25 Декември, 2021

Кой фактор е най-важен за вас при покупка на жилище?


Кой фактор е най-важен за вас при покупка на жилище?
С подкрепата на
imot.bg
Локацията
48% (953)
Дали е ново или старо строителство
8% (170)
Цената
30% (605)
Съседите
9% (181)
Броят стаи
5% (92)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХАХАХАХАХАХА

    7 3 Отговор
    ЛОКАЦИЯТА определя всичко останоло, освен броят стаи.
  • 2 Bat iskooo

    9 4 Отговор
    Цената батеее за 80 000 , 100 000лв може да си строиш къщааа , глупак тряяя да си за да дадеш толкова пари за 1 апартаментттт....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Behemoth

    2 2 Отговор
    Нямате си на представа сред какви малоумни примати живея..не минава ден без къртене и пробиване ...бе сган с по два автомобила нов внос!

    Коментиран от #5

  • 5 Мое мнение

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "Behemoth":

    Абсолютно си прав. Локацията е важна, и всичко друго. Обаче ако имаш за съседи от ония кафявите си е чиста трагедия. Дели ни само една стена с такива наематели. Цепят дърва на петия етаж в 2 часа през нощта или когато им скимне. Кучето им вие постоянно, може би от глад вие горкото. За постоянните крясъци и силната музиката се сещате и сами. И няма оправия, да знаете. Търся начин аз да се махна за да се спася. Весели празници на всички! И никога жилище близо кафяви!
  • 6 СОРОС

    3 2 Отговор
    Скоро всичко ще е под наем,нотариалните актове ще са за рециклиране!
  • 7 MGewehr

    1 2 Отговор
    Дали има двор или няма!
  • 8 Селянина

    0 1 Отговор
    В София е много важно съседите ми да са от село културни диваци ,а и некоя селска манджа да сготвят
  • 9 карата

    0 0 Отговор
    Аз съм живял в Красна Поляна, Лозенец, Обоорище, сега живея в Хиподрума. Не виждам никаква разлика в живеещите, всичките са един дол простаци, навсякъде събирането на членския внос на входа е непосилна задача, за ремонти на общите части никой не иска да се говори, паркирането в градинката е най-нормалното нещо на света. Така че, местоположението няма никакво значение.
Назад към анкетата