Анкета

Може ли българската земя да изхрани народа ни, както твърди Нинова?

Да
91% (4792)
Не
8% (400)
Не мога да преценя
2% (98)
Въвеждане на коментар към анкетата
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към анкетата
преминаващ
(гост)

Неутрално
1 Отговор
може много работи да са по-добре ако не се краде толкова

Оценка:
-1 +65

Бурканбанк
(гост)

Неутрално
2 Отговор
Може, ако не се крадат толкова пари от евросубсидиите и ако се обработва цялата обработваема земя или поне по-голямата част от нея.
В момента се обработва нищожен процент от обработваемата земя.

Коментиран от #40


Оценка:
-4 +45

ГРАД КОЗЛОДУЙ
(гост)

Неутрално
3 Отговор
преминаващ гост е прав точно така е господине

Оценка:
-3 +32

Сандо
(гост)

Неутрално
4 Отговор
Изобщо не е толкова просто,както на някои им се струва.Ако се вземат данни отпреди 30 г. - да,дори две Българии.Но оттогава толкова много беше унищожено,къде от глупост,къде под чужд натиск и в чужд интерес.Не трябва да се забравя и ограниченията,наложени ни от договора за влизане в ЕС.Включете и особеностите в самите процеси и ще се убедите,че тук дума трябва да имат специалистите/доколкото все още ги има/,а не политиците,които с учудваща ефективност съсипват всичко,с което се заемат.

Коментиран от #71


Оценка:
-4 +38

NikNay
(гост)

Неутрално
5 Отговор
Ако продължава така да намалява населението ще има и за износ

Оценка:
-5 +39

розово
(гост)

Неутрално
6 Отговор
Земята не иска празни приказки като на Нинова а работа.

Коментиран от #7, #62


Оценка:
-31 +22

ГРАД КОЗЛОДУЙ
(гост)

Неутрално
7 Отговор

До коментар #6 от "розово":


земята не ще молитва а мотика

Коментиран от #10


Оценка:
-0 +37

месара
(гост)

Неутрално
8 Отговор
може ако бсп го няма а вождовете бъдат вкарани в затвора защото те работят против българите !

Оценка:
-32 +17

Айхман
(гост)

Неутрално
9 Отговор
Разбира се ,че може.В миналото бг земята е изхранвала бг народа и Германия с почти 100% ръчна обработка.

Коментиран от #14


Оценка:
-1 +46

ром
(гост)

Неутрално
10 Отговор

До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Нинова ми обеща помощи и аз хвърлих мотиката.

Коментиран от #67


Оценка:
-35 +6

Як Копелдак
(гост)

Неутрално
11 Отговор
Хранеше ни като бяхме 9.5 милиона, а сега нямаме и 5 милиона.

Оценка:
-3 +40

Фактолог
(гост)

Неутрално
12 Отговор
Как да ни изхрани, спомням си Дилян Дорон пестеше от закуски и за една година натрупа десетина милиона пара в кеш. Да беше само той, около него, пък и сега цялото депутат и администратор пестят и от обяд, и от вечеря, че и нощем не лягат, за да пестят, какво да остане за народа???

Оценка:
-1 +27

ФАКТ !!!
(гост)

Неутрално
13 Отговор
Твърдо НЕ !!! За много българи НЯМА хляб в България !!! Друг е въпроса за земята ни !!! Да може да ни изхрани !!! НО ЗАЩО се вкарват боклуци,а не се произвежда качествена храна за нас и за износ ??? Всичко правите НАОПАКИ ДРУГАРКО Нинова !!! И то затова,че да печелят определени хора !!! И чак сега се загрижихте за българския пазар !!! От АЛЧНОСТ всичко вършите както си искате !!!!

Оценка:
-22 +20

Да !
(гост)

Неутрално
14 Отговор

До коментар #9 от "Айхман":


Той простия народ копаше на полето за жълти стотинки !!!!

Коментиран от #51


Оценка:
-25 +9

ДРУГАРКО Нинова !!!
(гост)

Неутрално
15 Отговор
Вие нали ЯДЕТЕ биологично чисти продукти,а НАРОДА яде боклуци !!! Или трябва да си произвеждат сами хората,защото нямат пари за скъпа хубава храна !!! И ваши хора изкупуват без пари земеделска земя от българите,за да получават СУБСИДИИ !!! Какво произвеждат те си знаят !!! Колко консервни заводи има в България ??? Може много неща да се правят от наша продукция !!! Много малко ще се внася отвън,ако си произвеждаме всичко !!! Родното производство е най-доброто !!! Ще има и много работни места !!!

Оценка:
-10 +19

Рошко
(гост)

Неутрално
16 Отговор
Може да изхрани не само нас, ама не може вас алчните политици да нахрани

Оценка:
-3 +39

ГЕРБ
(гост)

Неутрално
17 Отговор
Може ама на нас така не ни е изгодно.

Оценка:
-6 +23

Ю Кортес
(гост)

Неутрално
18 Отговор
Може,ако не е БСП,помним Жан Виденовото време

Оценка:
-30 +9

Що за тъпа анкета
(гост)

Неутрално
19 Отговор
Ако тук не може,незнам къде може.

Оценка:
-1 +29

ретро
(гост)

Неутрално
20 Отговор
Някога в магъзина имаше щанд ,,битова химия" сега целият супермаркет е ,,хранителна химия,, храната излиза от завода,а не от земята!!!

Оценка:
-2 +33

другарят
(гост)

Неутрално
21 Отговор
Поредният идиотски въпрос на мисирките! По времето на "лошият социализъм" българската земя изхранваше 9 милиона българи и още толкова хранителни продукти се изнасяха!

Коментиран от #41


Оценка:
-1 +31

дърта комуняга
(гост)

Неутрално
22 Отговор
толкова сте алчни, нямате наяждане .....

Оценка:
-16 +7

Гост
(гост)

Неутрално
23 Отговор
Земеделската земя е достатъчна да изхрани двойно по голямо население в България. С всичко необходимо - месо, плодове, зеленчуци, хляб! И не се иска много, просто да не се краде от земеделието и алчните фермери да се пляскат по ръцете, когато проявят алчност. Да се контролира спазването на закона! Но контролните органи да са германци. Все ще може да платим на 20 000 души германци контрольори и нещата ще се оправят.

Оценка:
-4 +22

ИВАН
(гост)

Неутрално
24 Отговор
Може да изхрани и три народа благодатната и свещена Земя Българска, ама жадни, и алчни нагли човечета я отровиха и продължават всеки ден

Оценка:
-1 +30

гост
(гост)

Неутрално
25 Отговор
Със сигурност може,но от къде толкова мотики?

Оценка:
-2 +9

В.В.П.
(гост)

Неутрално
26 Отговор
АКО СЕ НЕ ПЛЮСКА МНОГО,ШЕ ИМА ЗА ОКОЛО 20МЛН...АКО СЕ ПРОДЪЛЖАВА С ТЕЯ ФОНДОВЕ МЕНТЕ...САМО АГОНИЯТА СЕ ЗАСИЛВА..,,,В КРАЙНА СМЕТКА СЕ ДОБАВЯ И ХИМИЯ... НЕИЗБЕЖНО Е...ЗАБРАНЯВА СЕ ВНОС ...И САМО СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО...И КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВО ТО..РАЗБИРА СЕ.

Оценка:
-1 +18

някои
(гост)

Неутрално
27 Отговор
краде се много ,това е проблема

Оценка:
-1 +22

ртр
(гост)

Неутрално
28 Отговор
Нинова пак неадекватна. Когато държавата се тресе от скандал след скандал, тя със земята се захванала. Оня ден за овцете говореше. Да внесе вот заради земята. Тя е специалист по закъснелите или предварително обречените вотове.

Коментиран от #76


Оценка:
-19 +11

ufo
(гост)

Неутрално
29 Отговор
Може, разбира се! Само трябва селяните да се върнат по селата и да я обработват,а не да се тикат по градовете да вгорчават живота на гражданите.

Коментиран от #30


Оценка:
-17 +7

ртр
(гост)

Неутрално
30 Отговор

До коментар #29 от "ufo":


Кой закон дели хората на граждани и селяни? Как реши, че едни хора трябва да живеят само на село, а други само в града?

Оценка:
-10 +15

Факт
(гост)

Неутрално
31 Отговор
България може да се самоиздържа и то с доста добър стандарт, АКО се управлява съвестно, целесъобразно, грамотно и с любов към Народа! Докато има крадци в политиката....и по зле ще става!

Оценка:
-2 +23

Кро
(гост)

Неутрално
32 Отговор
Тя ни изхранваше когато бяхме почти 10 милиона та сега ли да не може когато сме 5

Коментиран от #73


Оценка:
-1 +19

оня с коня
(гост)

Неутрално
33 Отговор
След като Вносът не Плодове и Зеленчуци Е ПРЕОБЛАДАВАЩ у нас,значи че БГ-Земята НЕ МОЖЕ да ни изхрани.От друга страна обаче Земята ни УСПЕШНО УЧАСТВА в Изхранването на Държавите по Света чрез Активния си Износ на Зърно/Пшеница,Царевица,Слънчоглед/,което едно Стабилно перо в Икономиката ни.Затова и Отговорът на Въпроса в Анкетата не е Еднозначен.

Оценка:
-16 +6

SSssss
(гост)

Неутрално
34 Отговор
Когато в една държава, умишлено не се говори за миналото и го изкарват пред новото поколение пълен провал,тогава,може да се задават такива тъ пи въпроси.Пълния провал е в момента.До 90-те години България изнасяше селскостопанска продукция за целия соц.лагер,за страните от западна Европа(предимно консерви) и за СССР,като същевременно изхранваше 9 милиона населениие.Оръжието,с което бяхме въоръжени до зъби,го получавахме от руснаците на бартер-срещу селскостопанска продукция.Всички страни,членки на СИВ пушеха български цигари,както и държавите като Иран и Ирак,за които произвеждахме с арабска опаковка.Само човек,който не си знае историята,може да зададе такъв въпрос.

Коментиран от #57


Оценка:
-2 +28

Лумпен
(гост)

Неутрално
35 Отговор
Това се случваше до скоро в последните 30 години този поминък от хилядолетия заложен в българина се изкоренява систематично. Младежта наистина вече не знаят домата на щанда как се е появил там.

Оценка:
-1 +19

NINO
(гост)

Неутрално
36 Отговор
МОЖЕ ЧЕ ПРИ КОМОНИЗНА ХРАНИХМЕ ДОРИ ПОЛОВИН СССР.

Оценка:
-3 +17

Кой68
(гост)

Неутрално
37 Отговор
Може.Използва ли се правилно и със акъл всичко може.Но другарката да не забравя че и с тяхната помощ започна ликвидирането на икономиката и земеделието.Сега се кланяме на чужди богове и внасяме чужда земеделска продукция.....

Коментиран от #43


Оценка:
-10 +9

МП4
(гост)

Неутрално
38 Отговор
Вие сте т*пи всичките! Нашата почва, може да изхрания целия свят. Каква природа имаме, какъв въздух по-вискоте части на България, все още чисти. Купуваме боклуците, отровите, изкуствените домати, краставици, лоестия хляб и цялата папла4 по рафтовете! Умните хора си взимат една къщичка, произвеждат си домати, пипер, грах, отглеждат животни. Садят си копър, меродия и вс най-полезно и истинско от майката природа, създадено с мн труд и под. А отиваме в отровения магазин пълен с химии и боя и си купуваме зелени домати за 4 лв, лоест хляб, които запушва вс и отровенето с инжекции месо..Тровим нас, тровим децата си и пълним джобовете на тарикатите, които после пари харчат по островите и ядът първокласна храна, а вие ядете шунката на промоция тук и пиете пластасовата бира за 2.40 . Е това е истината приятели и не само!

Оценка:
-1 +15

BGBG
(гост)

Неутрално
39 Отговор
Всичко в момента в България е сбъркано,а такава анкета с такъв въпрос,може да зададе журналист от "Планетата на маймуните".С тази порочна схема за субсидии,измамниците с пустеещи земи,или с реколта,която после горят,защото е негодна и само за парлама,няма как да имаме селско стопанство.Спомням си когато бях в казармата,есента преди уволнение армията помагаше на селското стопанство по един месец с работна ръка и транспорт,защото не можехме да си прибереме свръхпродукцията.На мой приятел баща му беше тираджия и разказваше,как на ден по 150 български тира,претоварват стока(Домати,чушки,дини,пъпеши и т.н.) на хладилни вагони,на руската граница "Леушани"в продължение на месец,а ние правехме купони в тях.В България всичко беше българско а не внос на ГМО.Да държиш някой в неведение за миналото е част от пропагандата на сегашните престъпници.Ако народа знае какво е било и какво е сега,ще ги беси по стълбовете.

Оценка:
-0 +18

Запознат
(гост)

Неутрално
40 Отговор

До коментар #2 от "Бурканбанк":


Я ми покажи някъде пустееща земя.

Оценка:
-14 +4

Демократ
(гост)

Неутрално
41 Отговор

До коментар #21 от "другарят":


Другарю, навремето внасяхме картофи и лук от Полша, а от Украйна 450 000т(четиристотин и петдесет хиляди тона) сухо мляко за истинския кашкавал и сиренето с което другарете ви хранеха.Толкова сте глупави и неосведомени, че е страшно!При 10 милиона овце в магазина нямаше овче мляко.

Коментиран от #42


Оценка:
-21 +4

Хайде у лево
(гост)

Неутрално
42 Отговор

До коментар #41 от "Демократ":


Кого лъжеш бе гержбераст.Във всяка бакалия имаше гюмове с кисело мляко(овче и краве)и беше толкова качествено,че се сипваше с плоска и голяма лъжица.Това е времето преди да се въведат кофичките,които са сега.Кашкавала и сиренето бяха истински и цял свят се избиваше за българския кашкавал "Балкан".За вас Гербаджиите съд и бесене.Нито в еднас дума на герберския трол няма и грам истина,както и на тъпоъгълния им вожд на който се кланят.

Коментиран от #53


Оценка:
-5 +24

Покаяние
(гост)

Неутрално
43 Отговор

До коментар #37 от "Кой68":


Проклятията идват от скритата справедливост на Бога. Ако ти не се коригираш, няма друг начин някой да ти помогне. Те са въздаяние за нечестие.
Без покаяние освобождението няма да дойде, проклятието остава.

Сатана събира демоните и им казва: "От днес нататък няма да лъжете постоянно хората." Те се учудили, защото това е тяхната същност. Но той им заповядва и обяснява:
"Ако постоянно лъжете хората, ще бъдете различени и разпознати. Хората ще вземат мерки, ще се обединят, ще намерят начини да ви победят. Затова отсега нататък ще изучавате свещенните книги и много често ще говорите истината. Когато дойде подходящият момент, ще кажете малката или голямата лъжа, която съсипва."
Коя е главната причина на проклятието? Отхвърлянето на Бога, отхвърлянето на Истината. Този въпрос с полуистина не може да се разреши.

Оценка:
-1 +5

ТИР
(гост)

Неутрално
44 Отговор
АПК та Храниха и СССР

Коментиран от #56


Оценка:
-1 +9

Само има малък проблем
(гост)

Неутрално
45 Отговор
Оставим ли всичко в ръцете на Бг производители, доматите ще станат 10 лева килото.

Оценка:
-4 +9

Срам и Позор
(гост)

Неутрално
46 Отговор
Докато България не бъде изчистена от паразитите които изсмукват жизнените сили на нацията ще тънем в мизерия ! Селското ни стопанство по бай Тошово време се конкурираше с производителите на плодове и зеленчуци в цяла Европа . След това бе преднамерено унищожено !Никъде по света няма домати с вкуса на истинските български домати . Най вкусните ни сортове завинаги бяха заличени от предателите в Парламента ! Енергетика , индустриална химия , машиностроене , всичко бе разкостено и изкупено от поставените лица на мафията !

Оценка:
-2 +18

Селянин
(гост)

Неутрално
47 Отговор
Цитат от Христо Ботев -Хайдути „ Да чуят моми и момци

по сборове и по седенки;

юнаци по планините,

и мъже в хладни механи:

какви е деца раждала,

раждала, ражда и сега

българска майка юнашка;

какви е момци хранила,

хранила, храни и днеска

нашата земя хубава!

Ах, че мен, дядо, додея

любовни песни да слушам,

а сам за тегло да пея,

за тегло, дядо, сюрмашко,

и за свойте си кахъри,

кахъри, черни ядове! ”

Оценка:
-3 +12

Covid 20
(гост)

Неутрално
48 Отговор
Едно време имаше един предмет - Родинознание (90-те). Тогава в училище учихме, че българската земя може да изхрани над 20 милиона население, а черноземите, които имаме са "Царицата на почвите"!

Оценка:
-2 +16

КЕРПЕДЕНА
(гост)

Неутрално
49 Отговор
ТО ХОРА НЕ ОСТАНАХА ША ИМА И ЗА ИЗНОС И ЗА ГЕПАНЕ ЩО ГОВОРИШ

Оценка:
-5 +4

Димов
(гост)

Неутрално
50 Отговор
Българската земя е хранила не само 9млн българи, ами и за износ имаше. Но, тогава се работеше и нямаше предимство на китайския внос.

Оценка:
-2 +11

Димов
(гост)

Неутрално
51 Отговор

До коментар #14 от "Да !":


То и цените бяха на жълти стотинки. Работа и хляб имаше за всички. Клошари нямаше. Нямаше и елекорат. Нито безделници на по 20 години, които да трошат пейки и чешмички.

Оценка:
-4 +19

52
Този коментар е премахнат от модератор
Абе
(гост)

Неутрално
53 Отговор

До коментар #42 от "Хайде у лево":


Гюм, преди кофичките млякото беше в буркани и шишета бе, гюмове имаше в мандрите дето вие ги ограбвахте, шумкари измислени!

Оценка:
-15 +6

Byg
(гост)

Неутрално
54 Отговор
Отговора е : може въпреки такива като нинова.

Оценка:
-12 +7

перничанин
(гост)

Неутрално
55 Отговор
"Може ли българската земя да изхрани народа ни"
Може , но само и единствено ако Нинова и БСП-то не са на власт. Всяко правителство на БСП от най-новата ни история го свързвам с хипер инфлация, празни магазини, купонна система и други мизерии.

Оценка:
-12 +9

Byg
(гост)

Неутрално
56 Отговор

До коментар #44 от "ТИР":


Повече него от колкото българите. 86 чернобил още съхнат зеленчуците, три пъти фалираха България червените маймуни, нищо което да се пласира на един конкурентен пазар , само при затворени врати можеше да се котира българското , когато нямаш избор взимаш каквото има, мантрата силното производство умря със селенина от правец , не лъжете хората

Коментиран от #60


Оценка:
-15 +5

В.В.П.
(гост)

Неутрално
57 Отговор

До коментар #34 от "SSssss":


Пиша ти един голям плюс...

Оценка:
-1 +12

Летто
(гост)

Неутрално
58 Отговор
Казах ви засявайте чернозема !!!
Защо ще ядете чушки и омати от грипави холандци и испанци !
Луди ли сте ....? Посеете ли ще ядете ако не ще мрете или от глад или от грип . Камиони м чушки и грип ....защото в България чушки не растяли вече ....Яжте ГРИПАВИТЕ ТОГАВА ....!!!

Оценка:
-0 +10

Може
(гост)

Неутрално
59 Отговор
Може да изхрани цяла Европа. В България климата, почвата и релефа създават благоприятни условия за отглеждането на най-различни култури включително и за животновъдство, като всичко произведено може да бъде от среден до най- висок клас.

Оценка:
-0 +11

ТИР
(гост)

Неутрално
60 Отговор

До коментар #56 от "Byg":


"Демократите" Ликвидатори Раэграбиха Заводите и стопанствата за жълти стотинки,върнаха земята на хората,после я купиха эа 20$ на декар след като обеэцениха спестяванията им с изкуственото поскъпване на Долара,

Оценка:
-4 +10

Зомби
(гост)

Неутрално
61 Отговор
Може да живеем много по-добре ако не си избираме бабуини като толупа!

Оценка:
-3 +6

умник
(гост)

Неутрално
62 Отговор

До коментар #6 от "розово":


Да прав си, работа трябва, а не само да се крадат еврофондовете.

Оценка:
-0 +7

Страничен
(гост)

Неутрално
63 Отговор
Тъпа анкета! Щом до изхранване,а не до развитие опираме,спукана ни е работата!

Оценка:
-0 +9

JEFF
(гост)

Неутрално
64 Отговор
Колкото един средно голям град хора сме. Земя много, но лошо стопанисвана. Българската земя може да изхрани няколко българии.

Оценка:
-0 +7

един от стадото
(гост)

Неутрално
65 Отговор
не може, не дава банани. А сега само тикви ражда

Оценка:
-3 +3

Земята ни
(гост)

Неутрално
66 Отговор
може да изхрани българите, но само ако Боко и Нинова потънат вдън земя и вземат с тях и Каскета.

Оценка:
-2 +4

Лъжеш!
(гост)

Неутрално
67 Отговор

До коментар #10 от "ром":


Няма ром, които да е държал мотика, пък било то и само за снимка!

Оценка:
-3 +4

Един от многото
(гост)

Неутрално
68 Отговор
Нинова нищо не твърди, Нинова само повтаря чутото, което преди това е подминавала с презрение, защото така и е спускано от Козяк. Това сега, което говори е за да печели точки преди изборите, а след тях българската земя ще изхранва само добитъка( според Нинова), а хората е редно да мрът от глад пак според нея.

Оценка:
-2 +6

chefo
(гост)

Неутрално
69 Отговор
Moje razbira se che moje i me samo milata ni rodina,no ima edno golqmo NO!!!!Svitata ot 240 KARLEJI trqbva da "pomisli"malko i za tova

Оценка:
-0 +4

Корнелий
(гост)

Неутрално
70 Отговор
Те ни хранеха 45+7+4 години, ама все гладни ходехме

Оценка:
-3 +4

Бачо Киро
(гост)

Неутрално
71 Отговор

До коментар #4 от "Сандо":


Те питат земята дали може, а това определено е така. Ако питат дали българите могат - не, не могат. Нито има толкова земеделци вече, нито им дават да дишат и ги натискат всячески.

Оценка:
-1 +7

Колю Текизето
(гост)

Неутрално
72 Отговор
Това са пълни глупости в стил : Изповядвам единний светлий Комунизъм. Какво означава българската земя да изхрани народа . Кой каквото посее това ще пожъне. Да припомня ли , че след великото соц преустройство - магазините бяха празни , да припомня ли как се внасяше лук ,зеле и картофи ,грах . Да онова прословуто унгарско зеле ,което беше уникално- не можеше да втасва,така ,че няколко години хората си останаха без кисело зеле

Оценка:
-4 +2

Червен Кхмер
(гост)

Неутрално
73 Отговор

До коментар #32 от "Кро":


Никога не сме били 10млн . Бяхме 9 и то с голяма турска и циганска общност. С какво ни е изхранвала , с гнили домати и краставици по зарзаватчийските магазини ,когато ги имаше . И понеже ги нямаше и магазините бяха празни ,цялото градско население бе принудено като концлагеристи да работи през почивните дни на едно парче земя ,да си отгледа малко продукти .

Коментиран от #77


Оценка:
-3 +4

Шайка
(гост)

Неутрално
74 Отговор
Връщайте ТКЗС-то,че селата опустяха,няма откъде да се краде!

Оценка:
-1 +2

Джеймс Т. Кърк
(гост)

Неутрално
75 Отговор
То това е доказано в годините. Столетия наред нашата земя ни изхранва, че даже през годините освен нас е изхранвала и други народи. Богата е българската земя!

Оценка:
-1 +3

Гошо
(гост)

Неутрално
76 Отговор

До коментар #28 от "ртр":


А с кое да се хване със субсидии за свободните артисти ли

Оценка:
-1 +0

Гошо
(гост)

Неутрално
77 Отговор

До коментар #73 от "Червен Кхмер":


И ти как интересно си оцелял като си го карал на домати и краставици при това гнили

Оценка:
-0 +0

Япа Я
(гост)

Неутрално
78 Отговор
Това не го е измислила Нинова ,освен че е селянка никакви други заслуги няма за земеделието...Това ,че не само Българите може да изхрани е доказано от създаването на Третата държава,и репарации,са изплащалии руснаци сме хранили...

Оценка:
-0 +0

незнайко
(гост)

Неутрално
79 Отговор
Разбира се, че може стига да не се изнася !!! Нямаме нужда от пластмасови домати и краставици прави като свещ !!! Свине, овце, крави, кокошки и други животни можем да си ги отглеждаме и да не ВНАСЯМЕ ЗАМРАЗЕНО МЕСО С ПОЧТИ ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ !!! Какво стана с консервните комбинати ? Какво стана с марката РОДОПА ? Сега всеки произвежда някакви измислици, само не и истински КОЛБАСИ !!!

Оценка:
-0 +1

Земеделец
(гост)

Неутрално
80 Отговор
Народа да ама тия политици и Борисов никога!!!

Оценка:
-0 +2

Мда
(гост)

Неутрално
81 Отговор
Е гати управляващите дето не могат със 111 000 кв. км. земя, 350 км. крайбрежна ивица и сикимнайсе зимни курорта да изхранят 5 милиона население!?! Няма такова крадене!

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.
ТОП 5