22 Декември, 2021

Одобрявате ли обявените компенсации срещу скъпия ток?


Одобрявате ли обявените компенсации срещу скъпия ток?
Да
43% (1454)
Не
39% (1321)
Колебая се
7% (239)
Нямам мнение
11% (359)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 4 Отговор
    КЕВР НЕК ЕПТА са мафия

    Коментиран от #4

  • 2 КОЗинЯК

    15 2 Отговор
    Като не са построили АЕЦ Белене нека компенсират сега!
  • 3 Майсторът

    16 0 Отговор
    По– евтино излиза нова къща да построиш, отколкото стара да ремонтираш. Така и с цената на тока (за бизнеса и за населението)– с тия компенсации само се замазват очи и се отлага във времето очеизвадното – " Вода газим, жадни ходим". Необходими са коренни промени в енергетиката– от производител до краен потребител, но не някой да си слага парите в джоба, да сключва договори тип " аз на тебе, ти на мене, а на хората май.ата им". Имаме ресурс за две– три Българии, но не се управлява качествено, а по частни сметки и интереси.
  • 4 Приятел

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А баш мафиотите отново са в НС и стратегическите места, та пак те ще свирят, а бизнесът и обикновените хорица ще им играем по свирката. Ако не ни харесва– свят широк! Светли празници, приятелю! Здраве и топлина!

    Коментиран от #5

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Приятел":

    ИНА ТЕБ СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ ПРИЯТЕЛЮ и натеб ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ ТОПЛИА КЪСМЕТ
    БЛАГОДАРЯ
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Дедо ви

    10 2 Отговор
    Ще има компенсации, ама не за всички, както винаги. Ще поставят такива условия, че я отговори някой на тях я не и ще искат купища документи, които за да извадиш ще ти трябват още 3 купчини документи и месеци време. Нещо като : "Приемаме документи за компенсации всеки петък. Ако се пада петък тринайсти, ако е 29-ти февруари и е "Нова година". А честито! Обаче да знаете, че ще има фирми които ще вземат пари и при тези условия.
  • 8 Тодор Живков

    16 1 Отговор
    Компенсации трябва да има за обикновените хора не за бизнеса защото с тези ковид мерки и капиталистически планове 60 на 40 направихте бизнес от милионери милиардери а работниците ги вкарахте в ниша дупка да работиш цял месец и да не можеш да си платиш тока и водата това е по зле от комунизма и това не е присъщо за европейска страна а за феодална страна.

    Коментиран от #9

  • 9 Пенсионер

    10 7 Отговор

    До коментар #8 от "Тодор Живков":

    Ако Тодор Живков беше останал още малко на власт то АЕЦ Белене щеше да е готова още преди 25 години. И щяхме да сме спечелили милиарди от продажбата на скъпия ток. Тогава руснаците предлагаха да построят Белене за някакви си 4-5 милиарда долара. Сега ще искат поне 25-30 милиарда долара. Но не, някои искаха демокрация и свобода, да можели да пътуват по света. Е, свободни сте да избирате каква ваксина да ви праснат, щото без това няма пътуване. Свободни сте също да изберете МОЛ където да ви шибнат бустера.

    Коментиран от #10

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 7 Отговор

    До коментар #9 от "Пенсионер":

    това което СОцИАЛИЗЪМА ПОСТРОИХА днешните не могат да го бодисат
  • 11 Бат Боко

    7 6 Отговор
    Пореднат заложена бомба от Буда. "След мен и потоп".
  • 12 Защото са червени

    7 2 Отговор
    Нищо не одобрявам, защото са некомпетентни и работят за чужди интереси. Лъжат, крадат, нарушават Конституцията на РБ, обвиняват тези преди тях за собствената си невъзможност да направвт нещо смислено и действат и мислят като национални предатели и родоотстъпници, които са готови да продадат националната си идентичност и да предадат историята си за пари. Парите са техният култ.
  • 13 Продължаваме Кражбата

    11 4 Отговор
    Продължаваме промяната... Всичко поскъпва... Целта на новите е ваксинация и зелен сертификат
  • 14 Мунчо Радев

    9 3 Отговор
    Тез новите са по алчни от старите... Цените на горе- сертификати и ваксини са им акъла само
  • 15 Дамаджони Уокър

    7 3 Отговор
    Не,не одобрявам,защото това е поредният кьорфишек от тяхна страна.Подмяната започна с пълна сила.....
    СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА.
  • 16 ПЛАН РАН-ЪТ И ГЕНОЦИДА ПРОДЪЛЖАВАТ

    6 0 Отговор
    ОТКЪДЕ ИДВАТ ТИЯ ПОМОЩИ ЗА БИЗНЕСА ???? ОТ ДЖОБОВЕТЕ НА НАРОДА , ОТ НЕГОВИТЕ ДАНЪЦИ!!!! КАКВО Е ВИНОВЕН НАРОДА ,ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАТ НЕКАДЪРНИЦИ И НЕМОГАТ ЕДИН ТОК ДА УРЕГОЛИРАТ ТА ТРЯБВА ОТ ДАНЪЦИТЕ ДА ПЛАЩАМЕ ПОМОЩИ ЗА ТОКА. СПИРАНЕ НА ТАЗИ СПЕКУЛАТИВНА БОРСА КОЯТО НИ НАЛОЖИХА НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ ОТ ЕС . ТОКА НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ ДА ОТИВА САМО ЗА БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ И ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. КОЙТО ИСКА ТОК ОТ ЧУЖБИНА ДА КУПУВА ОТ ВЕИТАТА ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ НА ИЗНУДВАЧИТЕ ОТ ЕС. АКО ИМА ИЗЛИШЪЦИ ОТ АЕЦ КОЗЛОДУЙ ДА СЕ ПРОДАВА НА ВЪНШНИЯ ПАЗАР. ПАВЕЦ ЧАЙРА ОЩЕ НЕ МУ Е ДОВЪРШЕН РЕМОНТА, ТРИ ТУРБИНИ ОЩЕ НЕ РАБОТЯТ. ПРАВ Е ТОДОР ЖИВКОВ,ЧЕ ТОВА КОЕТО НАРОДА ГО Е ПОСТРОИЛ КРАДЦИ НЕМОГАТ ДА ГО ПОДЪРЖАТ. НЕ МОЖЕ АЕЦ СТРОЕН ОТ НАРОДА ДА БЪДЕ ЗАКРИТ ЕДНОЛИЧНО ОТ ПАСИ И КУНЕВА. ЗАТВОР ЗА ТИЯ ДВАМАТА ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ. НЕМОЖЕ АЕЦ СТРОЕН ОТ НАРОДА ДА РАБОТИ С 200% ПЕЧАЛБА!!!! КАСКЕТА ЩОМ НЕ РАБОТИ ДА СЕ МАХА!!!
  • 17 Не съм съгласен

    8 0 Отговор
    Не съм съгласен да се подпомага бизнеса с нашите пари. Все пак тези пари са на всички данъкоплатци.
  • 18 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    2 1 Отговор
    Не трябва да се ПЛАЩАТ КОМПЕНСАЦИИ ОТ ДЪРЖАВАТА. Трябва да промени ЕНЕРГИЙНАТА ПОЛИТЕКА, на ЕС. Смятам, че в момента не ПРИРОДАТА, а мошоници печелят от така наречените въглеродни имисии.Аз лично смятам, че ДЪРЖАВНИТЕ САМОЛЕНИ за превоз на политици трябва да се забранят. Смятам, че евродепутатите, министри ... трябва да имат само до 6 двупосочни самолетни билети платени от държавите, съответно европарламента. Ако искат да летят повече, да плащат самолетните билети от джоба си. Смятам, че трябва да се забранят продажбите нанови автомобил с повече от 8 цилиндъра. А в бъдеще дори и с повече от 4 или 6 цилиндъра. Също така трябва да се забранят големите моторни яхти над 25-30 метра за супербогаташи. Може да имат големи янти, ако са на платна, като се въведе ограничение за обема на резервоара за гориво примерно до не повече от 5 куб. м.
  • 19 XXL

    1 1 Отговор
    Мерките им са да ручаме жабетата и да въртим едни пари от пусто в празно, ужким за компенсация.
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    тока и всичко трябва да поскъпне, стига със тоя евтин ток

    вдигане трябва
  • 21 ковидиотин

    2 0 Отговор
    Не одобрявам,защото властимащите имат пълната власт да спрат мръсните игри на посредниците в енергетиката.Вместо това хвърлят милиони за измисления ковид а хората събират капачки за кувиози,хората умират от ниски пенсии и заплати
  • 22 ковидиотин

    1 1 Отговор
    Не компенсациите ще спасят народа а европейски пенсии и заплати
  • 23 9689

    0 0 Отговор
    При капитализма това е нормално.Искахме Европа,получихме Урсула.За какво е европейски парламент,от когото нищо не зависи?ЕК-това е символ на бюрокрация.....
Назад към анкетата