Last news in Fakti
16 Юни, 2020

Одобрявате ли антирасистките протести по света?


Одобрявате ли антирасистките протести по света?
Да
20% (928)
Не
71% (3351)
Колебая се
3% (165)
Не ме вълнуват
6% (290)

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 00000014

    54 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ти с негри в африканска държава сблъсквал ли си се? За да видиш те какви расисти са. А тези минуси ги имаш заради вандалите, които са истински расисти и оправдават грабежите с расизъм. Манталитетът им е като в нашите гета. Все някой друг им е виновен и държавата трябва да им дава.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 Тодор Живков

    36 1 Отговор
    Расизъм е когато към хора с еднакви качества и недостатъци се прилага закон по различен начин само, защото единият има по-различен произход, цвят на кожата или нещо друго. Така че ако един с бяла кожа е крадец или убиец то той трябва да се третира като еди с друг цвят на кожата, ако е крадец или убиец (и т.н.). Но ако не е така е расизъм и в двете посоки. Това няма нищо общо с робството отпреди 1 век и повече. То е отминало и нищо няма да го промени, нито е редно да е причина да се толерира крадеца или убиеца с черна кожа, така като и този с бяла. Другото е малоумие.
  • 6 Terenski

    41 0 Отговор
    Тези протести са подкрепени от няколко милиардери и по нищо не изглежда,че са против расизма-вандалски прояви на група цветнокожи в САЩ. Ако наистина се интересуваха от тези хора щяха да обърнат внимание на умиращите от глад деца в африканските държави,а не на убийството на осъден многократно престъпник!!!!

  • 7 огин

    31 2 Отговор
    Вторият застрелян що е тръгнал, да бяга? Туй да не е нашата милиция, да ги бият и бутат? Там полицаят ако не внимава бива той застреляния? Колко български и колко американски полицаи умират на работа, а?
  • 8 Кучелюбците

    12 3 Отговор
    у котколюбците са промити мозаци.
    🧹🙀
  • 9 Мислещ

    28 0 Отговор
    Не са анти-расистки, протестиращите ненавиждат бялата раса (Включително белите протестиращи) и искат унищожаването й, или най-малкото ограничаването на правата й спрямо тази на черните. Другото, което искат, е безплатен обяд.
  • 10 Знаем ги тия номера

    40 0 Отговор
    Расизъм в САЩ спрямо черните няма. Никой не ги спира да получат образование и да работят, както и правят някои от тях. Останалите обаче са цял живот на социални помощи и наркотици и все някой им е виновен. Те искат да правят престъпления и полицията да не ги закача понеже били черни. Та това е вече истински расизъм. А пък за разните отрепки из Лондон да не говорим - тях пък кой ги "дискриминира"? Или е по лесно да се правят на жертви вместо да работят. Как пък българите и румънците които работеха за минимални пари на Острова не се оплакаха а само безработните черни кибици виждат "расисти"? Айде стига с това лицемерие моля ви се.
  • 11 5555

    35 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    С отговор "НЕ" си казвам мнението!
    Няма върховна раса, но да се обиждаш, че си бял, жълт, черен, кафяв и т.н. и да протестираш за това, това е идиотизъм!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 NikNay

    18 1 Отговор
    Дай да протестираме все ще се намери за какво стига от правилното НПО да плащат правилно.
  • 14 Дарт Мол

    16 1 Отговор
    Както се казва- тука е така. Всички са свободни да се върнат по места. При Боко Харам, Хизбула, Моджехидините, Тамилските тигри, при пиратите от Судан и при партизаните по делтата на Нигер. Една държава е фактор когато има ред и законност, а хората в нея както имат права, така и задължения.
  • 15 Лозар

    2 3 Отговор
    Сега ще онищожаваме гроздето на зелено, а пенсионерите на"първа пенсия" да затворят очи, че са доживяли до пенсия! Честит Видов ден може да се чества не само, на15 юни, има поводи достатъчно!
  • 16 Черен

    27 2 Отговор
    Там негрите са като нашите Роми !
    Същата работа ...
    Повечето не работят и само крадат и правят разни далавери .
  • 17 Ядеитн

    24 0 Отговор
    Откак свето светува негъро си е негър, циганино си е циганин. Те и сами си викат тъй. Нек си протесуват колко си щат ама колкото и золум да правят - немой им са избели суратя.

    Коментиран от #25

  • 18 Иво

    10 5 Отговор
    Ако ромите бяха умните и образовани а ние не?

    Картинката щеше да е същата, но от обратната страна на

    монетата?

    Така е от както свят светува, по-умните напуската гетата!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 фалш

    24 0 Отговор
    Заради някакъв негър който беше доказан престъпник и заплаха за обществото ,запалиха света от протести.Расизмът идва само и единствено от негрите ! Те са представителите на обществото които за всяко нещо крещят расизъм и само те се възползват от тая карта ,за да трупат привилегии.Това е истинския расизъм,ама ние белите сме виновни ,че сме им дали права ,за да ни се качат на главите ! В САЩ от както пламнаха протестите ,негрите разграбиха магазини ,убиха хора и какво ли още не,но там няма расизъм нали ,щото са малцинството ?!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор

  • 22 Русенец

    16 0 Отговор
    В наши дни расизмът го има само заради непрестанните вопли на антирасистите, които и без друго, никой не закача.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 перничанин

    13 0 Отговор
    Интересно и тук при нас имаше протест. Редовните "протестъри" тип бг мама, п*раси лезби*ки, някое и друго негърче, вдигаха плакати срещу расизма. Какъв расизъм, имам познати цигани (работят за мен) , не се обиждат от циганин, а думата ром изобщо не я асоциират със себе си. Хората работят , децата им учат, никой от техните съседи не ги обижда или малтретира,защото са нормални. Плащам им както и на българите.
    Това, че има "плява" сред тях, да се заеме държавата, да им обясни, че освен права имат и задължения. Пътя за справяне е лесен, всички НПО-та вън, няма нужда да дублират държавни органи. Ама свобода,демокрация-лесно е спрете, им външното финансиране и край с тях. Няма расизъм в България, има неглижиране на проблема от страна на държавата и не само от това правителство, а от всички правителства през последните 30г.
  • 25 мои то

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ядеитн":

    Мои да си избелят сурите, като сивата раса подкокоросва белите да се съешават с черните.

    Бог или Природата ако са искали всички да сме от сивата раса (семитската) е нямало да сътворят бели, черни, червени и жълти хора.

    Повече моа да ти обясня, но страхливите и сивите от сайта много трият. Но ти се сещай, защо (?).
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор


  • 27 Този коментар е премахнат от модератор

  • 28 що триеш

    4 0 Отговор
    А ти удобряваш ли погроми и грабежи?

    Коментиран от #31

  • 29 факт

    2 4 Отговор
    българина е расист?

    Коментиран от #33

  • 30 слави

    8 0 Отговор
    Какви антирасистки демонстрации? Това са си живи грабежи под някакви измислени лозунги за расизъм. Живях дълги години във Великобритания, по мързеливи и по нагли люде от черните не съм виждал. Като му кажеш, че е мързелив и скатава и той веднага- брато, какво ти расист ли си? Направиш му забележка,че се е прередил на опашката в КФС и той- ти расист ли си? и така нататък...Нагло и мързеливо племе, също като нашите мургави ,,съграждани". Все някои друг им е виновен и все целият свят им е длъжен, тъй като са черни и са онеправдани. Разбира се и между тях има доста свестни хора, имал съм приятели, но като цяло са пълна ,,гряс'". Та теорията за расизма е разтеглива като турски локум.....
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор

  • 32 Българин

    7 0 Отговор
    Само който не е живял,или работил с негри може да ги защитава. Нагли,мързеливи и със слаб интелект са 90 % от тях.
  • 33 Българин

    8 0 Отговор

    До коментар #29 от "факт":

    Какво срамно има да харесваш и предпочиташ своята раса? Повечето дето лаят в защита на черните не са виждали жив натурален негър в цялата му красота.
  • 34 алоу червените

    2 2 Отговор
    Комунистите, вече не защитавате ли негрите? Нали бехте леви, шумци такива.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата