Last news in Fakti

1 Юли, 2022 09:32 748 0

Фабио Капело изненадан от мудната селекция в Милан

  • фабио капело-
  • футбол-
  • милан-
  • серия а

Италианският шампион все още не е привлякъл нито един нов футболист, като вече се размина с някои от трансферните си цели

Фабио Капело изненадан от мудната селекция в Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на Милан Фабио Капело коментира ситуацията в клуба и по-конкретно селекцията за новия сезон. Той признава, че е очаквал "росонерите" да бъдат доста по-активни на трансферния пазар и е изненадан от мудната селекция до момента. Италианският шампион все още не е привлякъл нито един нов футболист, като вече се размина с някои от трансферните си цели.

"Не очаквах толкова мудна селекция от Милан. Те губят много време в преговори и изпуснаха някои важни цели. Директорите на клуба до момента показаха, че са достатъчно добри и достатъчно умни и успяха да намерят правилните играчи, за да подсилят отбора. Но когато не действаш достатъчно бързо на трансферния пазар, пристигат английските и френските отбори и не оставят нищо за никого", сподели Капело пред "Ил Джорнале".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА