Last news in Fakti
29 Юни, 2020

Има ли общ фронт срещу премиера, както твърди Харалан Александров?


Има ли общ фронт срещу премиера, както твърди Харалан Александров?
Да
34% (1873)
Не
49% (2724)
Не мога да преценя
4% (214)
Все ми е едно
13% (746)

Коментари

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    56 9 Отговор
    БОЙКО е мутра
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 7735

    33 10 Отговор
    ДАЖЕ МНОГО ЗАКЪСНЯ.СТИГА МАЗОХИЗЪМ.
  • 5 оня с коня

    16 45 Отговор
    Естествено че има "Общ фронт" НА ОПОЗИЦИЯТА срещу Управляващите/в случая Борисов/,но той е САМО "ПО ПРИНЦИП" и поради Разнородността на Претенциите на съответните "Фронтоваци" НЕ Е ОРГАНИЗИРАН,а и НЯМА КАК да бъде.ФАТАЛНАТА СЛАБОСТ на Партиите в Опозиция е,че Никоя от тях няма да отстъпи Лидерското място на Другите,което на практика ИЗКЛЮЧВА възможността за истинско Обединение.Освен това НИКОЯ Опозиционна партия няма Силен и Решителен Водач,който да се мери с Борисов - нито като Политически Опит,нито като Авторитет във Вътрешен и Външен Политически план.А без Конкурентен Водач на някоя Партия ,кандидатстващ за длъжността Премиер просто няма как да бъде изместен Борисов.И съм питал тук в Сайта тия дето викат "Долу" КОГО предлагат на мястото на Борисов и ГЕРБ,а между традиционното мълчание се прокрадна и 1 отговор:"Бе ние да го свалим,пък после ще мислим"!Е няма как да стане по тоя простоват начин бе Умници,щото и да подаде Оставка ББ,като няма Истински конкурент насреща,ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРЕМ!

    Коментиран от #7, #24, #36

  • 6 00000014

    57 12 Отговор
    Народът е срещу Борисов. Троловете, слугите му, администрацията, въоръжените му мутри-гардове добре заплатени, само те са с него.

    Коментиран от #65


  • 7 000

    49 11 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    Това е много смешно твърдение. Целия световен политически елит му се подиграва и не го има за човек, защото за тях е важна територията БГ която той продаде преди 7 години. Остават ви още 3 да се осъзнае те и да си осигури те живот някъде другаде, защото след 3 г. Ако все още сте живи ще трябва да напусне те само с дрехите на гърба си. Продължавайте да спорите. Има подписани документи, които още са тайна. Най-вероятно като ви ваксинират ще я на пуснете след 365 дни. Ако предположим, че ваксинирането започне 2021 значи точно навреме, за да им остане на краварите 1 г. Да ви напъхат в чували и разчистят терена. Демек да сринат всичко що е построено.
  • 8 Падналата

    11 45 Отговор
    русофилска маса прави някакви напъни , но да внимават да не се омажат в екстременти от напъните си ! НЯМА ДА ДОПУСНЕМ РУСКО РОБСТВО ВТОРИ ПЪТ, ДА ИМ Е ЯСНО !

    Коментиран от #11, #12, #14

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 докога крадците ще имат трибуна

    34 5 Отговор
    Ако все още няма , трябва да има. Фронт за спасение на Отечеството ( ФСО ). Баш ме брига крадецът от Напоителни системи какво е твърдял.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 Кренвирш

    14 7 Отговор

    До коментар #8 от "Падналата":

    Да питам само какво са "ЕКСТРЕМЕНТИ" че не мога да се сетя нещо?
  • 13 ХУ Ю

    6 23 Отговор
    ВСИЧКО ОКОЛО ....ТОЗИ ИЗОБЩО АМА ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА,ПОВЕЧЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО КАКВО ЩЕ Е ВРЕМЕТО НА 29.07 НА МАРС

    Коментиран от #51, #53

  • 14 шундурко

    17 9 Отговор

    До коментар #8 от "Падналата":

    НАЛИ СЕ СЕЩАШ ,ЧЕ ТОЧНО ОТ ТЕБ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ,
  • 15 милиционер

    36 7 Отговор
    ако имаше общ фронт, досега да сме го забавили. всеки нормален българин го ненавижда !

    Коментиран от #23

  • 16 Не опозицията

    37 5 Отговор
    А нормалните българи са против Хунтата, която е овладяла цялата държава. В света ни се подиграват заради този “премиер”.
  • 17 св Тйквуний

    30 6 Отговор
    .............Той просто се изпуска по всички ...фронтове !!!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор

  • 19 Един

    23 4 Отговор
    ДА! фронта е ОБЩОНАРОДЕН! Бойко се крепи САМО благодарение на мутренския (борческия, мафиотския) антураж в държавното управление
  • 20 SDEЧЕВ

    1 21 Отговор
    Какъв Борисов,какви пет лева.Това е поредния опит на КГБто да цака човека на ЦРУто. Народе трябва да изберете ушанки и лопати или само лопати.Грабвайте едното и на есен идват избори.Може и да направите някое изобретение или иновация и тогава да оставите и лопатата и да запалите някоя друга пура.
  • 21 Гларус

    18 6 Отговор
    Не знам да ли има, но трябва!
  • 22 988765432

    3 17 Отговор
    Скачат мишлетата ,но като дойде котарака се разбягват
  • 23 Националист

    5 27 Отговор

    До коментар #15 от "милиционер":

    Нормалните го харесваме платените го плюят. Единствения който след власт съхранява доверието на народа

    Коментиран от #27

  • 24 перничанин

    3 18 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    Незнам защо никой не ти отговори. Оня който се е опитал (7) със странния правопис е писал глупости. Кого предлагате да смени Боко.????

    Коментиран от #26

  • 25 нмб

    22 3 Отговор
    Анкетата трябваше да бъде "Има ли общ фронт срещу Президента Радев?".
  • 26 нмб

    15 6 Отговор

    До коментар #24 от "перничанин":

    Троловете платени се разпознавате по въпроса- кой предлагате да го смени. От години набивате една е съща мантра.

    Коментиран от #42

  • 27 милиционер

    15 3 Отговор

    До коментар #23 от "Националист":

    излиза , че "нормалните" обичат да са крадени и мачкани от самовлюбена нискочела мутра. може би сте прав.
  • 28 ерт4564

    3 21 Отговор
    Бате Бойко ти си номер 1, ние те обичаме и сме зад теб, няма да се предаваш
  • 29 На народа му писна

    22 3 Отговор
    Какъв общ фронт и какви 5 лева.Опозицията,ако има такава в парламента, не е повдигнала и един въпрос за издънките на премиера.Дори и Радев,като президент,вместо да използва положението си и да упражни натиск върху прокуратурата,всички сигнали,снимки,записи да се разследват,участва само с намеци за облика на мутренска държава,но нищо повече.А този премиер,заедно с неговата партия,е завзел всички структори на управление и се е ожълтил до ушите.Силовите структори,вместо да защитават държавата и народа защитават него и престъпната му партия.Какъв общ фронт и какви 5 лева.Опозицията,ако има такава в парламента, не е повдигнала и един въпрос за издънките на премиера.Дори и Радев,като президент,вместо да използва положението си и да упражни натиск върху прокуратурата,всички сигнали,снимки,записи да се разследват,участва само с намеци за облика на мутренска държава,но нищо повече.А този премиер,заедно с неговата партия,е завзел всички структори на управление и се е ожълтил до ушите.Силовите структори,вместо да защитават държавата и народа защитават него и престъпната му партия.Прокуратурата,вместо да разследва корупцията във власта, се е концентрирала върху отнемане на бизнеса, по скалъпени обвинения.На народа му писна, и вече не иска само оставка а и СЪД.
  • 30 Byg

    6 18 Отговор
    Че има такова нещо като общ фронт против Борисов , никой не се и съмнява , но бих разширил кръга те са против ГЕРБ , Гешев , против прокуратура , против закона , против щаба за каквото им се плати голяма част от тях от ония 80% от определението на комуниста , другите все по рехави останки от червените маймуни и няколко еднодневки които сега се пръкват на хоризонта. Ще го видим фронта по времето на четвъртия мандат.
  • 31 ПО56

    22 4 Отговор
    С фронт или без фронт Баце и ГЕРБ трябва незабавно да си ходят след тези всички скандали по време на управлението им, отделно беднотията, корупцията, престъпноста, анархията.
  • 32 ИМА

    19 3 Отговор
    има общ народен фронт срещу премиер мутрата ---- ИМА И ВИНАГИ Е ИМАЛО НО КОЙ ГИ ПИТА
  • 33 ПАЗИТЕЛЯ НА ПАРИТЕ НИ

    19 3 Отговор
    НАРОДА ИМА ДОВЕРИЕ НА НАРОДА ЧЕ ТОЙ ПАЗИ ПАРИТЕ НА НАРОДА В НЕГОВОТО СИ ЧЕКМЕДЖЕ !
  • 34 Тодоров

    23 2 Отговор
    ГЕРБ и Бойко Борисов сами си създадоха фронт срещу тях. Мероприятията на Гешев само вдигат пушилка, но по най-важните въпроси за морала и етиката в ГЕРБ (къщата в Барселона и нощното шкафче с милионите), въпроси, които живо интересуват българина, мълчи като бито д...е. Напомня ми за Александър Матросов, геройски защитавайки с "гърди" принципала си. И защо няма "отстрелян" нито един висш гербаджия. Например Захариева, съпругът и с АЛЕПУ, явен конфликт на интереси и доста други. Напомнят ми за СДС - 10 години крадене и създаване на седесарска богата класа, след което са в забвение и спокойно си харчат крадените милиони. Бойко, давай ревизия на прехода. Вече ни дойде до "гуша".
  • 35 подлоги на злото САЩ

    20 2 Отговор
    Ако не бяхме подлоги на Империята на злото САЩ`,това нямаше как да се случи,да ни управляват и грабят доказани мутри.Освен че ограбват държавата ни ежедневно, превърнаха държавата ни политика в антируска пропаганда,и вместо да използват изгодите от руските проекти,от които България може само да се обогати,те инвестират милиарди посока САЩ`,за да се харесат на новите си господари.Досега от хъбове,тръбопроводи и хартиени самолети сме поне 20 милиарда на минус,а колко още ще бъдат,ако оставиме престъпниците от власта,никой не може да каже.Аз искам референдум,за излизане от НАТО,и закриване на всички американски бази.Когато един премиер или една власт са корумпирани,и истината за тяхната корупция е засекретена в държава като САЩ`,е нормално да подскачат и правят каквото им кажат.Трябва да се отървем от корупцията а след това и от САЩ`,С тях нищо добро не ни чака.Протести и плакати,трябва да има пред американското посолство.Да си вземат и Борисов,партията му и Гешев,и всички които са им марионетки във власта.На нас антибългари не ни трябват.
  • 36 Наблюдател

    15 1 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    Ще сложим оня с магарето. Сляп кон.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор

  • 38 АНЕНЕРБЕ

    16 2 Отговор
    Ако имаше общ фронт срещ СИКАДЖИЙСКАТА МУТРА този отдавна щеше да е в затвора с цялата действаща с него ОПГ.

    Вижте с какво се занимава КРУШОВСКАТА СЕЛЯНКА играеща го опозиция. Та се бори за живота на козички , когато само за 2019 годана благодарение на този мутренски решим от този свят са си отишли 108 500 българи!!! Един окръжен град си е отишъл само за година.

    КОЛКО ОЩЕ ОКРЪЖНИ ГРАДОВЕ ТРЯБВА ДА СИ ОТИДАТ ЗА ДА РАЗБИРИМ, ЧЕ МУТРАТА И НЕГОВАТА ОПГ ТРЯБВА ДА ОТИДЕ В ЗАТВОРА?!

    ВРЕМЕТО НА ДРЪНКАНЕТО И ПИСАНИТО ПО ФОРУМИТЕ ОТДАВАНАЕ ИЗТЕКЛО.

    ЗАБРАВИХМЕ ЗА ПЛАМЕН ГОРАНОВ , КОЙТО ИЗГОРЯ КАТО ФАКЕЛ ЗА ДА СВЕТИ И НИ НАПОМНЯ, ЧЕ НЕ БИВА ДА ДОПУСКАМЕ МУТРИТЕ И ТЕХНИТЕ РАКОВИ ОБРАЗОВАНИЯ ПОВЕЧЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.

    Коментиран от #60

  • 39 референдум

    19 2 Отговор
    Аз искам закон,който озаконява референдум,като вот на народа за премахване на закони и решения от парламента,които са в ущърб на държавата.Този парламет а и който и да е следващ´,може да бъде отбор от папагали и да си правят каквото искат,както е сега с ГЕРБ.Трябва да има сила,която да им се противопоставя.Това,че парламентаристите са избрани от народа на избори,не доказва,че те са избрани по честния начин или с присъствието и делата си заслужават да участват в ръководенето на държавата.Всеки,който е нарушил законите или е корумпиран,трябва да бъде съден и свален от власт,а не да чакаме гарваните от парламента, да не му извадят очите,защото е от тях.Искам референдум,за незабавно сваляне от власта на Борисов и ГЕРБ и съд за престъпленията срещу народа и държавата.
  • 40 В.В.П.

    11 1 Отговор
    Разбира се,че има....Нормално е....Ако няма ,значи в България имаме проблем.....
  • 41 В.В.П.

    12 4 Отговор
    Разбира се,че има....Таквиз самозабравили се кратуни никой не трае никъде....
  • 42 перничанин

    1 7 Отговор

    До коментар #26 от "нмб":

    Добре де, както искаш ме наричай, но дай отговор. КОЙ??? Защото в противен случай трала си ти.

    Коментиран от #44

  • 43 След такива скандали

    10 2 Отговор
    Най голямата опозиция е Народът!
  • 44 малко са ти ваздействали мозъчно

    7 2 Отговор

    До коментар #42 от "перничанин":

    Колега , малкочка така ти е килнат въпроса. Боцката трябва до си понесе последствията за некомпетентност , простотия недопустима за заемането на подобен пост , корумпиране на цялото това дето по погрешка все още се именува държава ,провал на интересите на държавата в международен план , енергетика , сигурност и пр. Па кога турат сергийката с кандидатите да ни оправят , всеки да си избира.

    Коментиран от #55

  • 45 чичо

    4 8 Отговор
    Не знам какъв фронт има но открай време се знае,че ако другите не могат да си разиграват коня както си искат,значи някой си върши добре работата.
  • 46 турбо

    4 9 Отговор
    Скимтят ли червените всичко е наред.
  • 47 йико

    10 0 Отговор
    Така искат да е понеже губят контрол от кражби и др. мафиотски приоми и сега отклоняват вниманието с второстепенни подлоги на високи постове, но се лъжат народа не е толкова прост, дори и да пробутват Славчо.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор

  • 49 Новина

    12 0 Отговор
    Мафиот № 1 вдигнал кръвно. Тепърва много ще плаща за всички золуми спрямо България.
  • 50 hremko

    9 1 Отговор
    Разбира се, че има общ фронт. След като обраха народа до шушка, сега едните бандити цакат другите. След като и тези пари свършат, Догаn и Пеефски ще видят сметката на Боко.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор

  • 52 Kiko

    3 1 Отговор
    Ами като не те интересува чий го дър виш тука бе пар цал.Или искаш да забележиме че има утре пки като теб,които не гласуват за никой.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор

  • 54 СТАЛИН

    5 1 Отговор
    ЕДНО ВРЕМЕ ЗА ДА СЕ СВАЛИ ДИКТАТОРА АДОЛФ ХИТЛЕР Е ТРЯБВАЛО ОБЩ ФРОНТ И СЕГА ЗА ДА СЕ СВАЛИ МАФИЯТА И ГЛАВНИЯ МАФИОТ ТРЯБВА ОБЩ ФРОНТ.
  • 55 перничанин

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "малко са ти ваздействали мозъчно":

    Е , това ни е грешката. Сергииката я определят тия същите и при сегашните условия пак Боко ще е напред. Гласувах на референдум, а именно поименно гласуване за всеки един кандидат депутат . Тогава ще се сърдим на себе си, но пък "калинките" ще намалеят. Мислиш ли , че при избори днес ще гласувам за Боко или Курнела, не, но бих гласувал за сегашния кмет на Перник, нищо че съм срещу БСП.

    Коментиран от #63

  • 56 Осведомен

    3 0 Отговор
    ДПС разполага с база данни /досиета/ за значителен брой личности, бъркали в кацата с меда или направили други прегрешения и нелицеприятни действия, които тези лица не искат да бъдат показани на публиката. По този начин ДПС ги рекетира и ги държи в подчинение и в дадени моменти ги използва. В случая Харалан е един от тях.
  • 57 Наблюдател

    5 1 Отговор
    Ако имаше "общ фронт" с него е свършено!
  • 58 Безразличен

    0 1 Отговор
    Аполитичен съм
  • 59 Коментиръх

    0 1 Отговор
    Коментиръх
  • 60 един от стадото

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "АНЕНЕРБЕ":

    точно. По- скоро на хайдушки чети я караме и чевермета/македонска наденица/. Всяка коза/партия/ за своя крак/. Българинът не е свикнал на обединение/кой бе, оня ли ще ми каже как се прави държава и управлява/. До като има леви, ултралеви, десни, ултрадесни, лумпени, продажници, прекупвачи и продавачи на гласове/души/ така ще е..
  • 61 Спасчо

    2 0 Отговор
    Тонанего все някои муе крив!Света вода демек.
  • 62 възпитаник

    0 1 Отговор
    какъв общ фронт той от секретар само ни ограбва с подло---- си
  • 63 един от стадото

    3 1 Отговор

    До коментар #55 от "перничанин":

    не познавам кметът ви, може и да си прав. Но местните избори са само донаместване на антуража и слугинажа. ''Аз работя добре и с турските кметове по селата, и с някои от бесепето'' беше казал оня от жипката при едно посещение в Котел миналата есен. Може да прост, но е хитър- оплете си кошника и докато има доброто на ''почетния председател'' на една етническа партия няма мърдане, за жалост. Ще дойде есента, ще турят пак бариерите, ще забранят митингите и събиранията пак и то ''законно''. Вируса му дойде дюшеш, сам не е очаквал такава манна небесна..

    Коментиран от #76

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор

  • 65 СКОРПИОН

    0 7 Отговор

    До коментар #6 от "00000014":

    До№6! Ти как разбра,че народа е срещу г-н Борисов?! Вие, комунистите, изглежда, вземате този народ за носна кърпичка! Вие, в името на този народ избихте 60 000 невинни българи без съд и присъда! Вършехте безчинства цели 45 години с превратаджийско си управление! Кой и кога е питал този изстрадал народ? Никога! Пълна диктатура! Ти си това малко, червено неузряло тролче, за което говориш и се пениш да ни даваш акъл! Нейси! Когато дойде на власт Болшевишката хунта БКП-БСП, какво да очаква този народ : ще оправите съдебната система, здравеопазването, образованието, пенсиите, безработицата, няма да има хора, които да ровят по контейнерите! С една дума: "Равенство, братство, свобода", отдавна изтъркани лозунги! Народа ни е мъдър, но и лесно доверчив, и Вие пак ще се опитате да го излъжете! Дано и този път, народа ни да прогледне и постъпи мъдро, аз вярвам в това!!! СКОРПИОН !

    Коментиран от #69

  • 66 JEFF

    4 0 Отговор
    Ако имаше такъв, Борисов отдавна щеше да е зад борда.
  • 67 СТО ПРОЦЕНТА

    4 0 Отговор
    ИМА И ТЕПЪРВА ЩЕ ИМА ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА СРЕЩУ СИКАДЖИЯТА
  • 68 НЯМА НАЧИН

    5 0 Отговор
    БОКО НЯМА ШАНС РЕЩУ НАРОДА , ИСТОРИЯТА ГО Е ДОКАЗАЛА - НАКРАЯ НАРОДА ПОБЕЖДАВА , ЗА ДА ДОЙДЕ СЛЕДВАЩИЯ МЕРЗАВЕЦ

  • 69 ОлигУфрен

    5 0 Отговор

    До коментар #65 от "СКОРПИОН":

    Ай стига с тези комунисти бе! И Винету е бил комунист, и Сеска Сачева, Чехлю-комсомолски активист, Цвъ Цвъ-ДС! Ма вие бившите най-много цирикате против себе си! К'вото и да правите си оставате такива-червени!
  • 70 ПЪРШИНГ

    5 0 Отговор
    РАДЕВ ЯКО Е ВЪОРЪЖИЛ ДРОНА С ТАЙНИ ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ , САМО ЧАКА ДА ЗАРЕДЯТ БАТЕРИИТЕ И ПАК ЩЕ УДАРИ ЖЕСТОКО ПО ГЛАВНАТА КВАРТИРА НА ЗЛОТО
  • 71 ВЕРОЛОМНА ПОБЕДА НА РАДЕВ

    3 0 Отговор
    ПОМНИМ КАК ЕЛИМИНИРА ЦЕЦКА И ЦЕЦО КОГАТО ТЯ СЕ РАЗПЛАКА ЧЕ КОМУНЯГИТЕ ТАКОВАЛИ ТАКОВАТА НА ТАКОВАТА -------------- ПРОСТО СИ ЗАМЪЛЧА И 3 МИЛИОНА ИЗБИРАТЕЛИ СКОЧИХА КАТО ЕДИН СРЕЩУ ЛЪЖАТА ----- ПОДЦЕНИХА НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ И БЯХА УБИТИ МЪРЦИНА --ТАКА ИМ СЕ ПАДА !
  • 72 Чух в рейса

    0 1 Отговор
    Още от времето на соца е така - бизнес на ДС(БКП)! Като хванат наркотик и го препродават, а за нас тъпите изгарят демонстративно брашно в пещите на Кремиковци! Фармация Дупница е създадена за производство на каптагон - Западът беше пропищял!След 1989 г. каналите се запазиха и бяха поверени на "наши" хора! И така 30 г. !!! Скандалът сега е малко по- силен бушон, за да оцелеят баш майсторите!!!
  • 73 не гласувах

    1 1 Отговор
    Каква е тая тъпа анкета? Питайте службите му и Гешев, сигурно са по-осведомени.
  • 74 Sofia

    1 1 Отговор
    Бeдaтa e, чe aктивнo cтрoитeлcтвo ce зaбeлязвa caмo при Тиквaтa. При нe Тиквaтa прocтo ce cлaгaшe мaркирoвкa нa извecтнaтa cъc cтaрoтo cи имe Aвтoмaгиcтрaлa Люлин oт кръгoвoтo дo Плaнинaтa зa дa минe инcпeкциятa нa EC и тoвa e. Изгрaдeния учacтък дo Cтaрa Зaгoрa пък oт вcички кoмeнтaри рaзбирaм, чe e трaгичeн, a тoвa бeшe при eднo другo упрaвлeниe.

    Aз нe зaщитaвaм или нaпaдaм нитo Cтaнишeв, нитo Бoриcoв, зaщoтo пoлитикaтa e нeщo, oт кoeтo ce oпитвaм дa cтoя възмoжнo нaй-дaлeчe, нo прocтo кoгaтo фaктитe гoвoрят, нямa кaк дa cпoря.


    Нямa cъбoтa, нямa нeдeля - Cтaнишeв инcпeктирa мaгиcтрaли |
    Прeмиeрът и миниcтър Гaгaузoв щe прoвeрявaт cтрoeжa нa мaгиcтрaлa "Люлин" |

    Прeмиeрът ce кaчи нa бaгeр и прeрязa лeнтaтa нa чacт oт мaгиcтрaлa - Прeмиeрът Ceргeй Cтaнишeв ce кaчи нa бaгeр зa първaтa кoпкa нa aвтoмaгиcтрaлa “Люлин” в cрядa. 19-килoмeтрoвoтo мaгиcтрaлнo...
  • 75 Мамут

    0 0 Отговор
    Защо няма десни в парламента? Христо Иванов разби десницата. Нарочно или от глупост - това е без значение! В България имаме обединение на държава и мафия , а от другата стана хиляди малки вождчета, от които всеки се мисли за център на вселената. Така мафията ще си вилнее 500 години (докато някой окупатор не дойде да ни "освободи".)
    Познато, нали?
  • 76 анонимен

    0 1 Отговор

    До коментар #63 от "един от стадото":

    63 - Не познаваш кмета ни, ела и преспи една вечер в дома му и на сутринта ще бъдете вече интимни приятели. После безпроблемно ще посещаваш и кметовете на турските райони. Хайде на добър път .

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата