  • 7 Путкин

    6 0 Отговор
    Някой иска да занули Ветко и да му вземе всичко.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дано да не е вярно

    4 0 Отговор
    То ако се тръгне по пътя на мафията с държавните институции да се разчистват сметки, какво ще стане с тази държава. Представете си държавните служители които трябва да изпълняват тези мокри поръчки как се чувстват, представете си някой кадърен бизнесмен който си е вложил целия живот в бизнеса да му скроят такъв номер.
  • 10 Фактор

    3 0 Отговор
    Прав е Илиян Василев , Хотелът трябва да работи , съответните служби да си правят проверките.